reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

witam sie :):):) tak kozystam z okazji zeu mojego przyjaciela na obiadku jestesmy wiec wskoczylam sie przywitac
Krycha DOSTALAM ESKA :) ale jak zwykle nic na koncie nie mam zeby odpisac :zawstydzona/y:
ojjj troszke was poczytalam tak ogolnikowo ale nadrobie niedlugo mam nadzieje wszystko i dokladnie :)
Sylcia mam nadzieje ze dostalas smsa bo mi nie przyszlo potwierdzenie a nie wiem czy na niego starczylo kaski hihihihi mam nadzieje ze u was trochu lepiej pisz jakbys potrzebowala pomocy :) i pisz co tam u was
ok
milego dzionka ::):)

reklama
Witaski

Pogoda rzeczywiscie przesliczna, my juz po spacerowalismy domek przewietrzony, az chce sie zyc:)

Witam edziook, jak tam czujesz sie w ciazy przyszla mamusio:)???

Sylcia co tam u Ciebie, nie ma poprawy?:(

Aga irlandia milego dzionka na basenie:)

Witam wszystkich popołudniowo:-) Przespałam pół dnia i teraz widzę że to był zły pomysł bo rano jak wstałam to dzionek zapowiadał się naprawdę ładnie. Mam dziś jakiegoś takiego doła. Nie wiem czemu. jak by mi mąż pozwolił to bym usiadła i płakała:zawstydzona/y:. Może to przez hormony:confused:. Pozostaje mi czekać do jutro i mieć nadziejęże przejdzie.

Aha...I jeszcze strasznie mam ochotęna michałki i loda waniliowego:zawstydzona/y:. Tylko nie wiem na co bardziej:-D

Ja wcześniej nie zauważyłam żadnych zachcianek a już na pewno nie na słodkie:tak:
Żeby tylko mały nie zamienił się w małą :-D:-D:-D

ja na slodkie wogule nie mialam ochoty wrecz przeciwnie Za to namietnie jadlam mega ostre potrawy - i teraz pokutuje za to problemami z watroba....:-(
bedziesz miec synka?? mi tez powiedzieli ze to chlopak bedzie:-):-)

A my juz po basenie:)Maycia na poczatku troche plakala ,ale potem juz sie rozkrecila:)Bylo dosc duzo ludzi a i gwar taki ....no i pierwszy raz byla w tak wielkiej wodzie hehehhehe,ale generalnie bylo fajnie:)Za tydzien pewnie tez pojdziemy:)
No nic.....lece dalej poczytac co nieco....
A jutro idziemy rano na szczepienie:)
Milego wieczoru:)

reklama
Aga a gdzie byliscie na basenie?? Widzisz my wczoraj tez bylismy:-D I podobna sytuacje mielismy z Igorkiem tyle że on nie płakał bo facetowi nie przystoi:-D
Ciężaroweczki... Widze kazda ma na chlopaka inaczej. Ja miałam ciągoty na słodko-kwaśne i soczyste a na słodycze nie mogłam patrzeć:-D To były czasy:-)

Do góry