reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

dzieńdoberek
widzę, że choróbska dalej panują:wściekła/y:
rotawius działa nadal, u nas trochę lepiej stare się wykaraskały, mąż do pracy wrócił
ale Adasia bidulka trzyma- kupska wali po pachy:nerd: i czasami jeszcze zwróci:nerd:, mało je ale na szczęście pije dużo:baffled:

justysia jak tam twoja dziecina?

reklama
Niech ten retawirus da już nam w końcu żyć normalnie!!! Kurczaki, szkoda mi dzieciaczków jak nie wiem... Oby w końcu im przeszło i przestały się męczyć!

Witam wszystkie mamcie ;-)Myślicie że to już koniec zimy taka piękna pogoda dziś hmm mam na myśli temperaturęjustysia mam nadzieję że twoje maleństwo już lepiej się czuje.
Co dziś na obiadek? znów nie mam koncepcji hehehe..

Hello kobitki
Tak sobie mysle ze chetnie bym sie wybrala do tego tuns of fun z moim lobuzem, ale samej to mi sie nie chce, a ostatnio mnie ominela imprezka, moze znow bysmy cosik takiego zorganizowaly, ja jestem chetna:)

Heh, no u nas dziś pomidorowa, a nad drugim daniem pomyślę jeszcze... Może i my, z Oliwcią byśmy się dołączyły na wyjście do fikolandu :confused:;-)...

heheh no SUPER sa chetni:):):) dziewczyny kotra umie zrobic ta liste, po ja nie ptrafie:) To moze po weekendzie w ktorys dzien poszlybysmy:) U mnie tylko Poniedzialek i Sroda odpada a tak to mam wolne:) A wam jaki dzien pasuje kochane???

Witam.
A co sie dzieje z pięknooką Julką?? Nie mam czasu zagladać na forum bo co drugi dzień szpital a normalnie biegunka już piaty dzień u małego.
Ms. marple u Adasia tez biegunka? Długo juz tak? co mu dajesz??Mi juz ubran dla malego zaczyna brakowac bo co dzien zmiana kilka razy a tu schnac nie chce:baffled:

Camomile, Julcia też ma biegunkę od kilku dni i Adasia też już troszkę trzyma :-(! I ciężko cokolwiek doradzić :huh:... A na którą idziesz do lekarza?

Zdrówka dla dzieciaczków :tak:

reklama
Wizytę mamy na 17.30. Byłam w środe u irlandzkiego lekarza i stwierdzil ze dziecko nie odwodnione i wszystko ok. Ale 5 dzien biegunki mnie przearaza a najgorsze jest to że cały tydzień Igor jakos dziwnie traci równowagę. Ustać sam nie może bo co stanie sam to zaraz leży na podłodze.:-(
Oj biedne te dzieciaczki, biedne:-(

Do góry