reklama
K
krycha
Gość
|Krycha nie ma sprawy jak pogoda dopisze to ja na bank będe w mieścieto może tak o 12 pod Mc.Donaldem co??ale dam Ci jeszcze znać bo nie wiem czy siostry nie będe zawoziła na lotnisko wtedy byłabym później
Oki, nie ma problemu, będę czekała na wieści i jeszcze raz dzięki za propozycję ;-)
cholipcia zdenerwowali mnie jak diabli, na pierwszym usg dr zrobiła mi cytologię a teraz dostałam list, że mam iść do dr bo coś tam wyszło nieteges a przez telefon babka mi tylko powiedziała, że jest jakiś opis i teraz mi wyobraźnia hula
K
krycha
Gość
cholipcia zdenerwowali mnie jak diabli, na pierwszym usg dr zrobiła mi cytologię a teraz dostałam list, że mam iść do dr bo coś tam wyszło nieteges a przez telefon babka mi tylko powiedziała, że jest jakiś opis i teraz mi wyobraźnia hula
Ms.Marple, spokojnie, nie denerwuj się! To może być tylko jakaś drobna infekcja... Kiedy masz iść do tego lekarza jeszcze raz? Czy tylko wystraczy, że opis odbierzesz?
My w sobotę idziemy na usg podglądnąć Krawaciątko
no niestety muszę iść na wizytęKiedy masz iść do tego lekarza jeszcze raz? Czy tylko wystraczy, że opis odbierzesz?
K
krycha
Gość
no niestety muszę iść na wizytę
Hm... Aj, się nadenerwujesz teraz a przecież to nie wskazane :-(... Mam nadzieję, że nie będziesz długo czekać na wizytę, u kogo w ogóle byłaś?
K
krycha
Gość
w polmedzie u tej dr co w galway przyjmuje, niestety w tym tyg jest tylko w piątek po południu a ja nie mam z kim dziecia zostawić jak pech to pech
Ms.Marple, to może ja pomogę, co? Adasia możesz zostawić, blisko jest do Polmedu, co Ty na to? Poradzilibyśmy sobie jakoś myślę... Na którą godzinkę masz?
reklama
K
krycha
Gość
o dzięki za chęcijuż znalazłam pomoc
Oki, ale jak coś to nie ma problemu!