reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Camomile, zawsze możesz leniwie przespacerować się na plac zabaw ;-)! Oliwia padła nam wczoraj, w wózku, jak robiliśmy zakupy :-D:-D:-D i po 20 minutach, jak Ją obudziliśmy, miała już tyle energii, że szok :szok::-)...

reklama
dzieńdoberek
witam się w ten piękny dzionek

dzisiaj niestety mdłościowy:baffled: nie wiem kiedy to się zakończy już mi bokiem wyłazi:wściekła/y: zachciało się starej babie ciąży:nerd:

camomile my się udamy na plac zabaw ale w naszej wsi bo nie mam woza:-D

natinke okropna sprawa, może poczekaj aż ktoś będzie z tobą w domku:baffled:

sylcia nie myśl tak, jesteś młodziutka , masz zdrową rodzinkę-- chłopaka i córkę to jest najważniejsze jakoś z dołka finansowego wyjdziecie to tylko przejściowe problemy niedługo się ułoży i o nich zapomnisz:tak: żadne tam grzechy ---życie

dziekuje za kciukii w za te mile slowa wam wszystkim ale ja juz w nic nie wierze nic sie nie ulozy Niewiem za jakie grzeczy musze miec takie zycie

Wiem, że Wasza sytuacja jest nieciekawa, ale to w końcu minie, zobaczysz!!! Każdy w życiu musi zmagać się z trudnościami, bo takie jest życie, ale Ms.Marple ma racje, masz rodzinkę, masz wspaniałą córeczkę, a reszta sama przyjdzie tylko musicie jeszcze trochę cierpliwoście z siebie wykrzesać... Sylcia007, nie trać nadziei ani wiary...

Martuana, bezpiecznej i bez niemiłych przygód podróży Wam życzę :sorry2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hejka...faktycznie piatek jakiś cichutki tutaj:) kazda chyba na dworku z dzieciaczkami :) ja tez pospacerowalam i pokawkowalamu Ani :)
a co do sasiadow to sie wtracac jednak nie zamierzam!!!wczoraj caly dziensie tłukli,darli i nie wiem co jeszcze a wieczorem sie w aucie lizali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!szkoda tylko tego dziecka!!!!takich rodzicow miec to masakra!!!!!!!!!!!!!!!
marta udanych lotów!!!!!!!!!!

Natinke18, polecam się na przyszłość ;-):-D:-D!

No i chyba nam się już tu weekendowo zrobiło :sorry2:... Znaczy norma :-):-):-)!

Ale cichosza....

Dostałam dziś zaproszenie do szpitala na 03.03.10, na 09.00 :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hejka 1aski tutaj już faktycznie weekendowo:tak: My wczoraj w Dublinie byliśmy po ten paszport i jakieś zakupki fajny dzionek spędziliśmy :tak:dzisiaj te:tak:ż mamyrochhe szykowanie bo jutro gości mam;-) a we wtorek już lece więc za dużo z wami nie posiedze;-) tymbardziej że mąż już pła;-)cze że go zostawiam:-D

Witojcie!!! Wpadłam życzyć udanego weekendu :-D

Hejka 1aski tutaj już faktycznie weekendowo:tak: My wczoraj w Dublinie byliśmy po ten paszport i jakieś zakupki fajny dzionek spędziliśmy :tak:dzisiaj te:tak:ż mamyrochhe szykowanie bo jutro gości mam;-) a we wtorek już lece więc za dużo z wami nie posiedze;-) tymbardziej że mąż już pła;-)cze że go zostawiam:-D

No masz, a ja myślałam, że Wy już polecieliście :szok:;-):-D...

Zmykam na śniadanie, bo mi kiszki marsza grają :-D

reklama
Hello :))

natinke no to para zajebista :/ Zachowuja sie jak tepe i glupie gowniarze :/
martuana a wiec juz zycze milego i bezpiecznego lotu Noo i chyba zobaczymy sie jak wrocisz z polski ... A mezu niech nie placze tyle kiedy odjedziesz :))
krycha no to wynocha na sniadanie Fasolinka glodna jest :))

Do góry