reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy z Limerick

Nooo to taka pora prztulańcowa:-). Może nowe babyboom bedzie:-) A tak powaznie to naprawde mam koszmar od kilku dni. A niedawno był takim grzecznym dzieckiem....

reklama
Musialam Nadine przebrac i do lozeczka dac Dalam jej syropku bo zebole ja bola :( A co do wzrostu to ja przykladowo bylam najnizsza na placu z dziecii w moim wieku A za kilka miesiecy tak wyroslam ze na dzieciaki z gory patrzalam :)) Dzuieciaki sa jeszcze male maja duzo czasu na przytycie czy wzrost :))

Zgadzam sie :)) Jak to kazda mama martwie sie o rozne rzeczy :)) To normalne :))
Camomile dobrej nocku zycze :))

Wybaczcie mi baby za te literowki ale na fonie siedze

Ostatnia edycja:
Dopiero zasnela Sylacia booooszeeeeeeeeeee zaraz wyjde z siebie!! nie wiem co ja napetalo!! ide sie polozyc bo poprostu umieraz ze zmeczenia
Dobranoc

Bry! Dziś moja kolej pobudki z Pyzą więc oto jestem ;-)... Na razie samopoczucie oki, ale tak jest zawsze, do śniadania, a potem już lepiej nie mówić :baffled::sorry2:!

Miłego poniedziałku Wam życzę i do klikania :-) zmykam na kubek mięty :blink:

reklama
Do góry