reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
martuana zapomniałam spytać udało ci się kupić łóżeczko dla małego?

babki, w fikolandzie jest zimna podłoga weźcie kapciuszki dla bajtli:tak:
Bożenko nie:-(bo nie zmieściło by się do woza:-( A mój M ubzdurał sobie inny prezent dla Malika tym bardziej że ma łóżeczko nowe drewniane i jak to powiedział mam nie szaleć hehhe:szok::-DJak widzisz nie zawsze da się pstryknąć palcami heheeh:-D ;-):-D

dzień doberek babki.my też dzisiaj byliśmy na spacerku.pogoda rzeczywiście super.
i miałam już się wcześniej pochwalić-Laura kilka razy zrobiła już siusiu i kupcię do nocniczka:tak: co prawda nie woła jeszcze ale jak ją posadzę to siedzi cierpliwie nawet godzinę i w końcu coś tam zrobi.a jaką ma radochę:-Dbije sobie brawo a potem leci z tatą do kibelka żeby wszystko spłukać:-pmam nadzieję że jeszcze kilka razy załatwi się do nocniczka i zacznie wołać to będzie łatwiej

dzień doberek babki.my też dzisiaj byliśmy na spacerku.pogoda rzeczywiście super.
i miałam już się wcześniej pochwalić-Laura kilka razy zrobiła już siusiu i kupcię do nocniczka:tak: co prawda nie woła jeszcze ale jak ją posadzę to siedzi cierpliwie nawet godzinę i w końcu coś tam zrobi.a jaką ma radochę:-Dbije sobie brawo a potem leci z tatą do kibelka żeby wszystko spłukać:-pmam nadzieję że jeszcze kilka razy załatwi się do nocniczka i zacznie wołać to będzie łatwiej

Super wiadomość :tak::tak:!!!!! Brawo, brawo dla Lury! Drozdusia, Ty jutro wybierasz się do tego fikolandu? Może pojdziemy we trzy jeśli również planujesz wyjście :sorry2:...

dzięki Krycha.przed chwilą ją posadziłam i udało mi się wyczaić moment i w miarę szybko zrobiła znowu;-) żeby tylko jej się spodobało i zaczęła wołać:tak: a do fikolandu się nie wybieram także nie będę wam towarzyszyć:sorry2:

Drozdusia Gratulacje ogromne dla Laury !!! To juz ogromny postep tak malej dziewczynkii :))

A my juz tez bylismy na spacerku pogoda jest superr :))

Gosia napisz mi na priva swoj nr tel jak mozesz :p :)

Drozdsia gratulacje dla Laury a tobie wytrwałości:-Dmojemu Malikowi najbardziej podobalo się wylewanie siuśków i spłuczka hehhe:-Dlece do dentysty:tak:Z Madzią ;-)

dzięki Krycha.przed chwilą ją posadziłam i udało mi się wyczaić moment i w miarę szybko zrobiła znowu;-) żeby tylko jej się spodobało i zaczęła wołać:tak:

No to będę Laurze teraz pocichu dopingować ;-) a mądra z Niej dziewczynka i myślę, że szybko zaskoczy :-)

:confused::confused::confused::confused: a kuku??????

Camomile, jak się umówimy na jutro??? Pasuje Ci 11.30 pod Debenhamsem (czy jak to się pisze :-p)?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry