reklama
Sylcia powodzenia;-)Jestem dobrej myśli;-)
Tą książkę o spaniu przechwaliłam.Ehhh. Igor zaczął mi się tak drzec przez godzine że w koncu polozylam sie spac z nim i teraz czuje sie bardziej zaspana. Teraz siedzi przed tv wcina jabłko i Ferdka oglada
Tą książkę o spaniu przechwaliłam.Ehhh. Igor zaczął mi się tak drzec przez godzine że w koncu polozylam sie spac z nim i teraz czuje sie bardziej zaspana. Teraz siedzi przed tv wcina jabłko i Ferdka oglada
K
krycha
Gość
Camomile, Kochana, książka nie ma tu nic do rzeczy, może Igorkowi coś przeszkadzało, ząbki na przykład. Pewnie to chwilowe było i szybko wrócicie do poprzedniego stanu ;-)
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Boszee zasze cos ... Mam takie pytsnie czy jest ODWAZNA MAMA wsrod nas ktora zajella by mi sie Nadia jutro ? Bo Damian dostal taka dniowke i jedzie tam prace zrobic a ja na 14;30 mam na miescie interview a Damian nie zdazy pracy skonczyc ! A wiec czy ktoras z mam mogla by mi popilnowac przez niewiem gora do dwoch godzin Nadie ? Tak mysle opcjonalnie dojazd + rozmowa + przyjazd
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Sylwik ja z miłą chęcią bym została ale sama wiesz że z moim Matim to nierealne bo On tylko na rękach a jakby Nadinka mi się jeszcze rozpłakała to bym nie wiedziała co zrobić szkoda że moich dziewczyn nie będzie bo z chęcią by zostałyBoszee zasze cos ... Mam takie pytsnie czy jest ODWAZNA MAMA wsrod nas ktora zajella by mi sie Nadia jutro ? Bo Damian dostal taka dniowke i jedzie tam prace zrobic a ja na 14;30 mam na miescie interview a Damian nie zdazy pracy skonczyc ! A wiec czy ktoras z mam mogla by mi popilnowac przez niewiem gora do dwoch godzin Nadie ? Tak mysle opcjonalnie dojazd + rozmowa + przyjazd
K
krycha
Gość
Boszee zasze cos ... Mam takie pytsnie czy jest ODWAZNA MAMA wsrod nas ktora zajella by mi sie Nadia jutro ? Bo Damian dostal taka dniowke i jedzie tam prace zrobic a ja na 14;30 mam na miescie interview a Damian nie zdazy pracy skonczyc ! A wiec czy ktoras z mam mogla by mi popilnowac przez niewiem gora do dwoch godzin Nadie ? Tak mysle opcjonalnie dojazd + rozmowa + przyjazd
Sylcia007, dawaj Nadinkę do nas , myślę, że będzie chciała ze mną zostać ... No i nie będziesz musiała nigdzie za bardzo jeździć, bo rozumiem, że ta rozmowa kwalifikacyjna jest właśnie w centrum? Tylko musialbyś Młodą do mnie podrzucić, bo Oliwka w tych godzinach śpi pasuje Ci?
Camomile, jutro aktualne? Byłybyśmy tak po około 16.00 myślę... No, chyba, że Sylcię007 by przetrzymali to może tym razem jeszcze przyszlibyście do mnie, co?
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Krycha dzieku****rdzo zapomoc ale pewna Odwazna mamuska zadzwonilado mnie i zaproponowalami ze Nadinka sie zajmie ) Ale dziekuje za propozycje )
K
krycha
Gość
Krycha dzieku****rdzo zapomoc ale pewna Odwazna mamuska zadzwonilado mnie i zaproponowalami ze Nadinka sie zajmie ) Ale dziekuje za propozycje )
Hm... Znów się spóźniłam ... Sylcia007, nie ma problemu! I już dziś powodzenia życzę na jutrzejszym interview
reklama
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
dziekuje bardzo albo moze nie dziekuje za zyczenia powodzenia Niewiem czy sie dziekuje
Alenie dziekuje
Alenie dziekuje