reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

ja niestety nie wiem.. kupuję gotowe gofry z lidla i przypiekam w tosterze:-D:-D
hmmm też dobry patent :-)
W zeszłym miesiącu leciałam pierwszy raz sama do PL,mój mąż nawet się cieszył :-pale po dwóch dniach już chciał bym wracała(a poleciałam tylko na 4 dni ;-)) fajnie tak czasem zatęsknić.Miłego lotu Kaja

reklama
hmmm też dobry patent :-)
W zeszłym miesiącu leciałam pierwszy raz sama do PL,mój mąż nawet się cieszył :-pale po dwóch dniach już chciał bym wracała(a poleciałam tylko na 4 dni ;-)) fajnie tak czasem zatęsknić.Miłego lotu Kaja

Noo dobrze jest czasem zatesknic :)) a co do gofrownicy Hmm to ja niestety nie widzialam nigdzie takiej :(

Oj Bożenko ja tu na taaaaaaaak ścisłej diecie a Ty tu z goframi wyskakujesz:wściekła/y::-D No nic wybaczam wkońcu jesteś ciężarówka;-) zresztą wszystkie tu ciężarówy tylko jedzonko a mi się te wasze zachcianki śnią po nockach:-D ale trza cosik ze sobą zrobić jeszcze mi tylko niecała dyszka brakuje do sukcesu:-p;-) i finisz wkońcu heheh i wtedy się napije suuuuuper tuczącego ajerkoniaku :-D nawet sobie przywioze z Polski bo tu nigdzie nie moge kupić:wściekła/y: A o której przyjedziesz Bożenko może uda mi się upichcić jakieś dobre naleśniczki z serkiem i jakąś czekoladką czy co tam znajde hehhe:-D;-);-) A my już dzieci pousypialiśmy i troche dla siebie czasu :-) Kaja ja za dwa tyg.. lece a mój już truje że obiecałam że go nigdy nie zostawie że On nie wytrzyma 10 dni bezemnie a ja się drażnie że bez moich objadków i ciepełka w wyrku:-D

hej kobietki.zostawić was na jeden dzionek i tyyyyyle naskrobane:szok:
Aga chyba widziałam cię ok 11 jak szłaś z Mayeczką z lidla.my wyjeżdżaliśmy ze stacji texaco i jechaliśmy do Dublina-machałam ci ale nie widziałaś:-(
Sylcia to jakieś szopki to co oni z wami wyprawiają.trzymam kciuki żeby się wszystko wyjaśniło:tak:
Gastone ogromniastego apetytu życzę i zachciewajek ciążowych;-)
jeśli chodzi o fikoland to ja też się piszę.myślę że nic mi nie wypadnie do wtorku
ms.marple odbierasz jutro pampki?
camomile Igorek to zuch chłopak.a jutro ja śmigam do fryzjera:-p

witam sie :)
ja po pracy padam na pysk normalnie jestem wykonczona...
Gastone zycze apetytu :)
tez sie pisze na fikoland i Sylcia Ty tez masz isc :) nie martw sie o kaske bo za nasze bajtle nie trzeba placic mamy wstep free a Martuana Cie na bank ze soba zabierze... prawda Marta?? :)
mam nadzieje ze sie wam wszystko wyjasni :)
co do listu z chb to tez dostalam jakos przedwczoraj i tez z data 25.!2.2009 ciekawe czy mi wyplaca tego childa bo jak nie to lezymy.... Bartosz dalej bez zasilku i zyjemy sobie z mojej polowicznej a raczej polowy z polowy pensji super co :/ wiec Sylcia kto jak kto ale ja Cie rozumiem i to bardzo :(
a i cos jeszcze mialam napisac ale nie pamietam taka jestem zmaczona :( papappa do juterka mam nadzieje ze bede miala czas na bb bo jutro sie na calego przeprowadzamy :)

Dzięki laseczki za miłe słowa ale lecę w czwartek ;-)a lecę na 2 tygodnie wracam 2 lutego,Uciekam bo mały niby zasypia i zaraz się budzi:baffled:to chyba po szczepieniu:dry:do juterka i spokojnych nocek

reklama
Sylwia wyslalam Ci wiadomosc na priwa i imie tej babki z citizen. TRZYMAM KCIUKI!!!

Ja tez juz wkoncu ide sie polozyc, juz nie pamietam kiedy tak pozno szlam spac, ale tez mamy male problemy,i tak gadalismy do tej pory z Kieranem , chyba da sie zalatwic:)
Dobranoc

Do góry