reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

dzieńdoberek

justysia powodzenia w przeprowadzce:tak::tak:jak sobie przypomnę swoją ...brrrrrrrr:szok:

drozdusia jeśli się nie zapętam w crescencie to bym podskoczyła, ale nie czekaj na mnie specjalnie--- jak cię nie będzie, to odbiorę w piątek OK?

sylcia trzymam kciuki za załatwianie

reklama
Dzień dobry! Jestem i ja :-):-):-)... Pyza dziś pospała do 08.00 :szok::szok: a poszła spać około 20.30, może Jej już tak zostanie :confused::blink: fajnie by było...

Kaja_respect, wiem, wiem, że Ty dopiero jutro lecisz, ale różne sytuacje się zdarzają, a tak to już pożyczyłyśmy Ci bezpiecznego lotu ;-):tak::-D

Sylcia007, mmmmooooocccccnnnnnnooooo trzymam kciukasy :cool2:!!!

Lecę włosy umyć i na śniadanko, do klikania :sorry2:

Witam się moje dziecie jeszcze śpi a ferajna właśnie pojechała do pracy i szkoły a my z Mareczkiem się pieścimy:-D Bożenko będe czekała koło 12 oki;-) Sylwik pewnie że Cię wezme no też pytanie:-D

hello!!!
zabieram sie za pakowanie :):):)
i widzisz Sylcia masz transport.... zalatwilam Ci hahahha.... nie musisz dziekowac hihihihiih :-D;-)a i sie przy okazji odstresujesz w doborowym towarzystwie :)

hello!!!
zabieram sie za pakowanie :):):)
i widzisz Sylcia masz transport.... zalatwilam Ci hahahha.... nie musisz dziekowac hihihihiih :-D;-)a i sie przy okazji odstresujesz w doborowym towarzystwie :)

Dziekuje bardzo kochana Jak sie zobaczymy to odrazu oddam Ci to co winna :)) A te odstresowanie bardzo mi sie przyda ... I Nadia zobaczy sie z dzieciaczkami Napewno bedzie sie bardzo cieszyc :))

Dziewczyny naprawde z checia bym zdechla :(

Witaski

Sylwia naprawde rozumie was ze jest wam ciezko i macie teraz pod gorke, ale jestem pewna ze wkoncu wszystko sie ustabilizuje!!! i wszsytko wroci do normy, a Ty jestes silna kobietka i sobie dasz rade!! Ja zawsze sluze pomoca jak cos to wal z gory!! A Nadusia Ci potrzebuje wiec o glupotach nie mysl!! Idz do tego citizenu i zapytaj sie czy cokolwiek wam sie nalezy chb a dotego jeszcze moze inne zapomogi na rodzine czy cos nie wiem!!! Oni tam beda wiedziec cos doradza napewno

Ja tez dzisiaj nie wyspana bo jak sie polozylam o tej 1 w nocy to nagle mala zaczela sie rozbudzac i co 10 min z zegarkiem w reku do niej wstawalam az o 4:30 nad ranem dala nam koncrt do 6 i juz od 8 na nogach. I zeby choc troche zmeczona byla i posiedziala na tylko to ona nie tylko by stac chciala i zeby ja za rece i po domu prowadzac!!!!!Niewytrzymanie, nawet niewiecie jak sie ciesze ze do tego fikolandu idziemy to moze tam sie troche wyszaleje i bedzie choc na godzine troche spokoju:)

Krycha ksiazki jeszcze w zycie niestety nie wporwadzam musze wkoncu znajsc troszke czasu zeby ja porzadnie przeczytac... ale teraz i my mamy troche zalatwianiai stresow... taki jakis dziwny okres dla wszystkich....

Gosia dziekii za mile slowa i otuchy mam nadzieje ze wszystko sie wyjasnii w koncu ... i ze Damian te prace znajdzie ... Bo juz czasem odchodze od zmyslow a z tych calych nerwow to mnie tak czesto sciska w klatce ze oddychac nie umiem ... Ale ja cale zycie bardzo stresowa bylam ...

Sylwia i ja stersowa i nerwus do tego jestem wiec doskonale Cie rozumie!! Najwazniejsze zeby Damian gdzies pracke znalazl bo to by was najbardziej podratowalo ale ten chb tak czy tak musisz zalatwic. Mocno trzymam kciuki!!

reklama
hello!dziekuje wimieniu dominika za zyczonka!!!
krycha ty kiedys podawalas przepis na watrobke w mleku...moglabys mi to jeszcze raz napisac??
sylwia nie załamuj sie!!!moze wpadniesz na pyszny deserek z truskawek???slodycze i plotki moze cie troszku odstresuja ??zapraszam serdecznie :)

Do góry