reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Ja już dzieci położyłam i nawet Mati śpi ale dzisiaj dał mi takiego czadu:szok: aż się zastanawiam czy go gardełko czasem nie boli bo aż nie możliwe że tak można płakać dałam mu czopek i za chwilke zaseło się maleństwu bo w dzień prawie nie spał:-( A jaka cisz w domku:-Dno i mi jeszcze troche energi zostało więc biore się za obowiązki domowe a mam tego:szok:a tu mi dziewczynki się kleją heheh na pieszczoty je wzieło hahah i chcą jakieś ubranka do lalek poszyć a ja musze służyć za krawcową :szok::-D KRYCHA a dopiero przed Tobą tyyyyyyyyyyyle czekania hahah ale zobaczysz jak zleci:tak:wcale Ci nie zazdroszcze tego czekania :szok: Bogu dziękuje że mam już wszystkie dzieci i moja kariera ciężarówki zakończona:-Djak se pomyśle o brzuchu i smakach i gubieniu kilogramów wow:szok: ZA TO MOGE WAM TERAZ DOPINGOWAĆ :-Di to mi jak najbardziej pasi;-):tak:

reklama
a ja niedawno wróciłam od fryzjera,Lola w łóżku walczy ze snem więc mam chwilkę dla siebie.
Natinke wielkie dzięki za przepyszny deserek:-p normalnie palce lizać:tak:;-)

Krycha no to super ze 11 tez Ci pasuje, a reszcie mam ktora godzinak pasuje, Sylwia, Martuana, ms marple, Justysia i wszystkie pozostalwe mamusie jakies propozycje?? A Drozdusia Ty wybralabys sie z nami???

Ja dopiero zamierzam klasc moje dziecie do spania, ale jak na nia patrze to nadal tryska enrgia eeeehhhhh pewnie troche znow zejdzie az zasnie .....

laski ja tam do fikolandu zawsze chętnie ale obawiam się że jeśli to wyjście będziemy chciały uzależnić od drzemek naszych pociech to nie uda się wszystkim kobietkom dotrzeć bo każde dziecko sypia w innych porach.niektóre z was chcą się wybrać do południa bo maluchy o 13 mają drzemkę.jakbym patrzyła tymi kategoriami to ja odpadam bo moje znowu wstają po 9 i ja się nie wyrobię na 11.także ja raczej odpadam:sorry2:

KRYCHA a dopiero przed Tobą tyyyyyyyyyyyle czekania hahah ale zobaczysz jak zleci:tak:wcale Ci nie zazdroszcze tego czekania :szok: Bogu dziękuje że mam już wszystkie dzieci i moja kariera ciężarówki zakończona:-Djak se pomyśle o brzuchu i smakach i gubieniu kilogramów wow:szok: ZA TO MOGE WAM TERAZ DOPINGOWAĆ :-Di to mi jak najbardziej pasi;-):tak:

A wiesz, że akurat jeśli chodzi o przebieg ciąży to póki co nie chciałabym nic przyspieszać, w tym wypadku jestem bardzo cierpliwa i spokojnie będę czekać do września, co nie oznacza, że pod koniec pewnie będę już miałą serdecznie dość, ale to przede mną dopiero i nie myślę o tym :sorry2:! Mówisz, że karierę ciężarówki masz już zakończoną, hm... Nie żebym Ci życzyła, ale wiesz, różnie bywa ;-):tak::-D

laski ja tam do fikolandu zawsze chętnie ale obawiam się że jeśli to wyjście będziemy chciały uzależnić od drzemek naszych pociech to nie uda się wszystkim kobietkom dotrzeć bo każde dziecko sypia w innych porach.niektóre z was chcą się wybrać do południa bo maluchy o 13 mają drzemkę.jakbym patrzyła tymi kategoriami to ja odpadam bo moje znowu wstają po 9 i ja się nie wyrobię na 11.także ja raczej odpadam:sorry2:

Masz zupełną rację, ciężko się zgrać... A jaką godzinę Ty proponujesz? Dzieciaczki w końcu można nakarmić w fikolandzie a jak raz pójdą spać troszkę później to nic im się nie stanie ;-)! Z resztą Natinka18 wspominała, że Jej pasi dopiero od 12.30, więc może przesuniemy ta godzinę, co?

Laski mnie tam oboję wyznaczcie godzine :tak: a ja będe a Mati jak będzie śpiący pośpi w wózku a ja przynajmniej kawcie wypije w spokoju hahah Dobrej nocki laseczki ide się poprzytulać do tulnisia:-D

Drozdusia, co robiłaś z włosami? Farba czy też nowa fryzurka? Oblukam sobie przy najbliżeszj okazji ;-)

No nic, do wtorku jest jeszcze troszkę czasu, więc mam nadzieję, że się dogadamy :tak::-D

Dobranoc Wam mamusie :sorry2:...

Krycha nowa fryzurka:-) farbę miałam nakładaną kilka dni temu
a jeśli chodzi o wtorek to mną się nie sugerujcie bo dla mnie ostatecznie nic straconego-i tak bywam tam co jakiś czas:-p
spokojnej nocki kobietki

reklama
Wiec jesli chodzi o mnie to i mi godzina obojetna bo sie dopasuje, no ale wkoncu trzeba jakas godzinke wyznaczyc dlatego tez pisalam jaka jest dla mnie najodpowiedniejsza, ale oczywiscie ze dopasuje sie do reszty:):):) Wiec teraz glosujmy na 12:30 Czy wszyscy sa za???? Mi pasuje:)

Do góry