reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
hello
hmmm spacerek tez bym poszla bo nie bylysmy od jakis 3 tygodni... najpierw ja chora... pozniej Julka miala to rozwolnienie a teraz ta przeprowadzka.... hmmmm a pozniej trza sie na nowym ustawic :baffled: no ale odbije sobie jak rodzinka przyleci wtedy ich do9 wszystkiego wykorzystam hihihi... obiadki i te sprawy wiec bede miala czas na spacerowanie :)
milego dnia mamuski a ja udezam w dalsze pakowanko i sprzatanko bo jutro juz na nowym spimy
nie bedzie niecika :(:(:( ale jeden w tym plus :p szybciej mi pojdzie rozpakowywanie :):):)

Heja baby :))

Ahh a my w sumie chyba tez sie teraz bedziemy wyprowadzac na juz ... Taka mam nieciekawa sytuacje w domu ... Dobrze ze Damian ma te interview i mam nadzieje ze go przyjma Wszystko wali sie na glowe powoli ;/;/;/

hejka :)
Sylwia nic nie szkodzi,ze nie odwołałas wizyty :) masz tyle problemow na głowie że sie nie dziwie!!!jak chcesz to dzis wpadnij,ale tak do 17 :)puzniej mam męża :)
Justysia wiesz co ja do nst piatku potrzebuje jedna z tych torb co ci pozyczylam...moja siora leci do polski i ja zabiera:)
śliczna dziś pogoda :) odrazu lepiej na duszy :)
śmigam po dominika i jego kumpla do przedszkola :)
milego dnia :)

Natinke dziekii za ponowne zaproszonko :)) Postaram sie wpasc ale nic nie obiecuje :(

A tak w ogole Nadia zlapala tego wirusa wymiotywala w nocy 3 razy i miala biegunke w sumie teraz tez jeszce ma I goraczka przyszla ;/

Macie jakies wskazowki jak powinnam postepowac tzn co dawac do jedzenia czy nie jak wymiotuje ?

Witaski
Pogoda dzis przesliczna, my juz po spacerku, teraz czekamy az Kieran wroci ze szpitala, juz jest po zabiegu, za 4 tyg maja byc wyniki, mam nadziej ze to nic grozneg.....

Sylwia bardzo mi przykro z powodu Twojej babci:( No i biedaczka Nadusia przez tego wirusa:( ja niestety nie wiem jak postepowac, karmic ja pewnie musisz jesli tylko chce jesc, ale przedewszystkim napewno musisz dawac jej duzo pic zeby sie nie odwodnila......

Witaski
Pogoda dzis przesliczna, my juz po spacerku, teraz czekamy az Kieran wroci ze szpitala, juz jest po zabiegu, za 4 tyg maja byc wyniki, mam nadziej ze to nic grozneg.....

Sylwia bardzo mi przykro z powodu Twojej babci:( No i biedaczka Nadusia przez tego wirusa:( ja niestety nie wiem jak postepowac, karmic ja pewnie musisz jesli tylko chce jesc, ale przedewszystkim napewno musisz dawac jej duzo pic zeby sie nie odwodnila......

daje jej duzo plynow daje A do jedzenia jest chetna :))

Hejka a my też byliśmy dzisiaj na spacerku:tak: i kawusi u Natalki:-D potem Madzia Smigała z Matim na spacerku a ja porobiłam sobie zaległości:-DZ obiadekiem nie miałam za dużo r:-Doboty bo mężuś prosił się o ziemniaczki z sosem koperkowym i jajkami więc żaden wyczyn:-D No i weekend HURAAA:-D obowiązki przejmuje mąż:-D

reklama
Do góry