reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
witam sie wpadlam na chwilke podgladnac co u was slychac

krycha narazie dostalm jedne wyniki i sa w porzadku, czekam teraz na te najwazniejsze..... oby i te byly dobre...... dostalam tez masci i leki na wysypke jaka mnie dopadla i czekam az zadzialaja.... bo narazie to........sie drapie:-D:-D

sylcia trzymam kciuki za jutrzejsza rozmowe i powodzenia Zobaczysz wreszcie wszystko zacznie sie ukladac pomyslnie...:tak::tak:

martka wiem kochana ze u Ciebie to trudno by bylo Nadie zostawic Ty masz juz duzo swoich dzieciatek :))
krycha a wiec nie dziekuje :))
dzindusia hello :)) A Ty bys sie w koncu na kawuche umowila z namii !!! :))

sylcia kochana mnie to ciezko dzien zaplanowac....... na nic czasu..... muwie ci ze nawet dla malucha jeszcze nic nie mam kupione..... musze wreszcie i na to znalesc czas.... a tu brzuszek ciazy coraz bardziej.....

krycha gp moja mi powiedziala ze ona podejrzewa ze to zapalenie skory jest czy cos takiego nio ale puki wyniki nie przyjda to w sumie nic na pewno niewiem ... w piatek mam usg w maternity to sie dowiem czy z maluchemm wszystko dobrze i czy mu to jakos nie zaszkodzilo......ale fika koziolki i to konkretne wiec pewnie jest wszystko ok

Sylwia TRZYMAM MOCNO KCUKI!!!!Musi sie udac:)

Dzindusia teraz nie masz czasu, kurcze a jak sie malenstwo urodzi to bedzie jeszcze gorzej, a poznac Cie wkoncu chcemy:)

reklama
Dobry :-)! Nie chciało mi się z łóżka złazić jak nie wiem, ale co począć? Wąż dziś i jutro na rano do pracy, więc nie ma zmiłuj :sorry2:...

Sylcia007, jeszcze raz powodzenia i mocno trzymam kciukasy!!!

Dzindusia, dobrze, że te pierwsze wyszły oki :tak:, może z drugimi będzie tak samo... A te maści co dostałaś to dzidziusiow raczej nie zaszkodzą, lekarze z regóły wiedzą co robią ;-)

Czas na śniadanko, więc do klikania :cool2:

Do góry