A no prawda mam dobrze bo od dawien dawna mąż gotuje w weekendy wielbia to a dzieciakami też się zajmuje ale ja musze być pod ręką tak w razie czego A co do wczorajszego wypadu to tak jak myślałam hahahh oprócz bucików których ponoć nie było to wykupił chyba caaaaaały sklep hehheh na wszystko mieli ochote i jak tu puścić faceta i jeszcze z dzieciaczkami do sklepuMartuana no to Ty masz dobrze przez weekend!!! a nic sie nie chwalisz jak mezowi wyszly wczorajsze zakupki
reklama
kaja_respect
Mama 2 urwisów ;D
Witam sie i ja
tak szybciutko to lot w miarę oprócz tego ze zdjeli mi na odprawie koła z wózkai gość nie chciał mi ich ponownie założyć a widział że ja nie mam zabardzo jak:-(co chwila sprawdzali miary i wagi podręcznych bagaży< chyba na kazdym przejściu> i Michał mi tak się okupkał w samolocie ze wszystko nasawało sie do wywalenia łącznie z ciuchami a babecaka kazała mi siadać bo pasy zapiąc trzeba- a 15 min nie właczyli sygnału> i mały tal leciał z 30 min do ladowania
tak szybciutko to lot w miarę oprócz tego ze zdjeli mi na odprawie koła z wózkai gość nie chciał mi ich ponownie założyć a widział że ja nie mam zabardzo jak:-(co chwila sprawdzali miary i wagi podręcznych bagaży< chyba na kazdym przejściu> i Michał mi tak się okupkał w samolocie ze wszystko nasawało sie do wywalenia łącznie z ciuchami a babecaka kazała mi siadać bo pasy zapiąc trzeba- a 15 min nie właczyli sygnału> i mały tal leciał z 30 min do ladowania
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Witam sie i ja
ojej to w sumie tez mialas nie najlepiej sie przez ten lot i w ogole ;/ A z tymi koloami to przegiecie ... ;/
Martuana widac maz umie zakupki robic i cory pewno sie cieszyly
A tak w ogole dziekuje za mile slowa w sprawie babcii i podziekuje w jej imieniu rowniez .... Babcia dzis umarla ;(
D
drozdusia
Gość
Sylcia współczuję i przyjmij proszę moje najszczersze kondolencje
kaja_respect
Mama 2 urwisów ;D
Sylwia wyrazy współczucia:-(
justysia21
Elfikowa mama :D
Sylcia strasznie mi przykro... wyrazy wspolczucia
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Dziekuje wam dziewczyny za mile slowa i za dodawanie otuchy w tych wszystkich moich ciezkich chwilach
reklama
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Dziekuje dziewczyny ....
A tak w ogole witam sie Widac ze tu pustki sa niesamowite )
Zycze milego weekendu :*
A tak w ogole witam sie Widac ze tu pustki sa niesamowite )
Zycze milego weekendu :*