reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Krycha no gdzies na miasto musze jechac z Damianem wlasnie zadzwonic do tej kobietki tam kazali jeszcze jechac ...

To jest niedaleko Camomile, jakbyś miała jakieś wątpliwości jak trafić to postaram się Ci wytłumaczyć :tak::sorry2:

krycha właśnie sobie zapodałam kawkę z ekspresu i gorące gofry z dżemkiem i bitą smietaną :-D:-D:-D:szok::szok::szok:

A ja przed chwilką wciągnęłam rosołek i ryż z jabłuszkami i cynamonem, bo nadal mnie lekkie rozwolnienie męczy :zawstydzona/y:... Muszę pogadać z Gmierkiem na ten temat w sobotę... Ale i tak mi smaka nie narobiłaś :-p bo ja za słodkim tak nie bardzo :-D:-D:-D! Chociaż kawki z ekspresu bym się napiła... Czemu Ty tak daleko mieszkasz, co :dry:?????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Sylcia ja mogłabym Cie tam zaprowadzić na Roxtown tylko zależy o której godzinie idziecie. Jutro mamy zastrzyk i dostawe czynnika do domu:nerd:

Witam sie

Alex2339, a jak tam Twoje bóle głowy, czyżby Cię już na dobre opuściły, co daj Boże?

Aj Krycha Ty to masz zabawne wyczucie mometu
wlasnie boli mnie teraz kiedys tez sie o to pytalas i wtedy tez mnie bolala
nie mam takich silnych boli jak wczesniej ale nadal trzymaja ale po co mialam sie wam zalic chyba musze sie do okulisty wybrac bo mi sie dziwnie w oczach miesza

Witam mamusie z Limericku.
Krycha,justysia i Ms marple zazdroszcze wam apetytu.Jatylko sniadanie potrafie jesce zejsc.Pozniej to juz klapa..Mdli mnie na wszystkoi na nic nie mam ochoty.4,5 kilo w dol poszlo.Normlie cieszylabym sie jak lysy z peruki ale jakos mnie to nie cieszy.Zycze wam apetytu tak do konca.

Gastone nic sie nie martw ja do 4 miesiaca nie mialam apetytu a potem jak poszlo to jadlam i patrzalam jak mi brzuch rosnie

sylcia przykra sprawa z tym załatwianiem:-(

gosiulka szybkiego pozbycia się katarzyska:tak: jeśli chodzi o fikoland to mi ten piatek nie pasuje :sorry2: może przełożymy wypad na przyszły tydzień?

gastone jeszcze apetyt ci wróci:tak: po 10tyg poziom HCG spada i już samopoczucie idzie ku lepszemu:tak:trzym się:tak: ja tydzień temu szukałam "dziury do zdechnięcia":szok: nie wiem czy ten ten tekst przejdzie przez cenzurę;-)
Tez mam taka nadzieje,chociaz z Maexem cala ciaze mialam slaby apetyt..Wtedy poooszlo 12 kilo w dol przez jakies 15 tygodni.Potem na szczescie przybylo 9..heheh brzmi to fajnie na szczescie.Nigdy bym tak nie powiedziala nie bedac w ciazy.Kurcze czemu tak nie jest fajnie jak w ciazy nie jestem :-D
krycha właśnie sobie zapodałam kawkę z ekspresu i gorące gofry z dżemkiem i bitą smietaną :-D:-D:-D:szok::szok::szok:
:shocked2::shocked2::shocked2:

Hejka
Sylwia przejdź się do Citizen Information tam tez ci pomoga mojemu szwagrowi powiedzieli że nie nalezy mu się Child a w citizen pokazala pokserowala i dala adres żeby nie przez socjala tylko samemu wyslać< niestety nie mogłam znaleźć tej kartki z adresem bo już szukałam żeby ci dać> oni postarają ci sie tam pomóc albo powiedzą gdzie uderzyć masz spróbuj;-)
a ja Michaś był dziś szczepiony i prosilam T żeby babeczka go zważyła i mały waży < ale w ciuchach> 12.4 kg:szok::-D
Ja dziś chyba zabiorę już się powolutku za pakowanie, mam nadzieję ze obejdziemy sie bez przygód no i mój T już dzis przesadza i psyche mi orze że jak ja mogę go zostawiać na 2 tyg lecieć< a ja chcialam na 10 dni to on mi kupił tak> i po co w ogóle lece i blee blee blee:cool::baffled:

wróciliśmy z niby-spaceru bo strasznie gwizda :nerd:

martuana jutro się wybieram do crescent bo mam jeszcze parę drobiazgów do kupienia,
jeśli masz nastrój to mogę ci się zwalić na kawkę:zawstydzona/y: chyba , że wolisz być teraz z rodzinką to innym razem wpadnę:tak::tak:

