reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Napewno mu cos nagadala To jest skur ...wialy z lizo-dup Dupowlaz i niewiem jak to mozna inaczej nazwac :/ A pieniadze do 1-go maja byc na koncie u niego ...
Jestem w takiej kropce i ciagle cos nowego i zlego wychodzii Myslisz ze nie moze byc gorzej a jest duzo bardziej niz to mozliwe ;/

Strasznie mi przykro... Zupełnie nie wiem jak Ci pomóc... Szkoda, że u nas tak mało miejsca, bo byśmy Was wzięli do siebie :-:)-:)-(! Nie trać nadziei...

Spokojnej nocy życzę wszystkim...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Sylwia kurcze uwierzyc nie moge wto co piszesz co Ci ten landlord powiedzial!!! Kurcze nia macie kasy to mu nie dawaj, przeciez nie wywali Cie na ulice??? no kurcze przeciez chyba by serce musial nie miec zeby was wyrzucic na ulice, idz do niego jeszcze raz i popros!!! jeniuuuuuuuuuuuuuuuuu, wkoncu prace znajdziecie!! a probowal moze Damian szukac w shannon, albo w Adare???? jak nie ma w Limericku to moze poza!!!

Pewnie shannon ennis adare nawet do tipperary wysylal cv I wszedzie to samo mowia ze dziekuja maja jeszcze duzo innych cv Wiec jak sie zdecyduja to zadzwonia albo ze przyjeli przed swietami i niechca nowych pracownikow

a landlord powiedzial ze pieniadze maja byc bo on tez potrzebuje I wiesz przed nami wynajmowal innym ludzia nasz dom i z policja przyjechal bo oni sie nie chcieli wyprowadzic z jakis tam powodow a dziecii tez mieli

Witam. Ale dzisiaj pięknie:-) Miałam zrobić sobie dzień lenia ale od rana mam tyle energii że w domu nie usiedzę. Może któraś jest chętna na plac zabaw???Wczoraj Igor tak się wyszalał:-D że zaraz po kąpieli mi padł.
Sylcia jak mogę Wam pomóc?? Jakbyś następnym razem miała interview w centrum to przywieź Nadinkę do mnie. Tylko napisz mi wcześniej eska bo na BB nie zawsze jestem.
Natinke to faktycznie masz zawiłostkę:baffled: Tak źle i tak niedobrze. A nie można zgłosić tego anonimowo?? Przecież chyba nie tylko wy to słyszycie??

Camomile jakby mnie ktos jeszcze zaprosil to podrzuce Ci Nadine :pP:))

A co do sprawy Natinke to sama niewiem ... Camomile natinke ma jak teraz dobrze pamietam taki domek jak ja mam poloczone dwa z soba blizniaki i obokdalej dopiero sa nastepne domki ....Wiec nikt raczej nie slyszly i sadze ze nawet jakby slyszal to chyba sie nie interesuje zbytnio ... Ja bym sie bala dryndnac na policje Bo oni sie dowiedza ze to od was z domu byl tel Bo od kogo innego by byl ... Niewiem co bym postapila w takiej sytuacji ... Moze z swoim landlordem Natinke pogadaj moze on cos zaradzii ? Choc w sumie co by mogl zrobic ;/

reklama
Do góry