reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

czesc dziewczyny :-):-)

kurcze bardzo mi przyko ze wasze pociechy wcaz choruja Zycze szybkiego powrotu do zdrowia :-)

sylcia a co ci w socialu powiedzieli??

Takie to jest zalatwianie spraw z Damianem ... ;/ Jestem zla niesamowicie ... Stwierdzil ze nie ma po co jechac bo Musii ktos z nas pracowac i tyle ze nam nie przyznaja tego i juz ... teraz w tym tyg ma spotkanie w sprawie jakiejs tam pracy ...
Ale ja od zmyslow odchodze niewiem co mam robic Bo nie umiem siedziec z zalozonymi rekoma ;/

reklama
sylcia ja nie chce sie wtracac... ale moje zdanie jest takie ze sprubowac i tak nie zaszkodzi.... napewno nic nie stracicie (poza czasem spedzonym w kolejce :-D ) a byc moze zyskacie...... a po co masz sie zamatrwiac - lepiej wyjasnic jaknajszybciej- ja przynajmniej tak bym zrobila Przynajmniej bedziesz wiedziec na czym stoisz

dzień doberek laseczki
Aga drzwi jeszcze nie widziałam.zobaczę dopiero w poniedziałek.ale T dzwonił do mnie i mówił że są fajne(w końcu sami wybieraliśmy);-) i że jest o wiele cieplej w korytarzu
miłej soboty kobietki

sylcia ja nie chce sie wtracac... ale moje zdanie jest takie ze sprubowac i tak nie zaszkodzi.... napewno nic nie stracicie (poza czasem spedzonym w kolejce :-D ) a byc moze zyskacie...... a po co masz sie zamatrwiac - lepiej wyjasnic jaknajszybciej- ja przynajmniej tak bym zrobila Przynajmniej bedziesz wiedziec na czym stoisz

wiem wiem kochana ze sprobowac nie zaszkodzii, musze sie wziasc za mojego chlopa i mu wygadac

zawsze jak bedziesz miec z tym problem to daj znac to sie przejde z Toba :-)

Kochana ja z checia sie wybiore i postaram sie cos sama pozalatwiac wiec jak bedziesz na silach to mozemy sie przejsc razem :))

Zobacz załącznik 197243

Zobacz załącznik 197244

Hej
Przylazlam sie pochwalic,jaka sciane zrobilam w pokoju Mayci:)Troche mi to zajelo dzis ,ale generalnie jestem zadowolona:)Napewno z biegiem czasu projekt sie powiekszy:):-D
No nic.....uciekam
Milego wieczorku
Drozdusia,to powdychaj troche swiezego powietrza na zas:);-)

No bardzo aldnie wygladaja kwiatuszki :)) Superr kolorki :))

Justysia jak tam malenka ? kurcze i chyba zapomnialam pogratulowac Julce ze umie juz papapa zrobic :)) Brawo :))))))))))

reklama
Aga piękne dzieło.też się zbieram żeby zrobić pokój Loli ale jakoś się zabrać nie mogę:sorry2: może teraz się zmobilizuję;-)

Do góry