reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Wizytę mamy na 17.30. Byłam w środe u irlandzkiego lekarza i stwierdzil ze dziecko nie odwodnione i wszystko ok. Ale 5 dzien biegunki mnie przearaza a najgorsze jest to że cały tydzień Igor jakos dziwnie traci równowagę. Ustać sam nie może bo co stanie sam to zaraz leży na podłodze.:-(
Oj biedne te dzieciaczki, biedne:-(

:szok::szok::szok: nie no, masakra jakaś!!!! Daj znać po wizycie co Ci powiedziała, co? I big buziol dla Igorka od nas :tak:

reklama
hej babki ja po pracy wlasnie wrocilam do domku.... jestem skonana Jula do terzeciej koncert dawala.... darla sie w nieboglosy.... chyba ja brzuszek bolal to juz druga taka noc.... a ja na 8 do pracy... na 7godzin spalam az 4 wiec padam na pysk....
a wiec Julcia troszku jakby lepiej.... kupka troszku bardziej zageszczona..... mam smecte Martuana mnie poratowala tylko niwe wiem jak ta saszetke rozrobic ma ktoras pudelko zeby instrukcje przeczytac i mi napisac?????????

a z tych dobrych rzeczy moja Ksiezniczka od wczoraj robi papa!!!!! jestem takja dumna :):):):)

Ms.Marple zdrowka dla Adalka :*
Camomile zdrowka dla Igorka rowniez :) wiem co czujesz z tymi ubrankami hhiihhii ja juz wszystkie Juli prawie popakowalam i co chwila musze wyciagac bo mi brakuje tak sie osrywa po 4-5 razy dziennie ja przebieram od stop do glow :/

Justysia21, Aga_irlandia Ci tak wczoraj napisała:
smecte chyba tez juz moze podac.....ja Mayce dalam przy tym wirusie:)
1 saszetka( 50 ml wody) na dobe w 2 rownych porcjach....

Straszny problem z tym wirusem :wściekła/y::szok:! Ja Oliwkę już mogę chociaż zatkać gorzką czekoladą, ale z takim maluszkami trzeba przecież delikatniej, oj...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
camomile Adaś nie ma jako takiej biegunki tylko jak walnie kupę to po pachy:szok: nie jest wodnista tylko dosyć rzadka :baffled: ale dużo pije a mało je może to dlatego.. na mleko nie chce nawet spojrzeć:baffled: natomiast nie bardzo osłabia temperament małego:sorry2: może tylko śpi trochę więcej, dziwne, że Igorek taki słaby się zrobił:-( nie wiem co ci poradzić:zawstydzona/y:

co za paskudztwo te choróbska:wściekła/y::wściekła/y:dzieci nam męczy
żałuję, że przegapiłam szczepienie na rotawirusy może byłoby lżej:-(

gosiulka
mi pasuje każdy dzień, mam tylko nadzieję, że Adaś będzie się dobrze czuł i od tego zależy czy będziemy bo mi już siedzenie w domu bokiem wychodzi

Ms.Marple, dzisiaj właśnie mówiłam swojemy M, że drugiego brzdąca zaszczepimy :tak:! Dowiemy się co i jak i na pewno nie przegapimy terminu, o nie!!!!

to szczepienie to chyba do 6 miesiaca sie robi. tak mi sie cos kojarzy....

Wcześniej nie miałam zielonego pojęcia na ten temat, ale teraz się wypytamy dokładnie i zaszczepimy! Nie chciałabym znów lądować w szpitalu z tego powodu, zwłaszcza, że nie wiadomo czy i kiedy to cholerstwo zaatakuje... Ale faktycznie dziwne, że Igorek tak z sił opada... Nie zdziwiło to tego irolskiego lekarza?

Ms.Marple, Justysia21 to może u Was już się kończy ten wirusek?

Heja :))
Justysia Bozenka Camomile zdrowka dla waszych maluszkow :) I niech pranie szybko schnie !

Noo z tego co mowia lekarze to zdrowo do 6 miesiaca powinno sie szczepic Jak tu si eoto pytalam bo chcialam dla Nadii to powiedziano mi ze trzeba sie skonsultowac konkretnie z swoim gp zobaczyc co on powie i stwierdzii ze trzeba z Anglii zamowic szczypienie ...

reklama
Hello dziewczynki:)
Pewnie pusto tu bedzie ,bo sie weekend zaczal:)

Drozdusia ,jak tam nowe drzwi????

Moja Maycia tez sobie kupkuje....tylko,ze nie wiadomo,czy to wirusowo,czy zebowo heheheh....no nic....najwazniejsze,ze nie wymiotuje....

Aha,Werka z Adasiem byla wczoraj w szpitalu bo 2 dzien wymiotowal.....naczekali sie 4 godziny,poczym doktor stwierdzil ,ze on nic nie widzi nadzwyczajnego w tym ,ze on tak zwraca.....no i nic nie przepisal....kazal tylko poic go woda przez noc a rano normalnie nakarmic....

Do góry