sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Ohh jakbys miala takie probloemy jak ja mam to tez by Cie raczej wena opuscila ... A z tym zalatwianiem to wszystko jest juz praktycznie zalatwione I nic nie dostane na zycie ani na dziecko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ohh jakbys miala takie probloemy jak ja mam to tez by Cie raczej wena opuscila ... A z tym zalatwianiem to wszystko jest juz praktycznie zalatwione I nic nie dostane na zycie ani na dziecko
Krycha jestem ,jestem....podczytuje,ale nie mam nic ciekawego do powiedzenia
Wlasnie wrocilysmy ze spacerku....a wywialo nas ,ze hej
Witam mamusie z Limericku.
Krycha,justysia i Ms marple zazdroszcze wam apetytu.Jatylko sniadanie potrafie jesce zejsc.Pozniej to juz klapa..Mdli mnie na wszystkoi na nic nie mam ochoty.4,5 kilo w dol poszlo.Normlie cieszylabym sie jak lysy z peruki ale jakos mnie to nie cieszy.Zycze wam apetytu tak do konca.