reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Sylcia nie załamuj się. Z każdej sytuacji jest jakieś wyjście . Też wiele razy myślałam że to już koniec, klęska a okazywało się ze wszystko zaczyna sie powoli układać.Albo idz do social worker(jest w szpitalu) i pogadaj z nią. Napewno Ci coś doradzi.
A Igorek był bardzo grzeczny. Nie kręcił się nie płakał także super.

No to masz dzielnego synka :))
A co to w ogole ta social worker i w jakim szpitalu ja znajde ? I co mam jej dokadnie powiedziec/powiedziec ?

reklama
W każdym szpitalu jest social worker. Ty masz najblizej do tego szpitala mid-west regional hospital. Ona w zasadzie pomaga rodzicom dzieci chorych i lezacych w szpitalu ale mysle że Ci tez pomoze. Powiesz jaka masz sytuacje i zapytaj po prostu dlaczego odmawiaja Ci tego zasilku. I zapytaj czy są jakies inne opcje. Pamietaj. Kto pyta nie bladzi.

Sylciu007, kochana, mocno trzymam kciuki żeby Wam się udało :tak::tak::tak:

Dzindusia, jakie badania? Nic chyba wcześniej nie wspominałaś, albo ja przeoczyłam :zawstydzona/y:... Co się stało?

Camomile, ja też się zamierzam wybrać, jak już się odgadamy, więc możemy się razem bujnąć ;-)

camomile gratuluję dziecia masz grzecznego:tak::tak: ja dzisiaj sam ostrzygłam adala:nerd: ale teraz wszędzie mam pełno włosów bo siedział mi na kolanach i oglądał teletubisie:-D

pamiętajcie o mnie jak będziecie się zmawiać do fikolandu:-D

Jutro musze jechac na roxtown czy jakos tak a wiec i wpadne tam :)) Dziekuje za podpowiedz :)))))))

A to jutro w naszych okolicach będzie :-)?

camomile gratuluję dziecia masz grzecznego:tak::tak: ja dzisiaj sam ostrzygłam adala:nerd: ale teraz wszędzie mam pełno włosów bo siedział mi na kolanach i oglądał teletubisie:-D

pamiętajcie o mnie jak będziecie się zmawiać do fikolandu:-D

Będziemy pamiętać na pewno :tak::tak::tak:!!! A ja dla odmiany muszę sowjego węża przystopować ze ścinaniem, bo jak tak dalej pójdzie to Oliwka nigdy chyba kucyków się nie doczeka, choć to ciche marzenie tatusia :baffled: dziwne, nie? Tak się zakręcił żeby miała dłuższe włoski, że co Jej podrosną to ścina :-D:-D:-D i zrozum tu chłopa!

Krycha no gdzies na miasto musze jechac z Damianem wlasnie zadzwonic do tej kobietki tam kazali jeszcze jechac ...

Jak bedziecie sie umawiam nastepnym razem tak za kilak tyg to ja z checia tez bym sie wybrala to tego fikolandu czy jak to tam Tez chce aby Nadinka sie nacieszyla :)) No ale jeszcze teraz napewno sie nie wybiore ;/

reklama
Do góry