reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Tak jest ,Krycha....to ford galaxy:)oczywiscie 7 osobowy bo inaczej byc nie moze przy naszej ilosci ludziow haha:)ale jest super ,bo wiekszy od naszego tez duzego poprzednika:)

Lece pozawozic do szkol:)

Ostatnia edycja:
reklama
Tak jest ,Krycha....to ford galaxy:)oczywiscie 7 osobowy bo inaczej byc nie moze przy naszej ilosci ludziow haha:)ale jest super ,bo wiekszy od naszego tez duzego poprzednika:)

Lece pozawozic do szkol:)

No ja myślę :-D! Bezpieczeństwo i wygoda to podstawa ;-)!!! No a przy Waszej rodzince to faktycznie najlepszy wybór... Nie to żebym się znała na samochodach, ale moja przyjaciółka kupiła z mężem ostatnio takie autko (choć ich narazie tylko trójeczka jest, ale rodziców swoich maja też jak zabierać na wyprawy) i mówiła właśnie w samych superlatywach o nim, stąd moja wiedza haha :tak:...

dzieńdoberek

krycha polecam imbir w różnych postaciach , zamiast herbaty miętowej- imbirowa
albo poszukaj jakiś tabletek z imbirem dla kobiet w ciąży, niestety lokomotiwu nie można łykać:-D:-D a szkoda
jak zaczęłam łykać prenatal to lepiej się czuję
jak już pisałam od 10tego tygodnia zaczyna spadać poziom hormonu HCG i samopoczucie powoli się poprawia:baffled:

camomile
Adal miał taką chwilę że każdy protest kończył się na podłodze albo na ziemi:baffled: , jeśli byliśmy na dworze i zaczął się rzucać to brałam go do domu, jeśli się wygłupiał w domu to chwilę go ignorowałam ( nie pozwalałam rządzić) a później zajmowałam czymś, jakąś zabawką albo książeczką
teraz już rzadko się tak wścieka :tak:

krycha polecam imbir w różnych postaciach , zamiast herbaty miętowej- imbirowa
albo poszukaj jakiś tabletek z imbirem dla kobiet w ciąży, niestety lokomotiwu nie można łykać:-D:-D a szkoda
jak zaczęłam łykać prenatal to lepiej się czuję
jak już pisałam od 10tego tygodnia zaczyna spadać poziom hormonu HCG i samopoczucie powoli się poprawia:baffled:

Imbir powiadzasz, chyba muszę popatrzeć za herbatka imbirową :tak:! A Prenatal już mam, ten na I trymestr właśnie, z żeń szeniem i olejkiem miętowym. Dziś zrobiłam zamianę i wzięłam tabletkę przed śniadaniem, przed chwila dopiero zjadłam i jak na razie jest oki :sorry2: i mam nadzieję, że tak zostanie... Wczoraj zrobiłam sobie wyczekiwaną babkę ziemniaczaną i musiałam jeść na raty, bo po kilku kęsach czułam się przeżarta :baffled::szok::-D! A jak tam piątkowa wizyta u Sempki? Wszystko oki?

:-D:-D:-D Oliwka jak się zaczyna złościć to też się potrafi rzucić na podłogę, ale u nas jest inny problem, Młoda uderza główką w co popadnie i biega ciągle z guzami na łbie :wściekła/y: i najpierw ryczy, bo wkurzona a potem bo boli :dry:...

EDIT: Hahahahahahahahahahahahahaha, Ms.Marple, dopiero teraz zauważyłam, że doradziłaś mi poszukać tabletek z imbirem, jak ja czytam ło matko!!!! Dzięki za radę :*

hellloo :)
ja dziś od 5 na nogach!!!!!!!!!!!!dominik obudził sie wlasnie o tej porze budząc przy tym adzie!!!!masakra!!!!!
fajnie,ze sie jutro widzimy :) musze konczy bo domi mi na glowe wchodzi...

