reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

dzieńdoberek
u nas wreszcie przespana noc, oby te zębiska szybko wyszły:baffled:

krycha w 9tyg boli brzuch bo wiązadła się rozciągają :tak:a nawet mogą się pojawić delikatne plamienia, także nie masz się czym martwić:tak:

reklama
krycha w 9tyg boli brzuch bo wiązadła się rozciągają :tak:a nawet mogą się pojawić delikatne plamienia, także nie masz się czym martwić:tak:

Nie no, spoko! Ale dobrze, że piszesz o tym :tak:... Wczorajszy spacerek to była tylko przyjemność i zabawa w fikolandzie też. Ale po tym wszystkim padłam jak długa, nie czekałam na węża. Wypiłam wieczorem mięte i do wyra ;-), tylko nie czuję się zbytnio wyspana... A jutro chyba trzeba będzie się bujnąć do szpitala na wyniki! Nie lubię kłócia :dry:

Witaj Ago_irlnadio i zmykaj do obowiązków ;-):tak::-D

Nie no, spoko! Ale dobrze, że piszesz o tym :tak:... Wczorajszy spacerek to była tylko przyjemność i zabawa w fikolandzie też. Ale po tym wszystkim padłam jak długa, nie czekałam na węża. Wypiłam wieczorem mięte i do wyra ;-), tylko nie czuję się zbytnio wyspana... A jutro chyba trzeba będzie się bujnąć do szpitala na wyniki! Nie lubię kłócia :dry:

na jakie wyniki?:baffled:

I ja sie witam
U nas Sophie tez pieknie nocke przespala, jak poszla spac o 20 wieczorem to wstala dopiero 8:30 rano :)Takze rewelacja!!

Krycha no wlasnie mowilam Ci wczoraj ze jestes bladziudka, ale ja pamietam ze tez bylam do 16 tyg bo tez mnie mdlilo i jesc nie moglam NIC!! Tylko pilam wode z sokiem porzeczkowym hahah:)

Sylwia TRrzymam mocno kciuki!!!!!

Witam. Ja nockę miałam kiepską:baffled: Tak mnie żylaki bolały po tym spacrze że nie wiedziałam jak je ułozyć żeby nie dokuczały i tak budziłam się co chwilę:-(A dzisiaiaj tak mnie wszystko wkurza..... :wściekła/y::wściekła/y:Od samego rana pokłociłam się z R bo się wściekał że na 5 min weszłam do łazienki a Igor płakał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Sylcia wytrwałości życzę w załatwianiu tych wszystkich spraw.
Krycha ja w ciązy miałam anemię i też byłam blada jak ściana. Dopiero ratowały mnie 2 tabletki żelaza dziennie.W przeciwnym razie prawie mdlałam na ulicy:baffled:

reklama
Camomile i ja pokocilam sie ze swoim Kieranem, bo mi mowi ze od godziny na necie siedze, a ja od rana mala nakarmilam ubralam, 2 razy pieluche zmienilam bo kupke zrobila wrryyyyyyyyyyyyyyyy ehhh Ci faceci!!!:wściekła/y:

Do góry