reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Hejka laseczki;P
Ja sie pakuje ale... ciężko nie dość że troszke ciuszkow to te kilogramy bagażu trzeba pilnować:szok::-D kurka podręczny w ryanair 10 kg luz ale walizka tylko 15:szok::baffled: więc przepakowuje itd hihihi
Dzieki laski za miłe słowa mam nadzięje że bez przygód niechcianych się obędzie:confused::happy2:
Natalia deserek wypasiony jak wrócę poproszę o przepis;-)
Oki uciekam bo rano do Dublina buziaki kochane i jak coś odezwę się jakoś tam;-)

reklama
hejka ja po pracy sie melduje a tak jakos do mnie zadzwonili o 8 czy nie przyjde na 8 hihihhih i wiec w 2minutki sie ubralam i pojechalam :) heh
mi kazda godzinka pasuje bop moje dziecko spi jak chce je jak chce wszystko robi jak chce i mi to pasi nie musze sie pilnhowac hihihi ona poprostu jak czegos chce to sie domaga hihihihi :)
Kaja milego lotu :)
Martuana stesknilam sie :):):) ale mysle ze dopiero we wtorek sie zobaczymy w fikolandzie :) no i za wami tez sie stesknilam nie myslcie sobie :):):) hihihihi
no nie moge sie tez doczekac az Nadinke zobacze bom ciekawa jak wyrosla tyyyyle jej nie widzialam a i Drozdi nowy fyz tez chetnie oblukam hihihih
no wiec zmykam na dzis :) bo musze Jule wykompac bo czekala na mamusie :):):)

dzieńdoberek

drozdusia
sorry że nie przyjechałam ale łaziła po sklepach i łaziłam aż już musiałam po G jechać, i na dodatek nie znalazłam nic coby mi pasowało:wściekła/y:
ale na jutro jesteśmy umówione co?

a co tam z kają wymodziłyście u fryzjera? już wiosenne porządki? czy tylko odświeżanie? :-D:-D

co do fikolandu to bardziej pasi 12:30:tak: bo rano muszę odwieźć M do pracy i dopiero się pakować:tak:
i namówiłam jeszcze cytruska, żeby z nami pokawkowała w fikolandzie:tak::tak: jeśli tylko będzie miała wolny dzień

justysia tak mi się przypomniało, że to avonki już powinny być:confused:

Witaski:tak:mnie tam pasi 12-30 ale Natalce też chyba bardziej pasi bo Dominika już będzie miała:tak: Justyś mnie też się tęskni jak będziesz chciała odpocząć od przeprowadzki zapraszam:-D

dzień doberek.a my dopiero wynurzyliśmy się z wyrek i zasiadamy do śniadanka.tzn konkretnie ja zasiadam bo Lola już wszamała-ledwo zeszła na dół i wołała am am:-D
no ale najpierw spiję kawusię
sylcia no problemos-u mnie drzwi zawsze otwarte więc kiedy tylko chcesz to możesz zaspokoić ciekawość
ms.marple nic się nie stało.byłam przekonana że tak się właśnie skończy bo wiadomo jak to na zakupkach potrafi zejść:-p a jutro jak najbardziej aktualne:tak:
a fryzurka to raczej wiosenny porządek;-)

co za paskudna pogoda brrrr

camomile ano niestety trzeba się ciągle przypominać;-):-D:-D:-D wiesz jak to jest ze sklerozą:-D:-D

to chyba można uznać że jesteśmy umówione na 12:30 :confused:

reklama
Do góry