reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Ja tez mozna powiedziec bylam na spacerku I wzielam ten maly wozek Boszee jaki on jest nas erio maly lekki a jak sie go wozii te kolka obracane to cos wspanialego :)) a Tym moim duzym za kazdym razem musze go podnosic A po wiekszym spacerze to mam odciski na rekach :p Noo ale coz wazne ze mala ma wygode :))

reklama
Sylcia nie mam pojęcia jak z tym chrztem bo ja obydwa załatwiałam z T i nie wiem jakby to było gdybym poszła sama.ale myślę że to jest możliwe bo znajomym na przykład załatwiali rodzice a oni tylko zgłosili się do kościoła jak już byli na miejscu kilka dni przed chrztem

Sylcia nie mam pojęcia jak z tym chrztem bo ja obydwa załatwiałam z T i nie wiem jakby to było gdybym poszła sama.ale myślę że to jest możliwe bo znajomym na przykład załatwiali rodzice a oni tylko zgłosili się do kościoła jak już byli na miejscu kilka dni przed chrztem

yhmm dziekuje za info :))

A tak w ogole to swiat wali mi sie na glowe od jakiegos czasu ... z Babci juz zaczynalo byc lepiej a tu dzis z mama rozmawiam i mowii mi ze babcia ma miazdzyce zyl O ile teraz pamietam poprawna nazwe i jej nogi utna obie !!!!!!!!!!!!!!! :szok: :szok: :szok: Babcia sie niechce na to zgodzic Boszee ona juz tyle przezyla a Tu ciagle ma pod gorke tak jak cale zycie ... Ona nie zasluzyla na taki los absolutnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No widzicie jak to roznie bywa.W kazdym raie jak mi nie powiedza to sobie zrobie polowkowe prywatnie i juz.Raczejnielicze na toze sie dowiem bo u nas w Ennis usg marne.A polowkowe tylko 5 tygodni pozniej hiih tyle to poczekam.No i tez dokladnie chce wiedziec co i jak.Bo juz sie nie moge doczekac.Bo z Maxem mialam usg dosc czesto bo najpierw podejrzewali ze za maly,potem powiedzieli ze dobrze a urodzil sie maly.heheh

Sylcia strasznie mi przykro z powodu babci...

sylcia nam chrzest w PL zamówiła mama, trzeba tam parę papierków dostarczyć, a my się tylko stawiliśmy już na mszę z Adasiem
ale jak znam życie to co proboszcz to inna sprawa:-D

przykro mi z powodu babci, ja juz od dawna nie mam dziedków juz zapomniałam jak to jest a propos to chyba dzisiaj dzień babci:-D:-D

hellooo....
Sylwia mi również przykro z powodu Twojej babci...ja mam jeszcze jedną babcie i jednego dziadka na szczescie jak narazie oboje w pelni sił!i Bożenka dobrze ci sie zdaje dzis swieto babci:)
Marta cierpliwosci zyczę z mateuszkiem,mam nadzieje,ze melisa zadziala!
jakis dolujacy dzien dzisiaj...jakas nie do zycia jestem...

A moja rodzinka pojechała na zakupki Mati już śpi i błooooooooooooooga cisz:szok::-D jak dawno takiej ciszy nie słyszałam:-D Ciekawe jak sobie poradzą na tych zakupach mężuś musi buty dziewczynom kupić prezent Malikowi i jedzonko bez moich konsultacji pewnie się pogubi a telefon zostawił w domciu hahha:-D ale będzie musiał się pogłowić heheh bo co tu kupić do jedzonka ? w koszu będzie lądowało wszystko co oczęta zobaczą jak go znam a butów to pewnie po dwie pary kupi bo pewnie się przydadzą hahah ale mam ubaw :-DA niech zobaczy jak to jest zamienić się w kobietke i wydawać kaske i ile schodzi:-D:szok::-D To jego chyba pierwszy samodzielny i tak poważny wypad:-DAż jestem ciekawa:-D Mam nadzieje że Mati już na noc śpi dzisiaj mi kropli mleka nie wypił ale zjadł 3 zupki ze dwa deserki i kaszke czemu tego mleka nie chce?? a w nocy bez prblemu chociarz kilka dni temu musiałam go żyżeczkować o 2 w nocy kaszką bo głodny a mleka nie chwyci może musze pomyśleć nad zmianą:-( No nic wygadałam się i już nie zanudzam:-D

Martuana oby mezololowi Twemu udal sie zakupkii :))
Natinke wybacz ze nie przyszlam ale dzis pogoda byl prze wstretna ... Zaliczylam dzis jednie miasto na rozgladaniem sie zza praca i zmoklam i smierdzialam deszczem i wiatrem ;/;/;/ A Ty kochana zaprosilas mnie a ja nawet nie dalam CI cokolwiek znac pizdziucha ze mnie wstretna ;/ Przepraszam :((

Dobranoc :))))))))))

reklama
Do góry