No to sprawa załatwiona Nataleczko to ja Ciebie wezme a Gosiulka jak wy z Sylwią nie będziecie pewne co do drogi możemy się umówić przy Natalce i pojedziemy razem Dzięki Bożenko było miło kawke wypić w Twoim towarzystwie;-) Justyś jak przeprowadzka ?? mam torby jak chcesz to podjedź Kaja jeszcze raz udanej podróżyja już niedługo też lece z bąblami wow ale będe się miała ale wziełam sobie 2 bagaże żeby podręcznych nie tachać i jeszcze bajtelków
reklama
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Gosia ale Ty to masz calkowicienie po drodze ! jezeli mysle o tym samym fikolandzie co reszta dziewczyn ...
Niedalko dunnesa jest tam dalej jak sie jedzie droga harvey norman i te inne takie sklepy ... a po drugiej stronie ulicy tez jest taki budynek i tam jest na koncu ten figloland ) Chyba mysle o tym samym co dziewczyny )
Camomile ahh czekac trzeba na rozpatrzenie Nic dalej nie ma
Niedalko dunnesa jest tam dalej jak sie jedzie droga harvey norman i te inne takie sklepy ... a po drugiej stronie ulicy tez jest taki budynek i tam jest na koncu ten figloland ) Chyba mysle o tym samym co dziewczyny )
Camomile ahh czekac trzeba na rozpatrzenie Nic dalej nie ma
K
krycha
Gość
No ja we wtorek robie zastrzyk ale jak nie bedzie problemow to po 10 bede ready.
O! I byłoby gicior, bo myślę, że właśnie tak koło 10.00 musiałybyśmy wyjść ;-)
justysia21
Elfikowa mama :D
hejka wlasnie pozawozilismy troche gratow na nowe mieszkanko
Martus nie trzeba juz toreb pozyczylam od kilku osob w tym od Natinke i mi starczy mam jeszcze kartony
Martus nie trzeba juz toreb pozyczylam od kilku osob w tym od Natinke i mi starczy mam jeszcze kartony
K
krycha
Gość
hejka wlasnie pozawozilismy troche gratow na nowe mieszkanko
A na neta długo będziecie musieli czekać? Tylko uważaj na siebie i Maleństwo ;-)...
justysia21
ojjj nie mam pojecia jeszcze nie zalatwialismy :/ nie ma czasu na to i nie takie wazne.... troche sie oduzaleznie hihiihhi jak cos to smsy bedziecie mi slaly hihihihi
do konca tygodnia jeszcze jestem z wami
K
krycha
Gość
ojjj nie mam pojecia jeszcze nie zalatwialismy :/ nie ma czasu na to i nie takie wazne.... troche sie oduzaleznie hihiihhi jak cos to smsy bedziecie mi slaly hihihihi
Nie no, jasne, że są telefony ! Justysia21, Ty masz już termin wizyty do szpitala?
justysia21
mam na 2.02 juz dawno dostalam jkies 3-4 tygodnie temu
reklama
K
krycha
Gość
mam na 2.02 juz dawno dostalam jkies 3-4 tygodnie temu
Oooooo, no to szybko się odezwali! Ja już się nie mogę doczekać kiedy do nas pzyjdzie niby miałam cierpliwie czekać, ale zdecydowanie cierpliwość nie jest teraz moją mocną stroną