reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Hejka u nas fajnie oczywiście wyspani ja nocki mam świetne bo Mati chodzi coraz wcześniej spać :tak:Czyli wczoraj uspałam go o 19 to spał do po 8 zawsze śpi mi 12-13 godzin ale z dniem jeszcze walczymy:-D DZINDUSIA Justyś prosiła żebyś wysłała mi na priwa nr.. tel... ma twoje avonki a Ona nie ma neta:-( i nie ma jak się z Tobą spiknąć dlatego przezemnie :-D A ja musze pokupować wszystko na bigos fasolke i rolady czyli zrazy chce im porobić przed wyjazdem coby z głodu nie poumierali hahhah tak to sobie w mikrofale włożą i mniamu gotowe a czasem gdzieś sobie wyskoczą jak ich znam hahahh no nic lece bo załatwiania mam ogrom:szok::-D

martuana wyluzuj ;-)nie poumierają:-D:-D nie bój się:tak: pozwól im zatęsknić i docenić jak jest fajnie jak mamusia w domku:tak::-D:-D

niu pogoda znośna to się przelecimy po sklepach w wielkim mieście bo od siedzenia na wsi mam większe mdłości;-):-D:-D:-D

hejo :) Sylwia jatezoczywiscietrzymam kciuki :)
wiecie jakie mam cyrki za scianą!!!normalnie moi sąsiedzi są co najmniej nie normalni!!!nie ma dnia bez hałasu!!!drą sie jak opętani,wywalają sobie rzeczy przez okna..trzskaja wszystkim co popadnie!!!!dzisiaj juz myslalam o wzywaniu gardy,bo byly takie odglosy jakby facet bił swoja dziewczyne!!!!!!!!!!!ona krzyczala" nie nie prosze"i takie tam....ale zanim sie zastanowialm czy wzywac policje czy nie ona wybiegla z chaty i odjechala autem.....
kurde nie wiem co z nimi zrobic,tam jest małe dziecko!!!!ma z 6 miesiecy...nie wiem czy sie mieszac czy nie...od pn jestem sama w domu bo sira leci do pl,a maciej w delegacje jedzie...boje sie troche bo kto wie co im odwali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I po zakupach:-D Bożenko musze im troche porobić bo jak Marek wróci o 18 do domu to troche późno na szykowanie;-) a niech mnie wspominają przeginać nie będe bo muszą trochę potęsknić i docenić mamcie hahha :-D Natalka ja tam nie wiem jak piorą siebie nawzajem to głupieloki i oboje mają droge wolną ale jak bydzieci prali to co innego a szkoda by było żebyś i Ty oberwała

ahh z pracy nicic ...Jestto promocja ... ale nie taka normalna ;/ Najpierw musze przez dlugii okres sie szkolic ... A pozniej bede chodzila od drzwii do drzwii proponujac cos ludzia ... Ide na jutrzejsze spotkanie zobaczyc co i jak znow ... Ale co mi z tego ze mnie przyjma za miesiac czy za 3 jak oczywiscie bede sie im podobac w tej pracy jak ja potrzebuje na juz ! ;(

ahh z pracy nicic ...Jestto promocja ... ale nie taka normalna ;/ Najpierw musze przez dlugii okres sie szkolic ... A pozniej bede chodzila od drzwii do drzwii proponujac cos ludzia ... Ide na jutrzejsze spotkanie zobaczyc co i jak znow ... Ale co mi z tego ze mnie przyjma za miesiac czy za 3 jak oczywiscie bede sie im podobac w tej pracy jak ja potrzebuje na juz ! ;(

Ech, no szkoda... Ale nie poddawaj się! A za ten okres szkolenia Cię będą płacić czy dopiero jak zaczniesz pracę?

Natinke18, bardzo delikatna sprawa... Zupełnie nie wiem co Ci doradzić! Bo z jednej strony rozsądek mówi, że tam jest dziecko, które może potrzebować pomocy, z drugiej jednak strony krzyczy, że Wasze bezpieczeństwo może być zagrożone.. Może poczekaj aż jeszcze ktoś będzie oprócz Ciebie w domu, co? Nie wiem...

Martuana, a Mareczek przypadkiem nie miał ostatnio urodzinek? Bo coś tak mi się zdaje, a auwaka nie widać... Więc wszystkiego naj, naj, naj dla Niego!!!

Muszę zaraz Kurdupla wyprać, ale poczekam z tym na węża, zaraz ze sklepu wróci ;-)

reklama
Napewno mu cos nagadala To jest skur ...wialy z lizo-dup Dupowlaz i niewiem jak to mozna inaczej nazwac :/ A pieniadze do 1-go maja byc na koncie u niego ...
Jestem w takiej kropce i ciagle cos nowego i zlego wychodzii Myslisz ze nie moze byc gorzej a jest duzo bardziej niz to mozliwe ;/

Ostatnia edycja:
Do góry