reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Camomile nie ma sprawy myśle że ten syropek nie zaszkodzi to są same ziółka:tak:będe w mieście we wtorek to możemy się umówić i Ci go dam;-) Krycha znalazłam u siebie w szafie spodnie ciążowe rozmiar 38-40 myśle że one właśnie będą na Ciebie jak chcesz moge Ci je dać:tak:no i jak tam samopoczucie?? ciążowe? masz dalej dolegliwości? Bożenko a u Ciebie jak??w name it wyprzedaż dalej tylko teraz 70 % hahah tak to można robić zakupki:-D Myśmy też dzisiaj byli na spacerku pogoda naprawde rewelacyjna:tak: Aż nie chce myśleć że jak pojade do Polski to tam tak zimno wow i jeszcze bez autka chyba pomyśle o wypożyczalni coby tak nie marznąć:-D

krycha nio ja tez sie zastanawiam nad tym 'spotkaniem' w mothercare....... bo cosik o tym slyszalam , a orientujesz sie o ktorej to godzinie jest??

jakas ostatnio bezsennosc mnie dopadla..... niby zmeczona jestem ale juz tak ciezko znalesc wygodna pozycje do spania ...... maly tez niebardzo daje sie wyspac - to co to bedzie jak juz ze mna bedzie...

Ostatnia edycja:
dzieńdoberek babki
i po weekendzie:tak:
jakoś nawet miałam trochę energii na spacerki a pogoda dopisywała:tak:
nareszcie otworzyli plac zabaw w mojej wsi, więc Adaś ma wybieg:-D:-D

krycha list z maternity juz dostałam oczywiście wyznaczyli mi wizytę w tygodniu, w którym będę w PL:-D:-D:-D to się nazywa strzał:-D a wizytę zazwyczaj wyznaczają na 14 tc

Agnieszka13111980 kupuj kupuj :tak:jak będziesz miała wielki bęben to ci się nie będzie chciało:-D:-D

kaja udanej podróży:tak:

lecę na herbatkę

Witaski;-) Cóż za piękna pogoda aż chce się żyć :-D Kaja udanej podróży:tak: Agnieszka takie kupowanie mi umilało końcówke ciąży hahah zawsze to jakoś milej i szybciej zleci jak będziesz tak sobie umilać zakupy dziecinnymi artykułami:-D a takie maleńkie to milusie;-) Sylwia ja już czekam na Ciebie mam nadzieje że potem to ja Ciebie wyciągne na jakieś zakupki do Crescent hhe:-D

Heja mamki :))

Bozenko no to fajnie ze otwarli plac kolo Ciebie i ze zdrowko dopisuje Noo a kolo mnie tez mogli by cos zrobic Bo placu mam kawalek i dziecii jest troszke Zamiast bawic sie na krawezniku i ulicy by mialy plac a tak nic ;/
Kaja milego i bezpiecznego lotu :)
Agnieszka wiesz co ja kupilam kojec od razy z materacykiem ale to chyba we wszystkich jest :p Jestem bardzo zadowolona Nadia spii wygodnie nie ma zadnych skrzywien czy czegos w tym rodzaju Materacyk jest miekki ale bez przesady ... A tak to niewiem absolutnie co moglabym Ci doradzic Musialabys sie dowiedziec od starszych mam co i jak :))
Martuana kochana ja sie powoli szykuje sie musze sobie leb umyc i pomalowac troche te gebe :)) Nadinke wyszykuje sniadanie zjem i wpadam do Ciebie :)) Z checia sie z Toba do cresent przejde ale o zakupach to dopiero bede myslec jak pieniazki beda w portfelu :(

Witam sie

No moje dziecie wkoncu poszlo do szkoly troche ciszej w domciu

Kaja to ty juz w czwaetek lecisz a ja w piatek planowalam ze wpadne do Ciebie z wizyta no trudno

A moze ktoras mamusia do mnie na kawke wpadnie ?

witam sie :)
poczytywalam was caly weekend ale weny i czasu na pisanie brak a teraz juz nie pamietam co miaolam pisac
a wiec jedziemy po klucze do agencji :)i juz jutro ruszamy z przeprowadzka a jest tego tyle ze szok :/ az sie boje :/
a teraz wyruszamy na miasto zalatwiac wszystkie sparwy a tez ich w cholere hmmm
milego dzionka
Ms.Marple jak samopoczucie.... jak pospacerowalas to pewnie lepiej :)
Agnieszka ja kupilam sprezynowy materacyk dla Julci :) w smyths to ten najdrozszy ale teraz sa promocje wiec duuuzo taniej mozesz kupic :) jak dla mnie jest swietny nie odksztalca sie i Juli sie chyba wygodnie spi hihihihi

reklama
Hejka! Ufffffff, w końcu jestem :-D! Najpierw familia dała mi pospać do 10.00, a potem Oliwcia szanownym dupskiem wpasowała się w kabel od neta i echo w kompie było :szok::-p:-), ale już jest git!

Martuana, bardzo chętnie wzięłabym od Ciebie te spodnie. Pisałaś, że jutro będziesz w centrum, może się gdzieś umówimy i wtedy je odbiorę, co?

Ms.Marple, dzięki za info! W takim razie będę czekała spokojnie na zaproszenie ze szpitala:tak:!

Dzindusia, z tego co pamiętam to spotkanie ma się odbyć w godzinach 18.30 - 20.30. Szczerze mówiąc to taka poroniona lekko pora dla mamuś z dziećmi już, bo, po pierwsze, jak dziecko ma tyle wytrzymac na spotkaniu (bo musiałabym Ją zabrać ze sobą), a po drugie, to czas kąpieli kolacji i lulu, hm :baffled:... Fajnie by było jakby ktoś jeszcze poszedł, bo mój angielski jest, jakby to delikatnie ująć, hm..., do kitu :-D:-D:-D. Myślę, że warto mieć taką kartę, bo jednak 10% upustu się ma ;-) no i jeszcze jak Agnieszka13111980 to potwierdza to już w ogóle :sorry2:

Justysia21, nie zazdrozczę Ci tego pakowania... Ale ten czas leci, już się przeprowadzacie, a dopiero co pisałaś, że domku szukacie :szok::-):szok:

Drozdusia, jak Wasze nowe drzwi? Czujesz już ciepełko w domu :blink:? Dużo masz roboty? Może Ci trzeba coś pomóc?

Alex2339, to córcia pewnie zadowolona, że już szkoły nie odwołują i z koleżankami może się spotkać, nie?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry