reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
helooo dziewczynki:) ja wlasnie ogarnelam dom po huraganie!!!!!!urodzinki dominika sie suuuuuuuuuuuper udaly :) dzieciaki zadowolone !!!a najbardziej dominik :) fajnie tak patrzec na zadowolone i szczesliwe dziecko:)
kaja i justyna fajnie,ze mnie(a w sumie mnie to tylko przy okazji :( )odwiedzicie :)
postaram sie cos dobrego upiec!!!
dobranoc :)

Ano racja, Dominik ma dziś urodziny :zawstydzona/y:... Wszystkiego naj, naj, najlepsiejszego dla Niego :tak::-D:tak::-D

Zmykam spać, do jutra, paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

dzieńdoberek

natinke spóźnione życzonka:zawstydzona/y: naj naj dla Dominika:tak::tak:
a to ciacho dla dziewczynek mi już zapachniało od rana :-D:-D:-D

martuana smutne wieści:-(

krycha zostaje tylko ślinka:-D:-D ja tez jeszcze trochę poczekam ...aż będę w PL:nerd:

tak mi się rano przypomniało, ze to nasza Olivca się nie odzywała dawno:sorry2:
olivco co tam u Majki słychać napisz nam tu szybciutko:tak::tak:

Witojcie! Jak Wam nocka minęła? Bo mnie okropnie szybko :baffled:... Ale co tam, za kilkanaście godzin znów będzie :-D:-D:-D:-D! A z Młodą wstać trzeba - dziś moja kolej była...

Ms.Marple, już mi się odechciało tej zapiekanki teraz to babka ziemnaczana, taka najzwyklejsza ze śmietanką za mną chodzi :-p;-)! Kiedy Ty do Polski lecisz?

Drozdusia, jak wieczorek? Według planu :rolleyes2:?

Dzieć mi wisi na ramieniu, wię do klikania i miłego dnia :tak:

Witaski

Martuana naprawde bardzo mi przykro:(:( moje kondolencje!!
Wyobrazam sobie co czujesz, ja mam jeszcze dwie babcie, ale jedna jest dla mnie jak mama!!!Cale zycie zreszta byla.... i poprostu niewyobrazam sobie ze kiedys umrze...:(:(:( jak nawet o tym mysle to mi lezki ciekna:( jeszcze raz bardzo wspolczuje i tym bardziej ze na pogrzeb jechac nie mozesz:(

A my znow chorzy tzn tylko ja i Sophiejka!! Nawiedzila nas katarzyna (czyt. katar) i poprostu czujemy sie fatalnie mi cala glowa peka, to i pewnie mala ma podobnie bo to zapewne ten sam wirus, wczoraj z nosa nam cieklo a przez noc wszystko sie posklejalo i jest jeszcze gorzej.... ja to jeszcze nosa moge wydmuchac ale malutka buidula ledwo co oddycha, jak ja jej moge pomoc, psikam jej woda morska i probuje oczyszczac gruszka, ale to malo co pomaga:(:(
Ehhh i ja mam smutne wiesci:( dwa lata temu Kieran mial wycinanego pieprzyka takiego wielkiego z plecow, bo podobno wygladal nowotworowo, i teraz poszedl wczoraj na sprawdzenie i musi kolejnego wyciac:(:( troche sie martwie bo on jest poprostu obsypany pieprzykami:( i wszystkie prawie wygladaja nie ciekawie, takie ciemne i o dziwnych ksztaltach:(

Aha ja ciagle jestem chetna do tego fikolandu tylko moze jednak w nastepnym tyg, albo podkoniec tego tygodnia gdzies w piatek jesli by nam juz to chrobsko przeszlo....co Wy na to???

heja baby ...
Goska zdrowka zycze :)

Ahh i bylismy zalatwic cokolwiek z tym benefitem i Damian mial sprawe i niestety nic nie zalatwilismy ;/ :(

Na dzisiaj chyba spasuje juz z pisaniem Milego dnia wam zycze

reklama
Gosiulka, a myślałam sobie o Tobie dzisiaj :-D, tak się zastanawiałam czy już rady z książki w życie zaczęłaś wprowadzać ;-)! Zdrówka życzę, no i żeby te pieprzyki nie były zwiastunami czegoś niedobrego...

Sylcia007, wena Cię opuściła? Nie martw się, dziś nic nie załatwiliście to załatwicie w innym terminie! Głowa do góry Maleńka :tak::tak::tak:

Aga_irlandia, hop, hop!!!! Czyżby Cię zapał twórczy wciągnął i dalej ściany Mayeczce wyklejasz???

Alex2339, a jak tam Twoje bóle głowy, czyżby Cię już na dobre opuściły, co daj Boże?

Ano właśnie, jakoś tak Olivca się nie odzywa i Aine :-( chyba czasu nie mają...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry