reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Sylwik trzymam kciuki nie zawsze musi być pod górke;-)więcej wiary a będziwsz się z tego śmiała zobaczysz:tak:Każdy w życiu ma swoje złe chwile ni Ty jedna kochana Ja naprawde trzymam mocno kciukasy:tak:

reklama
Sylcia powodzenia;-)Jestem dobrej myśli;-)

Tą książkę o spaniu przechwaliłam.Ehhh. Igor zaczął mi się tak drzec przez godzine że w koncu polozylam sie spac z nim i teraz czuje sie bardziej zaspana. Teraz siedzi przed tv wcina jabłko i Ferdka oglada:-D

Tą książkę o spaniu przechwaliłam.Ehhh. Igor zaczął mi się tak drzec przez godzine że w koncu polozylam sie spac z nim i teraz czuje sie bardziej zaspana. Teraz siedzi przed tv wcina jabłko i Ferdka oglada:-D

Camomile, Kochana, książka nie ma tu nic do rzeczy, może Igorkowi coś przeszkadzało, ząbki na przykład. Pewnie to chwilowe było i szybko wrócicie do poprzedniego stanu ;-)

Boszee zasze cos ... Mam takie pytsnie czy jest ODWAZNA MAMA wsrod nas ktora zajella by mi sie Nadia jutro ? Bo Damian dostal taka dniowke i jedzie tam prace zrobic a ja na 14;30 mam na miescie interview a Damian nie zdazy pracy skonczyc ! :( A wiec czy ktoras z mam mogla by mi popilnowac przez niewiem gora do dwoch godzin Nadie ? Tak mysle opcjonalnie dojazd + rozmowa + przyjazd

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Boszee zasze cos ... Mam takie pytsnie czy jest ODWAZNA MAMA wsrod nas ktora zajella by mi sie Nadia jutro ? Bo Damian dostal taka dniowke i jedzie tam prace zrobic a ja na 14;30 mam na miescie interview a Damian nie zdazy pracy skonczyc ! :( A wiec czy ktoras z mam mogla by mi popilnowac przez niewiem gora do dwoch godzin Nadie ? Tak mysle opcjonalnie dojazd + rozmowa + przyjazd

Sylwik ja z miłą chęcią bym została ale sama wiesz że z moim Matim to nierealne bo On tylko na rękach a jakby Nadinka mi się jeszcze rozpłakała to bym nie wiedziała co zrobić szkoda że moich dziewczyn nie będzie bo z chęcią by zostały:)

Sylcia007, dawaj Nadinkę do nas :tak:, myślę, że będzie chciała ze mną zostać :confused:... No i nie będziesz musiała nigdzie za bardzo jeździć, bo rozumiem, że ta rozmowa kwalifikacyjna jest właśnie w centrum? Tylko musialbyś Młodą do mnie podrzucić, bo Oliwka w tych godzinach śpi :-D pasuje Ci?

Camomile, jutro aktualne? Byłybyśmy tak po około 16.00 myślę... No, chyba, że Sylcię007 by przetrzymali to może tym razem jeszcze przyszlibyście do mnie, co?

reklama
Do góry