Hej mamusie :-)! Humor mam juz lepszy... Po badaniach okazało się, że ani jedna ani druga choroba w grę nie wchodzi uffffffff.... Drżenie rąk to efekt uboczny po leku na astmę
! Dziadek ma się już lepiej, ale jeszcze zbiera siły w szpitalu...
Dzięki
Camomile ;-)! Powiem Ci szczerze, że ja mam jeszcze dwie babcie i dwóch dziadków i boję się o nich każdego dnia... Również nie wyobrażam sobie życia bez nich, choć z drugiej strony wiem, że nikt wiecznie nie żyje, ale... Przecież to nasi kochani dziadkowie, nie ;-)?
Jak Wasze zdrówka? A przde wszystkim Maluszków?
Byłam wczoraj u Gp, także teraz będę spokojnie czekać na list ze szpitala, który chyba raczej szybko nie przyjdzie...
Justysia21, ile Ty czekałaś i na kiedy masz wyznaczona wizytę?
Ms.Marple, a Ty juz może dostałaś list do szpitala? Ciekawam jaki jest czas oczekiwania w tej chwili i czy dużo ciężarówek jest...
Kaja_respect, to Ty już w czwartek lecisz
? Ale Ci fajursko
też bym chciała, ale przeliczyliśmy sprawę i chyba wcześniej niż na wakacje nie polecimy :-(... No, ale przynajmniej będziemy wtedy podróżować razem, więc będzie łatwiej!
Drozdusia, bycz się bycz ile wlezie i korzystaj z wiejskiego powietrza :-):-)!
Aga_irlandia, super Ci te kwiatki wyszły! Bardzo mi się podobają
Sylcia007, dziewczyny mają rację, jak chłop nie chce z Tobą iść to sama pójdź i się dowiedz co i jak! Mocno trzymam kciuki za pomyślne załatwienie sprawy ;-)
:-)
I już zapomniałam co miałam jeszcze napisać... Ale tak to jest jak się pisze na raty, bo Młoda nie daje hahahahahahahahahahahahaahahaha...
Aha, przypomniało mi się, czy ma któraś z Was może kartę ranatową do
Mothercare? A wiecie, że
04.02.10 (o ile dobrze pamiętam) ma się odbyć spotkanie (jak co miesiąc z resztą) po którym każdy uczestnik takową kartę otrzyma? Zastanawiam się właśnie czy by się nie przejść, hm...
No nic, więcej nie paiętam co miałam jeszcze nastukać... Więc udanej niedzieli życzę, pozdrawiam Was i do klikania