reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
hej laski.wpadłam życzyć wam i waszym dzieciaczkom udanej zabawy jutro w fikolandzie:tak:

A nie dziękuję, mam nadzieję, że będzie super :-D, tylko szkoda, że Was nie będzie hlip, hlip :-(...

No i co, nie ma już z kim klikać to zwijam pośladki... Dobrej nocki ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Drozdusia wooow no to super brawa dla Laury!! Szkoda ze was jutro nie bedzie :(

Sylwia wyslalam Ci moj numer na gg jeszcze wysle Ci smska na telefon:) Jutro tak przed 12 Cie odbiore:)

Krycha ksiazka zadzialala:) mala poszla dzisiaj spac w okolo 20 min:) po wczorajszych 3 godzinnych krzykach wiedziala ze ze mna nieprzelewki:)

babeczki dzięki za gratulki w imieniu Laury;-)
Gosiulka życzę wytrwałości i konsekwencji:tak: będzie dobrze;-)
a do fikolandu kiedyś na pewno się z wami wybiorę.jutro jakoś mi się nie chce.od kilku dni mam lenia,chandrę i wszystko inne na raz:sorry2:

Drozdusia ach Ty to tylko przez lenia z nami nie pojdziesz!!! ehh Ty !! ja myslalam ze cos Ci poprostu wypadlo!! Moze jeszcze do jutra zmienisz zdanie??? chodz z nami moze humorek Ci sie wtedy poprawi??:)
a co do zasypiania to rzeczywiscie ciezko jest tak wrzeszczacego dzieciaka zostawic w lozeczku jeszcze minute to nie jest tak zle, ale jak juz idzie do 3 ,albo 5, to te minuty wydaja sie byc dlugie jak godziny!!

Dziewczyny ,dziekuje za gratulki nowego woza:)

Drozdusia no to teraz juz trzymam kciuki ,aby Laurze sie nie odwidzialo.....a na lenia i dola to do mnie zapraszam:)niedaleko jest plac zabaw to i Laura by se poszalala :)Trzeba bedzie jakos o tym pomyslec:)Co Ty na to?Oby tylko sloneczko dopisalo ktoregos dnia.....:)

My dzis tez spacerki zaliczalismy ,poki pogoda ladna.....

No nic...lece do wyrka....maz juz grzeje heheh......
Dobranoc

Aaaaaaa...i milej zabawy jutro wszystkim zycze:)

gosia dziekii za esa :)) Ja jutro rano jednak musze jechac do tego health center :/ Mam nadzieje ze do 12 sie wyrobie :/ A moze wlasnie zrobimy tak ze odbierzesz mnie i do Natinke pojedziemy poczekamy na Martuane i pojedziemy za nimi ? Bo ja niewiem czy dokladnie Ci wytlumacze co i jak jechac :/
drozdusia szkoda ze Cie niebedzie :( Chcialam Laure zobaczyc jak wyrosla I w koncu ujrzec Nicolaska :))
krycha justyna bozenka trzymam kciukasy za wasze jutrzejsze dibre samopoczucie i za zdrowko w ogole :)

Sylcia a gdzie do tego helht center idziesz na roxtawn, bo jak cos to ja Cie z tamtad tez moge odebrac:) mi to bez roznicy, a i do Natinki podjechac mozemy... bo ja tez nie mam pojecia gdzie ten fikoland jest takze musi nas ktos poprowadzic:)

reklama
Sylcia a gdzie do tego helht center idziesz na roxtawn, bo jak cos to ja Cie z tamtad tez moge odebrac:) mi to bez roznicy, a i do Natinki podjechac mozemy... bo ja tez nie mam pojecia gdzie ten fikoland jest takze musi nas ktos poprowadzic:)

Za lidl musimy jechac droga w gore nie ta do miasta ... To moze jak Ci bedzie pasowac to mnie z domu odbierzesz ? Bo pogubimy sie :( A Natinke mieszka tak jak sie jedzie ze szpitala do cresent po lewej stronie jest early bird cleaning chinska restauracja i video-teka ...
Bo ja niewiem o ktorej wyjde z hc i jak czasu mi starczy to do landlorda wpadne ...

Do góry