reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy z Limerick

reklama
martuana zapomniałam spytać udało ci się kupić łóżeczko dla małego?

babki, w fikolandzie jest zimna podłoga weźcie kapciuszki dla bajtli:tak:
Bożenko nie:-(bo nie zmieściło by się do woza:-( A mój M ubzdurał sobie inny prezent dla Malika tym bardziej że ma łóżeczko nowe drewniane i jak to powiedział mam nie szaleć hehhe:szok::-DJak widzisz nie zawsze da się pstryknąć palcami heheeh:-D ;-):-D

dzień doberek babki.my też dzisiaj byliśmy na spacerku.pogoda rzeczywiście super.
i miałam już się wcześniej pochwalić-Laura kilka razy zrobiła już siusiu i kupcię do nocniczka:tak: co prawda nie woła jeszcze ale jak ją posadzę to siedzi cierpliwie nawet godzinę i w końcu coś tam zrobi.a jaką ma radochę:-Dbije sobie brawo a potem leci z tatą do kibelka żeby wszystko spłukać:-pmam nadzieję że jeszcze kilka razy załatwi się do nocniczka i zacznie wołać to będzie łatwiej

dzień doberek babki.my też dzisiaj byliśmy na spacerku.pogoda rzeczywiście super.
i miałam już się wcześniej pochwalić-Laura kilka razy zrobiła już siusiu i kupcię do nocniczka:tak: co prawda nie woła jeszcze ale jak ją posadzę to siedzi cierpliwie nawet godzinę i w końcu coś tam zrobi.a jaką ma radochę:-Dbije sobie brawo a potem leci z tatą do kibelka żeby wszystko spłukać:-pmam nadzieję że jeszcze kilka razy załatwi się do nocniczka i zacznie wołać to będzie łatwiej

Super wiadomość :tak::tak:!!!!! Brawo, brawo dla Lury! Drozdusia, Ty jutro wybierasz się do tego fikolandu? Może pojdziemy we trzy jeśli również planujesz wyjście :sorry2:...

dzięki Krycha.przed chwilą ją posadziłam i udało mi się wyczaić moment i w miarę szybko zrobiła znowu;-) żeby tylko jej się spodobało i zaczęła wołać:tak: a do fikolandu się nie wybieram także nie będę wam towarzyszyć:sorry2:

Drozdusia Gratulacje ogromne dla Laury !!! To juz ogromny postep tak malej dziewczynkii :))

A my juz tez bylismy na spacerku pogoda jest superr :))

Gosia napisz mi na priva swoj nr tel jak mozesz :p :)

Drozdsia gratulacje dla Laury a tobie wytrwałości:-Dmojemu Malikowi najbardziej podobalo się wylewanie siuśków i spłuczka hehhe:-Dlece do dentysty:tak:Z Madzią ;-)

dzięki Krycha.przed chwilą ją posadziłam i udało mi się wyczaić moment i w miarę szybko zrobiła znowu;-) żeby tylko jej się spodobało i zaczęła wołać:tak:

No to będę Laurze teraz pocichu dopingować ;-) a mądra z Niej dziewczynka i myślę, że szybko zaskoczy :-)

:confused::confused::confused::confused: a kuku??????

Camomile, jak się umówimy na jutro??? Pasuje Ci 11.30 pod Debenhamsem (czy jak to się pisze :-p)?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry