reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Witam mamusie.

dzieńdoberek
u nas wreszcie przespana noc, oby te zębiska szybko wyszły:baffled:

krycha w 9tyg boli brzuch bo wiązadła się rozciągają :tak:a nawet mogą się pojawić delikatne plamienia, także nie masz się czym martwić:tak:
U mnie wiazadla od samego poczatku dokuczaja,bardzo mi dokuczaja.Czasem w lozku zastygam w bezruchu bo jak mnie sie naciagnie to sie ani w prawo ani w lewo nie obroce:baffled:

Krycha jam tez blada.Nie martw sie;-)A wyniki mam chyba dobre bo jak robilam dwa tygodnie temu to by przyszly do domu jak zle a tak pojda do kliniki.:-)

Ja dalej sie czuje do d....:dry:

reklama
camomile , gosiulka i mojemu wczoraj z wieczora się dostało ale było krótko;-):-D:-D jakaś pełnia czy cóś;-):-D:-D:-D

krycha i gastone współczuję tego żelastwa:tak: mi spadło żelazo w drugie połowie ciąży ale starałam się jak mogłam tego nie brać bo później miałam paskudne problemy z- za przeproszeniem -wypróżnianiem i hemoroidami dlatego ciągle kłamałam w maternity że biorę:zawstydzona/y::tak::tak:

Drozdusia, halo, halo??? Jak nastrój dzisiaj? Pamiętaj o kawusi :tak::tak::tak:

Krycha no wlasnie mowilam Ci wczoraj ze jestes bladziudka, ale ja pamietam ze tez bylam do 16 tyg bo tez mnie mdlilo i jesc nie moglam NIC!! Tylko pilam wode z sokiem porzeczkowym hahah:)

Ano właśnie :sorry2:... Na całe szczęście mogę już normalnie jeść, więc witaminki pochlaniam nie tylko w tabletkach ;-)

Krycha ja w ciązy miałam anemię i też byłam blada jak ściana. Dopiero ratowały mnie 2 tabletki żelaza dziennie.W przeciwnym razie prawie mdlałam na ulicy:baffled:

Nie no, raczej to jeszcze nie anemi. Pamiętam, że z Oliwcią żelazo zaczęłam brać jakoś tak w połowie dopiero :-)... Tych omdleń to Ci nie zazdroszczę!!!

Krycha jam tez blada.Nie martw sie;-)A wyniki mam chyba dobre bo jak robilam dwa tygodnie temu to by przyszly do domu jak zle a tak pojda do kliniki.:-)

Ja dalej sie czuje do d....:dry:

Może to uroki tych początków :-D:-D, dzięki Bogu I trymestr nie trwa wiecznie ;-):-D:-D

krycha i gastone współczuję tego żelastwa:tak: mi spadło żelazo w drugie połowie ciąży ale starałam się jak mogłam tego nie brać bo później miałam paskudne problemy z- za przeproszeniem -wypróżnianiem i hemoroidami dlatego ciągle kłamałam w maternity że biorę:zawstydzona/y::tak::tak:

No właśnie, prez to cholerne żelazo ciężko później w toalecie idzie, ale co zrobić jak trza brać :confused:... No chyba, że też bym nic nie powiedziała ;-)

Ja na całe szczęście nie pokłóciłam się ze swoim, ale wczoraj to nawet nie zdąrzyłabym, bo jak przyszedł to już spałam, a dziś wstał, zrobiliśmy zakupy, chwilę sie pokręcił i polazł wcześniej do pracy! Mam nadzieję, że nas to nie dopadnie ;-):-D...

Położyłam przed chwilką Oliwcię i teraz muszę obiad zrobić, ale mi się nie chce :baffled:...

Drozdusia, halo, halo??? Jak nastrój dzisiaj? Pamiętaj o kawusi :tak::tak::tak:

Może to uroki tych początków :-D:-D, dzięki Bogu I trymestr nie trwa wiecznie ;-):-D:-
.

