reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Heh, ubiegłaś mnie z propozycją na piatek dla Drozdusi, Ago_irlandio :szok::baffled::-D

Ano widzisz, Cytrusku, rewelacji nie ma ostatnio i co zrobić... Przynajmniej nie masz dużo do nadrabiania ;-)

Znikam już na poważnie, bo oczy mi się już strasznie kleją. Dobranoc Wam :sorry2:

Aga i Krycha dzięki wielkie za propozycje ale już mnie Kaja przytuliła do serducha:tak: ale to miłe wiedzieć że ma się na kogo liczyć;-)

Cytrus co tak rzadko zaglądasz?ciągle zapracowana?

zmykam już do wyrka,spokojnej nocy babki

Sylcia007, kup dla Nadinki priobiotyki, przydadzą Ci się jak jakąś infekcję Młoda złapie :tak:. Dużo miejsca nie zajmują a pewnie się przydadzą!!!

Ms.Marple, współczuję... Zwłaszcza, że nie wiele możesz wziąść - trochę węgla no i coca - cola wygazowana i dużo pij... Szybkiego poworotu do zdrowia Wam życzę :sorry2:

Nakupowalam lekow :))) Dla dzidziii i dla nas :)

Dzien dobry:)
U nas juz dzis ok:) Mayka jeszcze wczoraj zwymiotowala,ale potem zjadla i poszla spac:)Dzis juz wszyscy czujemy sie dobrze:)
Rosolek sie gotuje,aby zoladeczki za ciezko nie mialy na start:)
Ale najwazniejsze,ze dzis o 3 nad ranem w koncu woda puscila:)Tak wiec pralka juz lata:)
Do pozniej

No to dobrze ze zdrowko jest i woda :))

drozdusia dziekuje bardzo :-):-)

aga irlandia to super ze wreszcie macie wode oby wiecej nie spotkaly was takie niedogodnosci

sylcia zycze udanego powrotu do domku dzis i oby lot byl planowo :-):-):-)

a mi dzisiaj kosz na smieci gdzies sprzed domu wywialo i musze go isc poszukac na osiedlu :-D:-D

Dziekuje wam baby za zyczenia milego lotu :) W sumie nie bylo az tak zle ale Boszeee siedzial za nami dzieciak ktory cala droge krzyczal i krzyczal Bo on chce i juz !!! mamo mamo mamo I tak stekal i kwekal 3 godziny Nadina nie mogla sie wyspac Co chwilke sie wystraszyla i zlekla gdy on krzyczal na caly samolot ;/ Jestem wyczerpana psychicznie ;/

A ja miałam nadzieję ,że to już po zimie i tylko wiosny wyglądać :-);-) a tu powroty hmmm trudno.Damy radę :-)
Zrobię dziś na obiadek placki po węgiersku trochę roboty ale...
drozdusia o co chodzi z tymi kuferkami jeśli można wiedzieć?
Aga mam nadzieję że u Was problem wody już się nie powtórzy

Mmm smaka mi narobilas tymi placuchamii :))

szukalam kosza na smieci po calym osiedlu ale naszczescie znalazlam Wywialo mi go na drugo koniec..:-D:-D bo smieci dzis nam zabierali i pusty byl i go porwalo :-D:-D

mam nadzieje ze jutro niebedzie tak wialo bo do centrum mam zamiar sie wybrac.....

Noo to niezle :)) z tym koszem :))

Dzień dobry mamusie!!! Tfu, tfu, tfu, nie chcę zapeszać, ale dziś się czuję o niebo lepiej i obudził mnie głód :szok: :-D Dawno tak nie miałam... Nie chcę się cieszyć za wczasu, ale może w końcu nam ten wirus odpuści??? Byłoby super ;-):tak::-D No i mam nadzieję, że więcej dobrze czujących się jest :sorry2:

Krycha ja mam jeszcze prosbe do ciebie,jakbys tak miala czas i ochote to ja bym poprosila o te ksiazke tez:zawstydzona/y:
Wiecie co mnie chyba tez ten wirus zaczyna brac:szok:tfu tfu oby nie:no:

Poszło :tak::tak::tak:! Mam nadzieję, że to jednak nie wirus Cię dopada a tylko krótki spadek formy...

Sylcia007, witamy na Zielonej Wyspie :-)! Cieszę się, że dolecieliście cali i zdrowi!!!

Drozdusia, przecież wiesz, że u mnie zawsze drzwi otwarte i pomogę jak tylko będę umiała :sorry2:...

Dziewczyny, słyszałayście może o czyms takim, że mają wodę odciąć? Ja na wszelki wypadek wanne już zapełniam a później po mineralną pojdziemy... Nie wiem czy to prawda, ale trzeba na zimne dmuchać, nie?

Miłego dnia życzę :blink:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
heloo...
domi wkoncu poszedl do przedszkola :) nareszcie troszke ciszy w domu :)
u nas wirus tylko m noie zaatakowal,dzieci ominal :) ale ada katarzysko zlapala :( jak nie urok to s..
Sylwia witaj spowrotem :) fajnie,ze juz jestes :) kiedy sie widzimy???
Cytrus moze ja sie dzis do ciebie wyboiore...oddam ci struj mikołaja :) nie obecuje,ale moze sie zjawie :) chyba ,ze cie ten wirus dopadł??
aha Bożenka jak robilas torcika dla Adasia to jesli dobrze pamietam mialas niebieski barwnik jakis nie???moge wiedziec gdzie go nabylas???jak on wyglada i jak sie go robi??moze ktoras jeszcze wie skad wziac barwniki d lukru lub smietany??
pozdrawiam :)

witamsię
ja dzisiaj znów kiepsko się czuję:wściekła/y: zaczęłam ranek od pawia:wściekła/y: mam tylko nadzieję, że to się szybko skończy bo już mam dosyć tego błogosławionego stanu:baffled: i zaczynam wpadać w depresję:baffled:
Adaś jeszcze wczoraj wieczorem obhaftował mi schody i na razie koniec.... zobaczymy:baffled:

sylcia witaj w domku

aha Bożenka jak robilas torcika dla Adasia to jesli dobrze pamietam mialas niebieski barwnik jakis nie???moge wiedziec gdzie go nabylas???jak on wyglada i jak sie go robi??moze ktoras jeszcze wie skad wziac barwniki d lukru lub smietany??pozdrawiam :)

natinke niebieski barwnik kupiłam w dunstorze były jeszcze inne kolory np zielony, czerwony i in. powodzenia w wypiekach:tak:

reklama
Witajcie mamusie :-):-):-)

krycha ja slyszalam ze maja jedynie zmniejszyc cisnienie o ok 45 - 50% aby niejako zmusic odbiorcow do oszczedniejszego kozystania z wody... o calkowitym odcieciu nic nieslyszalam :no:

sylcia witamy spowrotem, jak minela podroz?? mam nadzieje ze bez komplikacji :-):-)

drozdusia jak bedziesz cos wiedziec o tych kuferkach to dawaj znac

Do góry