reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

maniu dziewczyny ja 100razy dziennie dostaje ślinotoku jak sobie pomyślę o jakimś żarełku:szok: masakra, nawet już w niedzielę rano sobie wymyśliłam że jak dojadę do mamy to ma już tam na mnie czekać zapiekanka z grzybami:szok::szok::-D:-D
straszne.... dzisiaj obejrzałam program o noworodkach z nadwagą brrr na syberii urodził się chłopiec prawie 8kilogramowy:szok::szok:

justysia powodzenia w przeprowadzce:tak: ja miałam przeprowadzkę w 8miesiącu ciąży:dry: wiem jakie to upierdliwe
przynajmniej wiem gdzie będziesz mieszkać to rychło cię napadnę

drozdusia
powodzenia też;-)

sylcia wiem o czym mowa ale co zrobić:baffled:

martuana mam nadzieję, że masz rację i to nie będzie nic poważnego ale w głowie już siedzi kret i wierci dziury:nerd:

dzindusia cudze suwaczki zawsze szybko się przesuwają;-)

reklama
Krycha mowisz zachcianki.... hmmmm cos mi mowi ze laski to My w tej ciazy nie bedziemy hihihihihi ja tez mam takowe zachcianki i to sporo ich..... ostatnio w sklepie wszystko oczami zjadalam.... Bartosz sie smial ze jak mi sie pomiesza w brzuszku to marnie mnie widzi hihihihihi..... a teraz czekam na burgera z McDonalda i cole bo mnie naszlo ale tak strasznie!!!!!!!!!!!!

Oj, Justysia21, jak to nie będziemy laski??? Jasne, że będziemy takie seksowne, urocze ciążówy :tak::tak::tak:!!! Każdy stan rządzi się swoimi prawami, nie? A ciąża to jednak uroczy stan, brzuszek dumnie wypinać można i chwalić się całemy światu, że nowe życie się pod sercem nosi! Nikt przecież na oko kilogramów nie liczy :sorry2:, a Maleństwa trzeba dokarmiać ;-)!

No ładnie, Martuana, już Drozdusi kolejną ciąże wróżysz? :-D:-D:-D

Ms.Marple, a co to za zapiekanka??? Narobiłaś smaka to teraz dawaj tu przepis :-p:-D!

Muszę jakieś kanapki sobie zrobić, bom zgłodniała :baffled::-)...

Justyna no obawiam się że masz racje to prawda że tam gdzie sie wprowadzasz to raczej centrum :-D:-D:-D Garda Station,Doctor, Comunity Centre i pertol station:-D:-D:-D:-D :-p:-p:-p ale mi tu mieszka sie fajnie i spokojnie choc do spacerku miejsca brak to znaczy do mnie od ciebie kawalek droga sie idzie< ludzie tu tak chodza> ale Ty kochana zawze w kolo osiedla możesz się przejść-tam sa chodniki:-D:-D;-) no i do mnie jedzie sie cały czas prosto do siebie skręcasz w lewo na osiedle a do mnie ok 1 km prosto:-D:tak::-p
I tak chciałam wam powiedzieć że karmiłam Drozdusię:happy2: i to nie ja ja tak wymęczyłam ;-)ona biedna ma braki po prostu których ja raczej zaspokoić nie mogłam:-p:-) ale dzis sobie laska wyrówna;-)

I tak chciałam wam powiedzieć że karmiłam Drozdusię:happy2: i to nie ja ja tak wymęczyłam ;-)ona biedna ma braki po prostu których ja raczej zaspokoić nie mogłam:-p:-) ale dzis sobie laska wyrówna;-)

:-D:-D:-D:-D:-D

krycha taka z ulubionej budki:-D:-D:-D

No ładnie, ładnie, nie wolno się tak nad ciężarną pastwić :-:)-:)-D:-D... Gdzie ja Ci tu ulubioną budkę znajdę :-p:-D:-D? Dobranoc Ms.Marple...

no proszę,na chwilę sobie poszłam i już o mnie gadacie:rolleyes: no braki trzeba koniecznie wyrównać żeby bilans końcowy się zgadzał
ale mam nadzieję że bez takich efektów końcowych Martuana jakich mi życzysz:-) kocham dzieci ale moja dwójeczka w zupełności mi wystarcza:tak:

No ładnie dziewczynki Justysia sie rozpieszcza mc.donaldem Bożenka zapiekankami a mi musi wystarczyć podczytywanie jakie było dobre;-) A mi smutno bo właśnie przed chwilą zmarła moja babcia a tak dokładnie siostra babci ale to Ona nam babciowała a ja nie mam jak lecieć:-( zostaje mi tylko poczta kwiatowa:-( ale takie wieści są dołujące:-(

No ładnie dziewczynki Justysia sie rozpieszcza mc.donaldem Bożenka zapiekankami a mi musi wystarczyć podczytywanie jakie było dobre;-) A mi smutno bo właśnie przed chwilą zmarła moja babcia a tak dokładnie siostra babci ale to Ona nam babciowała a ja nie mam jak lecieć:-( zostaje mi tylko poczta kwiatowa:-( ale takie wieści są dołujące:-(

Strasznie mi przykro
[*]

reklama
helooo dziewczynki:) ja wlasnie ogarnelam dom po huraganie!!!!!!urodzinki dominika sie suuuuuuuuuuuper udaly :) dzieciaki zadowolone !!!a najbardziej dominik :) fajnie tak patrzec na zadowolone i szczesliwe dziecko:)
kaja i justyna fajnie,ze mnie(a w sumie mnie to tylko przy okazji :( )odwiedzicie :)
postaram sie cos dobrego upiec!!!
dobranoc :)

Do góry