dzięki,Oki, ale jak coś to nie ma problemu!
reklama
K
krycha
Gość
dzięki,
;-)
Miałam się trochę pobyczyć, ale mieszkanko po weekendzie wygląda jak jedno wielkie pobojowisko, ech... Trzeba troszkę posprzątać a nie chce mi się... Dobrze, że obiadek mam, tylko ziemniaki ugotuję! Dziś gołąbki właśniej roboty ma ktoś ochotę
K
krycha
Gość
nie kuś ja ma w tej ciąży straszne zachciewajki a Adasiem nie miałam żadnych pewnie przytyję z 30kg
idziemy na spacer bo ładna pogoda
, Ty wiesz, że ja powoli zaczynma tez mieć a największe ma teraz M ! Wczoraj łaziliśmy po wszystkich polskich sklepach, bo zachciało mu się prażynek i jak na złość w żadnym nie było! Dopiero w tym czeskim znalazł ! My się bujniemy dopiero jak Pyza wstanie, bo drzemie aktualnie... A ja sprzątam i sobie BB podglądam ;-). Miłego spacerku
My już ze spaceru zakupki udane A to wy teraz z zachciewajkami wyskakujecie hehe Bożenko używaj bo możesz potem samo zejdzie hehe Krycha a Ty to nie przesadzaj bo z kilogramami to chyba nie masz problemu a tak to jest baby ciążują a chłopy smaki mają hehe Sylwik miło byłomusimy powtórzyć maraton aż się lżejsza czuje
Witam sie :-):-)
krycha nio troszke pora niezaciekawa jak dla matek z dziecmi..... wogule troszke puna pora nawet jak dla mnie.... nio ale moze warto pujsc
ms marple kurcze napewno to nic powaznego Dziewczyny maja racje to tylko jakas drobna infekcja.... Wiec nie martw sie na zapas Bedzie dobrze
justysia powodzenia z przeprowadzka , zobaczysz czas urzadzania sie szybko minie a jak fajnie bedzie jak juz sie zadomowicie... a moze potrzebujesz jakiejs pomocy??
agnieszka gratuluje pierwszych zakupow - ja jeszcze nic nie kupowalam... nio poza slodkimi kaczuszkami do kapieli ktore i tak przez kilka miesiecy beda bezurzyteczne ale sama zawsze marzylam o takich zoltych kaczuchach do wanny a nigdy nie mialam ze jak je zobaczylam w sklepie to nie moglam sie oprzec.....
krycha nio troszke pora niezaciekawa jak dla matek z dziecmi..... wogule troszke puna pora nawet jak dla mnie.... nio ale moze warto pujsc
ms marple kurcze napewno to nic powaznego Dziewczyny maja racje to tylko jakas drobna infekcja.... Wiec nie martw sie na zapas Bedzie dobrze
justysia powodzenia z przeprowadzka , zobaczysz czas urzadzania sie szybko minie a jak fajnie bedzie jak juz sie zadomowicie... a moze potrzebujesz jakiejs pomocy??
agnieszka gratuluje pierwszych zakupow - ja jeszcze nic nie kupowalam... nio poza slodkimi kaczuszkami do kapieli ktore i tak przez kilka miesiecy beda bezurzyteczne ale sama zawsze marzylam o takich zoltych kaczuchach do wanny a nigdy nie mialam ze jak je zobaczylam w sklepie to nie moglam sie oprzec.....
Bożenko właśnie mi się przypomniało że jak robiłam w Polsce cytologie po urodzeniu Mareczka taką kontrolną powiedziała mi babka że spokojnie koleżanka może odebrać wyniki jedynie w przypadku czegoś poważnego będą mnie wzywali i masz tu koleżanka nie dostała wyników i pani poprosiła abym się niezwłocznie zgłosiła do doktora jeden Pan Bóg wie co się działo w mojej głowie poleciałam co sił w nogach i zetknełam się z godzinną przerwą godzine ryczałam pod przychodnią a życie miałam przed oczami bo to wszystko Ci w głowicy siedzi i co zwykła infekcja basenowa którą wyleczyłam jedną tabletką myślałam że rozniose babe takiego stresa mnie nabawiłaa ja już sobie jakiegoś raka wmawiałam ale tak to jest jak się ma przyjaciółke położną i Ci dopowie conieco
K
krycha
Gość
Martuana, ja tam się wagą nie martwię, bo na razie nie muszę, a w ciąży to norma, że do góry idzie ;-), no, ale z zachciankami uważać muszę, bo ja to, jak przed @ na słone, czyli chipsy i fryty , czyli zdrowo tylko w dupsztala idzie a potem pozbyć się nie można , ale ogólnie może być ;-)!
Dzindusia, ja myślę, że warto, chociaż przeraża mnie wizja siedzenia z Oliwką przez dwie godziny ... Hm, no zobaczę, może się zdecyduję, a jak nie to szczęśliwe posiadaczki poproszę o pożyczkę ;-)
Agnieszka13111980 , kupowanie pierdółek, większych i mniejszych, dla dziecia to sama przyjemność ! Z resztą sama to zauważyłaś ;-)... Miłych i przyjemnych zakupów życzę, bo jeszcze sporo ich przed Tobą
Dzindusia, ja myślę, że warto, chociaż przeraża mnie wizja siedzenia z Oliwką przez dwie godziny ... Hm, no zobaczę, może się zdecyduję, a jak nie to szczęśliwe posiadaczki poproszę o pożyczkę ;-)
Agnieszka13111980 , kupowanie pierdółek, większych i mniejszych, dla dziecia to sama przyjemność ! Z resztą sama to zauważyłaś ;-)... Miłych i przyjemnych zakupów życzę, bo jeszcze sporo ich przed Tobą
Krycha jedz i za mniebo ja nie moge a co do jutra to faktycznie musze siorke zawieść:-(i centrum se odpuszcze ale może w środe wpadniesz do mnie na kawke co?? dzindusia a Tobie ten suwaczek tak szybko mknie i już niedługo będziesz mieć swoje dziecię hehe
reklama
K
krycha
Gość
Krycha jedz i za mniebo ja nie moge a co do jutra to faktycznie musze siorke zawieść:-(i centrum se odpuszcze ale może w środe wpadniesz do mnie na kawke co?? dzindusia a Tobie ten suwaczek tak szybko mknie i już niedługo będziesz mieć swoje dziecię hehe
Spoko, nic sie nie stało! A co do środy to niestety mam już zajetą , ale nic straconego, przy okazji ;-) Oj, jak ja bym tak jadła za innych to co by się ze mną porobiło, co ?