No to nas pobiłaś z tą pobudką :-D, nie zazdroszczę :szok:...

Ja też się cieszę, że Was zobaczę, mam tylko nadzieję, że się będę jutro dobrze czuła :dry:

natinke a też dzisiaj zrypana mojemu bajtlowi wychodzą wszystkie cztery czwórki zęby i mi się ciągle wybudza ze snu z płaczem:szok: załamka
i ja się cieszę na jutrzejszą kawkę z wami:tak::tak:

krycha u gina się dowiedziałam, że mi się cytologia pogorszyła na III:nerd: a przy okazji zrobiłam USG genetyczne i wyszło że z dzidzią wszystko OK:tak: jak zobaczyłam, że fika to się uspokoiłam :sorry2:

Ja tez sie ciesze z tego samochodu, Krycha...komfort faktycznie bez porownania...no i miejsca wszyscy wiecej maja....niestety Mayka musiala pojsc na tylne siedzenie,bo z przodu poduszki powietrzne sa:)jak na razie jest ok ,ale nie wiem czy jej sie to spodoba na dluzsza mete:)ale najwazniejsze ,ze komfort jazdy sie poprawil:) no i klima.....na lato,jak znalazl:)

natinke a też dzisiaj zrypana mojemu bajtlowi wychodzą wszystkie cztery czwórki zęby i mi się ciągle wybudza ze snu z płaczem:szok: załamka
i ja się cieszę na jutrzejszą kawkę z wami:tak::tak:

krycha u gina się dowiedziałam, że mi się cytologia pogorszyła na III:nerd: a przy okazji zrobiłam USG genetyczne i wyszło że z dzidzią wszystko OK:tak: jak zobaczyłam, że fika to się uspokoiłam :sorry2:

Ufff, to super! Kamień z serca, bo troszkę się niepokoiłam co tam z Tobą i dzidzią :sorry2:... Ząbkowania nie zazdroszczę, choc jak wszystkie na raz wychodzą, to przynajmniej szybciej się uiniecie z nimi ;-). Nam ostatnia trójeczka, dolna, lewa jakoś wyleźć nie może :dry:. Grawitacja ją trzyma czy co :confused::-D? Ms.Marple, a ta Sempka robi może usg 3D?

Ja tez sie ciesze z tego samochodu, Krycha...komfort faktycznie bez porownania...no i miejsca wszyscy wiecej maja....niestety Mayka musiala pojsc na tylne siedzenie,bo z przodu poduszki powietrzne sa:)jak na razie jest ok ,ale nie wiem czy jej sie to spodoba na dluzsza mete:)ale najwazniejsze ,ze komfort jazdy sie poprawil:) no i klima.....na lato,jak znalazl:)

Ajć tam, już niedługo Mayeczka się przesiądzie do innego fotelika i wszystko będzie widziała, jak królowa będzie sobie siedzieć to na pewno :tak::-D! Tylko do zmiany musicie wytrwać! A klima to bajka :sorry2: fajna rzecz i bardzo przydatna ;-):-D!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hejka;-) i już po weekendzie:szok: ale szybko leci czas:-D A my wczoraj byliśmy u znajomych na obiedzie i moja dietka:szok: musze teraz pościć:-D A mój Mareczek ma jutro rodzinki ale torcika i kameralną imprezke zrobie mu w sobote chociarz nie bardzo chciałam bo lece ale :-Dgoście mi się zwalają:szok::-D A On :-Djuż marzy o jutrzejszym wypadzie ja zresztą też ciesze się że was spotkam:-D A moja siostra już z Polski wróciła i kaaaaaaaaaaaasy mówi :szok: tak tam drogo :-D Pokazywała a raczej dawała instrukcje jak urobić męża na wyskoczenie z kasy przed wyjazdem hehe:-D ALE SIĘ UŚMIAŁAM :-D jednak są na nich sposoby hehe mój zawsze przy takich wymięka:-D

Do góry