reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

No to sprawa załatwiona :-D Nataleczko to ja Ciebie wezme a Gosiulka jak wy z Sylwią nie będziecie pewne co do drogi możemy się umówić przy Natalce i pojedziemy razem :) Dzięki Bożenko było miło kawke wypić w Twoim towarzystwie;-):tak: Justyś jak przeprowadzka ?? mam torby jak chcesz to podjedź:tak: Kaja jeszcze raz udanej podróży:tak:ja już niedługo też lece z bąblami wow ale będe się miała:szok: ale wziełam sobie 2 bagaże żeby podręcznych nie tachać i jeszcze bajtelków:-D

reklama
Gosia ale Ty to masz calkowicienie po drodze ! jezeli mysle o tym samym fikolandzie co reszta dziewczyn ...
Niedalko dunnesa jest tam dalej jak sie jedzie droga harvey norman i te inne takie sklepy ... a po drugiej stronie ulicy tez jest taki budynek i tam jest na koncu ten figloland :)) Chyba mysle o tym samym co dziewczyny :))

Camomile ahh czekac trzeba na rozpatrzenie :( Nic dalej nie ma

hejka wlasnie pozawozilismy troche gratow na nowe mieszkanko :)
Martus nie trzeba juz toreb pozyczylam od kilku osob w tym od Natinke i mi starczy mam jeszcze kartony :)

ojjj nie mam pojecia jeszcze nie zalatwialismy :/ nie ma czasu na to i nie takie wazne.... troche sie oduzaleznie hihiihhi jak cos to smsy bedziecie mi slaly hihihihi :)
do konca tygodnia jeszcze jestem z wami :)

reklama
Do góry