reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Witam.
Ms.marple ciesze sie ze z dzidzia ok. A co do terroryzmu naszych dziedzi... Jak Igor zaczyna płakać to mi sie smiac chce ale czaami knczy mi sie cierpliwosc. Ehhhh
Krycha mam nadzieje ze dobrze sie bedziesz jutro czula i nie zrezygnujesz z fikolandu bo jesli sie nie wybierzesz to ja pewnie bede bladzila .ehhh

Bożenko nie doczytałam ciesze się ogromnie że z dzidzią oki:tak:a wszystko inne wyleczy sie zobaczysz:tak: Kuchnia a myśmy ze znajomą pozamawiały meeeeeeeeeeega dużo bielizny no i rozmiar rozmiarowi oczywiście nie :szok: ale nie ma tego złego gdzieś się poupycha hehheh ale na prze:szok:syłki czekałyśmy prawie 2 miechy miał być dodatek do prezent dla naszych chłopów na święta gdyż takie wdzianka to przede wszystkim ich cieszą z tym się pewnie zgodzicie hehheh jak mam się w to ubrać i obwiązywać :szok:jak dlA mnie żadna przyjemność heheh ale cóż czego się nie robi :-D żeby nam potem jedli z ręki:-D

Heja babkii :))

aga gratuluje nowego zakupu :))
natinke no to niezle zaczal Ci sie poranek :( taak wczesnieee
krycha blee mieta ochydna :))
gosiaa to bardzo pozno Ci coreczka zasnela Ojj i wiem co czujesz
bozenko dobrze ze wszystko ok :)) Wycaluj brzusiooo :))
martuana boszeee w polsce wszystko mega drogie niesamowicie Pieniadze leca gorzej niz woda :/

Dzien doberek
Pogoda dzis za oknem przesliczna, w kazdym badz razie tak wyglada zza okna, ale my dzisiaj rezygnujemy ze spacerku, taka jakas jestem zemczona po tej nocy od tego wrzasku malej.I wogole wczoraj ja chyba przechwalilam bo dzisiaj juz apetytu NIE MA!!! Wlasnie poszla spac i nic zjesc nie chciala:szok: ehh moze pozniej zje jak wypocznie...
Ciesz sie bardzo z naszego jutrzejszego spotkana:)
A teraz siadam do tej ksiazki ktora dostalam od Krychy bo dzis juz malej nie popuszcze !!! po tym co zrobila wczoraj !!

Aga irlandia super bryka :) tez widzialam na nk:)

reklama
Do góry