reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Hejka
U mnie necik szwankuje i raz jest a raz nie ma:evil: Alex jeszcze raz wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek:tak:
Drozdusia dzięki za wczorajszy miły wieczorek i dzisiejszy spacerek :wink:

Hej:-)Jestem Bozenko jak mnie wzywasz:-D
Agnieszka tak mieszkam na twoim osiedlu:tak:
Justys tym razem sobie podaruje avonka ale wpadnij jutro do mnie popoludniu ja pracuje do 16 takze po 16 bede w domku,zreszta ktora mama chce zapraszam;-)
Oj biedne wy dziewczynki z tym wirusem:-(
Alexx najlepszego tobie zycze:-)
A pogoda masakryczna rano wychodzilam do pracy wyszlam tylko za rog i mi parasol polamalo i normalnie myslalam ze mnie porwie:szok:

Melduję, że żyję :-D Powoli, powoli dochodzę do sił, ale głowa mnie zaczęła boleć i senność łapie, więc chyba zaraz się umyję i do wyrka...

Cytrus, a jak tam Julcia się miewa??? Bo nie miałam okazji ostanio Jej zobaczyć ;-):-)

Kaja_respect, fajnie, że trafiło Wam się choć bez deszczu :tak:... Tak sobie myślę, że nasze ustalenia będą musiały poczekać, bo nie chciałabym Wam wirusa "podarować" :baffled:, co Ty na to?

No dobra, odmeldowywuję się w takim razie... Do klikania mamuśki :sorry2:

szukalam kosza na smieci po calym osiedlu ale naszczescie znalazlam Wywialo mi go na drugo koniec..:-D:-D bo smieci dzis nam zabierali i pusty byl i go porwalo :-D:-D

mam nadzieje ze jutro niebedzie tak wialo bo do centrum mam zamiar sie wybrac.....

ja już dzieciaki pokąpałam-nie chciało mi się czekać z tym na mężola.poza tym chyba położę Lolę wcześniej spać bo cosik dziś nie w sosie:baffled:
Aguś ano wybrałyśmy się z Kają na spacer.pogoda może mało zachęcająca ale już od rana mnie nosiło.ja jak codziennie nie zaliczę spacerku z moją dziatwą,choćby krótkiego to jakoś tak mi nie teges:-p a w miłym towarzystwie to nawet w taką pogodę spacer sprawia przyjemność:tak:
mam nadzieję że w piątek nie będzie tak wiało bo mają nam montować drzwi i wolałabym żeby nasza chałupka za bardzo się nie wyziębiła:sorry2:
ja jutro znowu cały dzień samiutka także jak któraś ma ochotę to zapraszam na kawusię i ploteczki;-)

Dzindusia, pośmiałam się jak nie wiem :-D:-D:-D. Się musiałas nachodzić... No, ale najważniejsze, że znalazłaś ten śmietnik!

Oj, też dziś dziecia wcześniej trza położyć spać, bo nie dość, że szybko wstała to w dzień godzinkę tylko pospała :confused::sorry2:...

Słodkich snów życzę, paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Drozdusia,jakby co, to my sie polecamy na piatek:) Andrzej moze Cie z dziecmi zabrac albo Tomek Cie podwiezie:)Posiedzimy sobie razem:)a Ty nie bedziesz sie denerwowac ,ze zimno leci:)

Ja sie zegnam na dzis:)
Dobranoc

Do góry