Ja mam wrazenie ze trwa:-D

ms marple ja tez mialam w poprzedniej ciazy takie same problemy ze tak powiem prozniowe :-D po zelazie wiec tez powiedzialaj ze biore a nie bralam:cool:

Nic nie zalatwione :/ Wyslali nas na patrickswell aby tam pozalatwiac sprawy Juz mam tego do kurwy dosc :/ Citizen bylo zamkniete Z jakiegos tam healt powodu i nikogo nie przyjmowali w dugganie nue potrzebuja nikogo Boszeee odchodze od zmyslow

Nic nie zalatwione :/ Wyslali nas na patrickswell aby tam pozalatwiac sprawy Juz mam tego do kurwy dosc :/ Citizen bylo zamkniete Z jakiegos tam healt powodu i nikogo nie przyjmowali w dugganie nue potrzebuja nikogo Boszeee odchodze od zmyslow

Kurczaki, no strasznie mi przykro... Ale nie poddawaj się! Jesteś zła, wściekła wręcz, ale walcz dalej!!! Tak w życiu jest, że ak coś się wali to na potęgę, ale z każdej sytuacji jest wyjście, tylko nie można się poddawać i pochopnie podejmować decyzje... Cierpliwości Wam życzę i powodzenia :tak:

Gastone, minie w końcu, nie martw się :tak:! No, w najgorszym wypadku potrwa to jeszcze tylko z 7 miesięcy ;-):-p:-D, a potem już z górki :sorry2:

hej..
Sylcia co za cholerny pech Was przesladuje!!trzymaj sie kobieto!!!wkoncu musi byc lepiej!!!
Domi znalazł nowa zabawe,którą mnie prześladuje...scrablle.od rana w to gramy....jak zamykam oczy to widze literki!heheh
pozdrawiam

A ja już w domciu :tak:Byłam w Crescent i pech chciał że zachciało mi się siusiu:-Da w kieszeni miałak telefon no i co? wpadł mi do klopka :szok: i dupa blada od razu padł ciekawe czy jak wyschnie to mi odpali:szok::-D A jak nie mężus nie będzie się musiał długo g:-Dłowić żeby mi znowu umilić życie będzie musiał kupić nowy hahah:-D ja to się mam poprzednik wpadł do kubka z sokiem:-D W nagrode kupiłam sobie 2 bluzki w Zarze :-D:-Dw końcu musze sobie zapasy pouzupełniać bo wszystko mam za duże i wisi a stare prawie wszystko porozdawałam dla motywacji hahha a w czymś trza chodzić heheh:-D Krycha ja w każdej ciąży anemiczna byłam przy Marti do szpitala chcieli mnie zamknąć dzień przed wczasami nawet się nie przyznałam M... tylko zaczełam łykać tabletki i jakoś było problem tylko z tymi zaparciami:szok:

Martka jak chcesz to Damian ma specjalne srubokreciki Moze Ci porozkrecac fona i zobaczyc co i jak :) Noo ale mialas niezlego pecha Ze az do kibelka Ci wpadl ;/ Mi kiedys wpadl do szklanki herbaty Noo ale tel mialam nokia 6197 fabrycznie klejony byl wiec odkleilam klawiature i i wysuszylam Go i pradzil dalej Tylko baterie musialam naladowywac suszarka przez 3 dni bo sie inaczej Nie dalo ;/

Niechce zapeszac Ale wyslalam cv do pracy i juz do mnie zadzwonili ze na jutro interview Jak dalej mnie praca interesuje na full time ! Sa to promocje itp ... Superrr

Ostatnia edycja:
reklama
Niechce zapeszac Ale wyslalam cv do pracy i juz do mnie zadzwonili ze na jutro interview Jak dalej mnie praca interesuje na full time ! Sa to promocje itp ... Superrr

No i proszę, świtełko w tunelu się zapaliło :tak::tak::tak:! Sylciu007, jeszcze mocniej niż przed tem kciukasy trzymam żeby coś się Wam na dobre w końcu ruszyło!!!!

Do góry