Sylcia ja mogłabym Cie tam zaprowadzić na Roxtown tylko zależy o której godzinie idziecie. Jutro mamy zastrzyk i dostawe czynnika do domu:nerd:

Dziekuje kochana Wiemy mniejwiecej gdzie to jest bo juz raz bylam tam Ojjj juz dawno dawno temu ale byla :p Ale dziekuje za chech pomocy :***
Niech sie Igorek trzyma mocno :))

Hejka
Sylwia przejdź się do Citizen Information tam tez ci pomoga mojemu szwagrowi powiedzieli że nie nalezy mu się Child a w citizen pokazala pokserowala i dala adres żeby nie przez socjala tylko samemu wyslać< niestety nie mogłam znaleźć tej kartki z adresem bo już szukałam żeby ci dać> oni postarają ci sie tam pomóc albo powiedzą gdzie uderzyć masz spróbuj;-)
a ja Michaś był dziś szczepiony i prosilam T żeby babeczka go zważyła i mały waży < ale w ciuchach> 12.4 kg:szok::-D
Ja dziś chyba zabiorę już się powolutku za pakowanie, mam nadzieję ze obejdziemy sie bez przygód no i mój T już dzis przesadza i psyche mi orze że jak ja mogę go zostawiać na 2 tyg lecieć< a ja chcialam na 10 dni to on mi kupił tak> i po co w ogóle lece i blee blee blee:cool::baffled:

Dziekii Kaja za nastepne informacje Pojde i zobacze co i jak :)) Hehehehe :p Niezle masz z mezem :)) Biedny co on bez Ciebie zrobi :pP ?

krycha robilam badania aby wykluczyc cholestaze......... podejrzewaja ze moge to miec........:-(

sylcia kaja ma chyba ma racje idz do citizena........ straszne ze robia ci takie problemy.....

Ostatnia edycja:
Sylwia idz do citizen information !!! bo mowie Ci oni sobie jaja z Polakow robia!! Wiesz ze moj Kieran jest irlandczykiem, ale ja jestem matka i widnieje moje imie, co 3 miesiace nam przysylaja kartke zeby wypelnic, czy dalej jedno z nas jest zatrudnione w irlandii i jak w ciagu 21 dni nie odeslemy tej kartki z potaierdzeniem to nam ucinaja chb. I najlepsze jest to ze wczoraj dostalismy taka karteczke z data 25.12.2009 czyli 21 dni juz po dacie minelo!!! pewnie nam juz chb ucieli, ale Kieran moj taki wkurzony chodzi ze szok, bo co ma praca do pieniedzy dziecka, naleza jej sie pieniadze czy pracujemy czy nie pracujemy, i dzisiaj w pracy popytal sie kilku irlandek czy oni dostaja takie listy a one ze o takim czyms w zyciu nie slyszeli!!! i ze oni to pewnie robia tylko przez to ze ja jestem Polka!! To jest lekka dyskryminacja!! Probowal sie tam dzisiaj dodzwonic zeby ich ooooooopiee....... ale 10 euro zmarnowal a nikt nawet nie odebral, ale i tak jak sie nie dodzwoni to pojdzemy do socjala zeby tam za nas zadzwonili i powiemy im kilka slow!!! Wiem ze latwo mi mowic, bo moj Kieran jest irlandczykiem i jest nam latwiej zalatwic, dlatego Ty idz do citizen information NAPEWNO CI POMOGA!!! bo kaska Wam sie na dziecko nalezy!! Sluchaj ja jak bylam jeszcze w ciazy, to bylam kilka tygodni na chorobowym i wyobraz sobie ze po 4 latach w pracy irlandii oni tak mi skladki policzyli ze niby mialam ich za malo i nie nalezalo mi sie chorobowe!! Probowalismy robic wszystko zeby to zalatwic sami ale tylko wiecej narw zmarnowalismy i kasy, w koncu poszlismy do citizen mila babka tam nas przyjela i nagle okazalo sie ze mam wystarczajaco skladek tylko oni patrzyli na niewlasciwa strone na kompie!!!

Ms marple, krycha i canomile i inne mamki ktore maja ochote na fikolanda ja w nastepnym tyg tylko w poniedzialek nie moge inne dni mi pasuja, to moze wtorek co Wy na to??

reklama
Do góry