reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Tak wogule to nie ma sie co dziwic ze w socialu robia problemy z wyplacaniem pieniedzy wszystkim obcokrajowcom skoro masa polakow ( i nietylko oczywiscie ) najzwyczajniej w swiecie wyludzali i nadal wyludzaja zasilki..... niestety teraz cierpi na tym sylcia i masa innych rodzin ktore sa wodzone za nos przez urzednikow... Ciekawe co mi powiedza jak zloze wniosek o CHB Sytuacja jest delikatnie muwiac wkurzajaca ALE TRZEBA WALCZYC O SWOJE bo co jak co ale pieniazki na dziecko naleza sie kazdemu dziecku (jego opiekunowi) od narodzenia i z tym nie ma co dyskutowac :tak:

reklama
wróciliśmy z niby-spaceru bo strasznie gwizda :nerd:

martuana jutro się wybieram do crescent bo mam jeszcze parę drobiazgów do kupienia,
jeśli masz nastrój to mogę ci się zwalić na kawkę:zawstydzona/y: chyba , że wolisz być teraz z rodzinką to innym razem wpadnę:tak::tak:
Witam mamcie:tak: Bożenko wpadaj będe czekała możesz wpaść przed crescent to też się wybiore z Tobą;-)zapraszam;-):tak: potem was podczytam bo na razie nie mam czasu kuuuuuuuuupa roboty d:tak:o z:tak:robienia i dzięki za kondolencje:-( Natalka całuski dla Dominika;-)

Sylwia ten citizen infromation jest tak jak bys szla od socjala w dol i odrazu na ulicy ktora jest nastepna poziomo do socjala mniejwiecej na tym samy poziomie co socjal, napewno zauwazysz, pozniej jeszcze jak bede miec chwilke poszukam Ci imie i nazwisko tej babki co mi pomogla:) moze i Tobie pomoze:) Kieran w pracy pytal sie okolo 7 osob o te listy czy dalej jedno z rodzicow jest zatrudnione w irlandii i nikt o czyms takim nie slyszal!!! w poniedzialek idzie do socjala zeby to zalatwic i powiedziec im kilka slow!

ms. marple wtorek wtakim razie super, a innym mama pasuje wtorek???

Hej laseczki co do fikolandu ja też z chęcią się przejade z moim Mareczkiem niech się wybawi może troche energi zgubi a my spędzimy fajnie dzionek:):tak::-D

Aj Krycha Ty to masz zabawne wyczucie mometu
wlasnie boli mnie teraz kiedys tez sie o to pytalas i wtedy tez mnie bolala
nie mam takich silnych boli jak wczesniej ale nadal trzymaja ale po co mialam sie wam zalic chyba musze sie do okulisty wybrac bo mi sie dziwnie w oczach miesza

No pięknie i teraz wyjdzie, że ja na Ciebie te bóle głowy ściągam :-:)-:)-(...

Tez mam taka nadzieje,chociaz z Maexem cala ciaze mialam slaby apetyt..Wtedy poooszlo 12 kilo w dol przez jakies 15 tygodni.Potem na szczescie przybylo 9..heheh brzmi to fajnie na szczescie.Nigdy bym tak nie powiedziala nie bedac w ciazy.Kurcze czemu tak nie jest fajnie jak w ciazy nie jestem :-D

A może ta ciąża będzie inna? Może właśnie po tym 10 tc, jak Ms.Marple pisała, przejdzie Ci już ten nie - apetyt...

Kaja_respect, normalnie jakbym o swoim wężu czytała :-D:-D:-D! Zawsze przed wyjazdem marudzi, że może bym jednak została, bo On tęsknić będzie i czy mi nie będzie smutno Go zostawiać samego jak palec :szok::-D:-D

Sylcia007, mocno trzyma za Was kciuki :tak:;-):-)

Dzindusia, kurczaki, to niewesoło... Ale może to pomyłka jakaś??? Strasznie długo trzeba czekać na te wyniki :baffled: domyślam się jak musisz się teraz denerwować :dry:

Gosiulka, ja póki co planów nie mam na wtorek więc i mi pasi ;-)

krycha właśnie sobie zapodałam kawkę z ekspresu i gorące gofry z dżemkiem i bitą smietaną :-D:-D:-D:szok::szok::szok:

gofry....ehhh...już nie pamiętam od jak dawna mam na nie ochotę :-):-) szukałam tutaj gofrownicy takiej polskiej (kwadratowe) i nic z tego .Może któraś z was wie gdzie ją dostanę?

Dzindusia trzymam kciuki za pomyślne wyniki

reklama
Ehhh. Właśnie mi się przypomniało... Jak byłam z małym cały listopad w Dublinie w szpitalu, też przysłali ten list i ja go odesłałam 21 dnia ale z listem od lekarza że przebywamy w szpitalu i w grudniu kaski nie dostałam:baffled:
Gosia mi wstepnie też wtorek pasuje na fikoland. Mam nadzieję że mi nic nie wypadnie bo u nas to różnie bywa:baffled:
Kajamiłego lotu;-) Mój zawsze mówi że chciałby pobyć sam ale na cały miesiąc (nawet na 3 tyg) nie chciał nas puścić do PL:-D Na długo lecisz?

Do góry