reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Krycha teraz bede sie pakowac :) Mam juz mniej-wiecej wszystko pod reka ale musze to powkladac porzadnie A co do pogody noo to wiem wiem jaka jest w IE nieciekawa ;/ Choc i w PL nie jest najlepiej sniegu tak duzo a jezdnia jak szklanka ;/
Bozenka zdrowka dla was Boszee boje sie wracac ze i moja Nadia sie zarazii tym wirusem ;( Ja tam sie sobie nie przejmuje ale dzieciaczkow to mi szkoda bardzo :((

reklama
Sylcia007, kup dla Nadinki priobiotyki, przydadzą Ci się jak jakąś infekcję Młoda złapie :tak:. Dużo miejsca nie zajmują a pewnie się przydadzą!!!

Ms.Marple, współczuję... Zwłaszcza, że nie wiele możesz wziąść - trochę węgla no i coca - cola wygazowana i dużo pij... Szybkiego poworotu do zdrowia Wam życzę :sorry2:

dzindusia ja nic nie mam do Ciebie kobieto.... :) ja humana skonczylam i poprostu raza mnie takie oczywiste bledy.... ale nie chcialam Cie urazic czy cos w tym stylu sama nieraz bledy robie hihihihi
Sylcia wysokich lotow i bezpiecznych oczywiscie :)
Ms.Marple ojjj i was dopadlo nie dobrze nie dobrze.... ten wirus to nawet u Bartosza siostry w domu dziewczynki wymiotuja od przedwczoraj i jeszcze do tego goraczke maja ahhhh co za swinstwo :( zdrowka dla was :)
ehhh pogoda za oknem straszna a wieje ze myslalam ze nam okna z futryn powylatuja
Cytrus wpadnij do mnie jak chcesz :) i ogladniesz katalogi chyba ze chcesz zebym ja wpadla to bede wieczorkiem heh bo do jutra musisz zamowionko zlozyc :)

Dzień dodry z krainy deszczowców hehehe ale dziś pogodę mamy feee przyznam że bardziej wolałam już przymrozek:-) przynajmniej mogłam z domu wyjść beż samochodu taka lipa..Ale nie ma tego złego...dziś mam wolny dzień więc nadrobię pewne zaległości ...Boże a co na obiad??Ratujcie kobietki :-):-)
martuana mam nadzieję że Twój post nie ma nic wspólnego z moim
Alex2339 i ja życzę wszystkiego naj .naj...
A całej reszcie ekipy powrotu do zdrowia i miłego ranka :-):-):-)
Czas na śniadanko :-p

dzień doberek. pogoda rzeczywiście nie bardzo.a miałam taaaaaaaaaką ochotę na spacerek.ale chyba będzie trzeba odpuścić:sorry2: no chyba że ten wiatr się uspokoi bo taki tam deszczyk jest nieszkodliwy;-)
a ja dzisiaj chyba nic nie robię.poodpoczywam w miarę możliwości.może jedynie jakieś pranie nastawię:confused: obiad też sobie chyba odpuszczę bo T zje w pracy a dla Loli coś tam się znajdzie:tak: a co,mam dziś lenia i już:-p

My dziś na obiad mamy ryż z jabłkami i cynamonem ;-)

Już mnie też leń dopadł, wyglncowałam kuchnię i teraz mam zamiar się pobyczyć! Tylko ryż nastawię na poźniej i na kanapę, zwłaszcza, że nie wiem czy wirusik do mnie nie wraca, bo cosik źle się czuję :baffled::dry:...

Agnieszka13111980, oj nie mam ja dziś weny w ogóle, ale może jakieś kotleciki, albo spagetti, albo mięsko z sosikiem...

witam sie

coz to za pogoda...:szok::szok: jak nie mrozy to wichury...... masakra

agnieszka dzieki za maila :-):-)

drozdusia masz jeszcze kochana dostep do tych kuferkow z kosmetykami dla maluszkow??:sorry2:

justysia tak sie jakos atmosfera na forum sknocila wczoraj Lekko sie zamotalam tak czy owak spoko ze luzik powrucil A kiedy avonki beda?? w przyszlym tygodniu?? pozdrawiam:-):-) masz muj adres jakby co??

Witam sie
No dzisiaj juz w lepszym humorku ale za to pogoda nie zaciekawa
Dzieki dziewczynki za zyczaka
Sylcia bezpiecznego lotu bo pogoda to nie zaciekawa
Justysia a ty kiedy sie przeprowadzasz na nowe mieszkanko ? teraz bedziesz mieszkac blizej to mysle ze i ja sie zalapie na jakies spotkanko u Ciebie

Dzien dobry:)
U nas juz dzis ok:) Mayka jeszcze wczoraj zwymiotowala,ale potem zjadla i poszla spac:)Dzis juz wszyscy czujemy sie dobrze:)
Rosolek sie gotuje,aby zoladeczki za ciezko nie mialy na start:)
Ale najwazniejsze,ze dzis o 3 nad ranem w koncu woda puscila:)Tak wiec pralka juz lata:)
Do pozniej

reklama
dzindusia zapytam dziś mężola i dam znać:tak:
Aga super że czujecie się lepiej:-) no i dobrze że macie już wodę.teraz musisz nadrobić zaległości:-D

Do góry