reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

drozdusia dziekuje bardzo :-):-)

aga irlandia to super ze wreszcie macie wode oby wiecej nie spotkaly was takie niedogodnosci

sylcia zycze udanego powrotu do domku dzis i oby lot byl planowo :-):-):-)

a mi dzisiaj kosz na smieci gdzies sprzed domu wywialo i musze go isc poszukac na osiedlu :-D:-D

reklama
Dzieki dziewczyny:)
Niestety,prawdopodobnie ma powrocic jeszcze fala zimna...Na razie A ponakrywal rury i mam nadzieje,ze nie nastapi to juz po raz kolejny.....W kazdym razie napelnimy woda wszystko co sie da:)
Krycha -ryz z jablkami....mniam.....pychota.....u mnie w domu tylko ja go lubie:(
Drozdusia,wszystko juz zrobione...wlasnie usiadlam:)Pranie samo sie kreci,przyjdzie mi tylko kolejne wrzucic i rozwiesic:)

Ostatnia edycja:
Dzieki dziewczyny:)
Niestety,prawdopodobnie ma powrocic jeszcze fala zimna...Na razie A ponakrywal rury i mam nadzieje,ze nie nastapi to juz po raz kolejny.....W kazdym razie napelnimy woda wszystko co sie da:)
Krycha -ryz z jablkami....mniam.....pychota.....u mnie w domu tylko ja go lubie:(
Drozdusia,wszystko juz zrobione...wlasnie usiadlam:)Pranie samo sie kreci,przyjdzie mi tylko kolejne wrzucic i rozwiesic:)

Kolejna fala mrozów :confused::szok:... Dobrze, że przynajmniej teraz wiecie czego się spodziewać i żelazne zapasy możecie zrobić ;-)! Ja też uwielbiam ryż z jabłkami i cynamonem - zapraszam :-) - ale M nie bardzo, musi mieć mięcho, chociaż teraz jak się źle czuje to i to zje ze smakiem :tak:! Dzwoniłam do Niego, wraca znów wcześniej, po drodze jeszcze zrobi zakupy i też dziś nastawimy rosołek... Najgorsze jest to, że tym razem mnie na wymioty bierze, a już myślałam, że mam to za sobą :-(... No nic, póki co jakoś daję radę :cool2:

Oj Krycha....Nie zazdroszcze tych wymiotow....Pocieszajace jest jedynie to,ze moze niedlugo ustapia:)
Moj A tez musi miec miesko:)No ,ale nie dziwie sie jemu ,bo ciezko pracuje i musi miec sile:)
Moj landlord mi powiedzial,ze przyjdzie odwilz a potem znow fala zimna:)

no to zimę mamy w tym roku wyjątkową:-p kurczaki myślałam że pogoda się poprawi i wylezę z chałupki a tu proszę-rozpadało się na dobre:baffled:

Oj Krycha....Nie zazdroszcze tych wymiotow....Pocieszajace jest jedynie to,ze moze niedlugo ustapia:)
Moj A tez musi miec miesko:)No ,ale nie dziwie sie jemu ,bo ciezko pracuje i musi miec sile:)
Moj landlord mi powiedzial,ze przyjdzie odwilz a potem znow fala zimna:)

Ajć, póki co to mi się ciągle odbija... Już Renni poszło w ruch, więc będzie dobrze! No a przy pracy fizycznej jak najbardziej musi być pożywne jedzonko, dlatego też i M na tym głwonie jedzie ;-)! A kiedy ta fala mrozów ma być dokładniej, wiesz może?

Oj Drozdusia.....Ja tez mialam ochote na jakis spacer,bo przez te pogode to tez przewaznie w domku siedzimy....Pocieszajace jest to,ze juz blizej niz dalej do wiosny:)
No nic....lece sprawdzic pranie i pojde zaistalowac tego avasta na dziewczyn kompie:)Bo nie maja co robic:)
Krycha nie wiem:)Tak mi landlord tylko powiedzial,ale trzeba brac poprawke na wszystko:)
Na przyklad odwolali szkoly a pogoda duzo lepsza ,niz w zeszlym tygodniu....Moje z Collegu dzis normalnie do szkoly szly:)Tak wiec,nigdy nie wiadomo:)Ale chyba warto byc przygotowanym:)

Ostatnia edycja:
aga irlandia oby te prognozy byly bledne Ja mam fajny serwis pogodowy w telefonie i mi pokazuje ze do 25 stycznia to mamy spokuj z mrozami...... jak do tej pory prognozy mi si esprawdzaly wiec moze i tym razem bedzie podobnie czego wszystkim zycze - ciepelka :-):-)

reklama
A ja miałam nadzieję ,że to już po zimie i tylko wiosny wyglądać :-);-) a tu powroty hmmm trudno.Damy radę :-)
Zrobię dziś na obiadek placki po węgiersku trochę roboty ale...
drozdusia o co chodzi z tymi kuferkami jeśli można wiedzieć?
Aga mam nadzieję że u Was problem wody już się nie powtórzy

Do góry