reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Drozdusia witaj witaj kochana :))
Natinke a moge jutro wpasc ? Kurcze tylko deserku chyba juz nie pokosztuje ale wystarczy mi mile towarzystwo :)) Mam dzis troche do zrobienia w tym domu Mam 3 pralki prasowanie teraz ogarnelam pokoj I Obiad robie .... Jest cala lista tych rzeczy ;/

Jasne, że tak, Natinke18 :tak:, więc wątróbkę (zależy jaką masz, bo jak drobiową to tylko oczyścić z syfów, a inne pokroić w mniejsze kawałki) zalać mlekiem (tak żeby przykrywało całość) i moczyć tak przez pół godziny przed smażeniem. Potem posypać mąką (wymieszać dobrze z wątróbką) i wrzucić na rozgrzany olej (tylko nie za dużo go). Jak już się zrobi miękka dodać troszkę wody oraz posolić i popieprzyć do smaku. Aha i oczywiście do wątróbeczki dodać cebulkę żeby się razem podusiło i smaku nabierało :-) i smacznego.

Wiecie co, my też dostaliśmy też list o CHB, wysłany 28.12.10 a odesłać mieliśmy do wczoraj :no:, a najgorsze jest to, że sekretarka, u M w pracy, chciała pokazać się przed nową pracownicą kto tam rządzi i powiedziała Mu, że na takie sprawy mają 2 dni :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:! Zawsze załatwiali to od ręki, a teraz nagle 2 dni - pieczątkę, podpis i numer ubezpieczenia 2 dni :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no mówię Wam wściekła jestem jak nie wiem!!!!!!!! Szkoda słów normalnie...

Dziendoberek

Krycha nic sie nie martw wcale tak nie mysle ale troche mnie to rozbawilo bo zawsze trafiasz na ten momet:blink:

Tak mówisz... Ale na wszelki wypadek już się nie będę odzywać na ten temat :sorry2: żeby nie wywoływać wilka z lasu ;-)

A ten fikoland :-) we wtorek to na którą???? Jakieś propozycje???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Krycha jesli o mnie chodzi to chyba tak godzina 11 pasowalaby nam najbardziej bo potem mala moja o 13 je obiadek i idzie spac tzn jak jest zmeczona a po tym fikolandzie to napewno by byla:) ale jak cos to sie podpasuje pod inna godzie rowniez....a wam z Oliwka jakia godzinka by pasowala??

oki sylwia mozesz wpasc jutro:) tylko nie wiem co z tym deserkiem??bo jak widzisz chetnych na niego nie brakuje :)
krycha dzieki za przepis :)
a co do fikolandu to ja chetnie tyle,ze po pierwsze jak juz to moge dopiero po 12.30 a po drugie za bardzo nie mam sie jak tam dostac:( takze ja chyba odpadam :(
domi wlasnie SAM sprzata swoj pokuj....nie pozwala mi nic dotknac bo on SAMMMM!!!juz widzeilbede ja miala sprzatania po tym jego sprztaniu :) ale coz...wazne,zesie rwie do roboty :) oby mu tak zostalo na przyszlosc :)

Natinke jak do jutra zostanie do napewno spalaszuje kawalek Mmmm :)) a co do tego fikolandu to zabierz sie z Martunana bo ja mialam jechac ale to niech Ciebie weznie Pogadajcie co i jak ... :) Ja wiem gdzie to jest ten niedlaeko harvey norman tylko ze po drugiej stronie ulicy jest taki figloland ? Ja tam jakos dotre Ty masz dwojeczke dziecii :))

reklama
Ale ja tego nie rozumiem, znaczy rozumiem dlaczego zaczęli tak postępować, ale czy to jest legalne??? Przecież sami piszą nieprawdę, dają tak mało czasu a Ty postaw się i nastaw się i kombinuj żeby zdąrzyć :-(... Czujemy się robieni w człona i tyle... Ale nic to, poszłam na spacerek, bo mój dzieć mało dziś w dzień spał, przeszłam się do węża pracy, wzięłam tą formę i wrzuciłam do skrzynki! Mam nadzieję, że nie będzie problemów...

No nic, idem pozmywac, bo samo się nie zrobi ;-)

Aha, Gosiulka, mi również pasuje 11.00, bo o 13.00 Pyza chadza spać :tak:... Nie wiem tylko jak reszcie mamuś pasuje...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry