Cytrus
mama dwoch czarodziejek:)
A dziekuje Julcia dobrze sie miewaCytrus, a jak tam Julcia się miewa??? Bo nie miałam okazji ostanio Jej zobaczyć

Ale padnieta dzis jestem strasznie
A tutaj to jakos ostatnio widze szalu niema

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A dziekuje Julcia dobrze sie miewaCytrus, a jak tam Julcia się miewa??? Bo nie miałam okazji ostanio Jej zobaczyć
Sylcia007, kup dla Nadinki priobiotyki, przydadzą Ci się jak jakąś infekcję Młoda złapie. Dużo miejsca nie zajmują a pewnie się przydadzą!!!
Ms.Marple, współczuję... Zwłaszcza, że nie wiele możesz wziąść - trochę węgla no i coca - cola wygazowana i dużo pij... Szybkiego poworotu do zdrowia Wam życzę![]()
Dzien dobry
U nas juz dzis okMayka jeszcze wczoraj zwymiotowala,ale potem zjadla i poszla spac
Dzis juz wszyscy czujemy sie dobrze
Rosolek sie gotuje,aby zoladeczki za ciezko nie mialy na start
Ale najwazniejsze,ze dzis o 3 nad ranem w koncu woda puscilaTak wiec pralka juz lata
Do pozniej
drozdusia dziekuje bardzo :-):-)
aga irlandia to super ze wreszcie macie wode oby wiecej nie spotkaly was takie niedogodnosci
sylcia zycze udanego powrotu do domku dzis i oby lot byl planowo :-):-):-)
a mi dzisiaj kosz na smieci gdzies sprzed domu wywialo i musze go isc poszukac na osiedlu![]()
A ja miałam nadzieję ,że to już po zimie i tylko wiosny wyglądać :-);-) a tu powroty hmmm trudno.Damy radę :-)
Zrobię dziś na obiadek placki po węgiersku trochę roboty ale...
drozdusia o co chodzi z tymi kuferkami jeśli można wiedzieć?
Aga mam nadzieję że u Was problem wody już się nie powtórzy
szukalam kosza na smieci po calym osiedlu ale naszczescie znalazlam Wywialo mi go na drugo koniec..bo smieci dzis nam zabierali i pusty byl i go porwalo
mam nadzieje ze jutro niebedzie tak wialo bo do centrum mam zamiar sie wybrac.....
Krycha ja mam jeszcze prosbe do ciebie,jakbys tak miala czas i ochote to ja bym poprosila o te ksiazke tez
Wiecie co mnie chyba tez ten wirus zaczyna bractfu tfu oby nie
![]()
aha Bożenka jak robilas torcika dla Adasia to jesli dobrze pamietam mialas niebieski barwnik jakis nie???moge wiedziec gdzie go nabylas???jak on wyglada i jak sie go robi??moze ktoras jeszcze wie skad wziac barwniki d lukru lub smietany??pozdrawiam![]()