reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

heh nie kumam skad ta cala dyskusja na temat drukowanych liter......:baffled: nio ale .....

a co do bledow to coz ja mam udokumentowana dysortografie i szczerze malo sie przejmuje iloscia bledow jaka popelniam piszac .... chyba nikomu nie robie krzywdy popelniajac bledy ortograficzne.....:confused:

justysia bo niewiem co mam myslec........ :sorry2::sorry2:

reklama
heh nie kumam skad ta cala dyskusja na temat drukowanych liter......:baffled: nio ale .....

a co do bledow to coz ja mam udokumentowana dysortografie i szczerze malo sie przejmuje iloscia bledow jaka popelniam piszac .... chyba nikomu nie robie krzywdy popelniajac bledy ortograficzne.....:confused:

justysia bo niewiem co mam myslec........ :sorry2::sorry2:

Kochana a komu mialo by to przeszkadzac ? :) Ojj niechce abys pomyslala ze wysmiewam sie teraz z dysleksji itp rzeczy Ale przypomnialo mi sie .... Moj taki byly chlopak napisal mi kiedys list I Mial wlasnie dysgrafie i dysleksje ... Nie dosc ze kurcze ciezko bylo sie doczytac to jeszcze jeden wyraz napisal tak "rze" a drugi tak "ze" i napisal mi na dole ktores z nich bedzie poprawne :)) Ostatnio wlasnie znalazlam rozne rzeczy a tam i ten list :)) Czasem tak milo usiasc i powspominac :))

Ale co do bledow to nawet polonisci je popelniaja :))

Siemka mamuski:-)
Co tu za awantury urzadzacie....heeee?:dry:
A ja was obserwuje z ukrycia i wszystko widze;-)Nie ladnie moje panie nie ladnie:no:
Sylwia ja mam caly czas twoja miske po "zlocie czarownic" ktory mial miejsce w ...pazdzierniku:sorry2:
Justys,gdzie ty mi uciekasz?Ladnie to tak nic mi nie mowic?A avonik tez ciekawa jestem:sorry2:
A widze ze tu mam sasiadke jakas osiedlowa?Agnieszka:-)
No tak wogole to pozdrawiam wszystkie babeczki serdecznie

Siemka mamuski:-)
Co tu za awantury urzadzacie....heeee?:dry:
A ja was obserwuje z ukrycia i wszystko widze;-)Nie ladnie moje panie nie ladnie:no:
Sylwia ja mam caly czas twoja miske po "zlocie czarownic" ktory mial miejsce w ...pazdzierniku:sorry2:
Justys,gdzie ty mi uciekasz?Ladnie to tak nic mi nie mowic?A avonik tez ciekawa jestem:sorry2:
A widze ze tu mam sasiadke jakas osiedlowa?Agnieszka:-)
No tak wogole to pozdrawiam wszystkie babeczki serdecznie

Hejj :) A wiesz ze myslalam o tej misce dzis :p :-D :happy2:
Odbiore sobie ja kiedys Jeszcze zanim sie wyprowadze :)) Mozemy sie umowic ze jak kiedys bedziesz w pracy to jak to nie problem to bys ja wziela z soba a ja bym odebrala :p

heheh zlot czarownic :))

Kurdenson mialam isc spac a wiec ide Jak te forum wciaga i wy baby :))

Dobranoc :*****************

Hejka babeczki;-)Te które są zainteresowane mają mój nr. telefonu i wiedzą jak mnie znaleść wiecie też że zawsze mój dom jest otwarty a wy mile widziane;-):tak: chciałam się tylko oficjalnie pożegnać i podziękować za to że mnie wspierałyście kiedy tego potrzebowałam:tak: Ten wątek właśnie do tego służy a nie do tego aby się przekomażać itp. ja sobie odpuszczam ;-) Mam co robić:-D

HEJKA;-)JAK MYŚLE CHODZI O MNIE:-D ALE CÓŻ MNIE TAK WYGODNIEJ;-) CZY ZNACZY ŻE KRZYCZE??:-D NO CÓŻ JEŻELI TO POWÓD DO DYSKUSJI CZY KŁUTNI TO BŁACHY JAK DLA MNIE;-):-D ALE JAK KTOŚ MA Z TYM PROBLEM CZY ZRESZTĄ WOGULE PROBLEM PROPONUJE ABY NIE CZYTAŁ MOICH POSTÓW:tak:;-)ZRESZTĄ Z TEGO CO WIEM JEST OPCJA ABY IGNOROWAĆ DANĄ OSOBE ALE TAKICH UCZONYCH INFORMATYKÓW JAK CO NIEKTÓRZY WIDZE NIE MUSZE UCZYĆ;-):-D SYLWIA I CO JAK Z JEDZIESZ Z LOTNISKA?? NO I MIŁEGO LOTU KOCHANA;-)
Jeśli o mnie chodzi to niechaj każdy piszę jak mu się podoba dopóki nikt nikogo nie obraża jest oka ;-)
Cytrus- czy mieszkasz na tym samym osiedlu co ja ?
Miłej nocki życzę ;-)

Dzień dobry :-)!!! Ale wieje :szok: masakra jakaś, jak ja słyszę ten wiatr, to... Dobrze, że przy okazji mrozów nie ma :sorry2:... Właśnie popatrzyłam za onko, a tam deszcz... Nie ruszam się dziś z domu nigdzie! W ogóle nie czuję się dziś najlepiej, hm...

Noc mieliśmy ciężką, ale już za nami i trzeba zapomnieć! Wąż jeszcze gorączkuje, niestety...

Ms.Marple, masz dziś bardziej twórczy dzień :blink:? Jak samopoczucie?

Sylcia007, dzięki za zdrówko dla węża - męża :-D:-D:-D! Jeszcze raz bezpiecznego lotu :tak:

Cytrus, hejka :-)! Co tam u Ciebie?

Alex2339, mam nadzieję, że dziś masz lepszy humorek ;-)! Wszystkiego naj, naj, naj...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hejka babeczki;-)Te które są zainteresowane mają mój nr. telefonu i wiedzą jak mnie znaleść wiecie też że zawsze mój dom jest otwarty a wy mile widziane;-):tak: chciałam się tylko oficjalnie pożegnać i podziękować za to że mnie wspierałyście kiedy tego potrzebowałam:tak: Ten wątek właśnie do tego służy a nie do tego aby się przekomażać itp. ja sobie odpuszczam ;-) Mam co robić:-D

Co tzn ze sie chcesz oficjlanie pozegnac ? Odchodzisz Zostawiasz mnie ? :-p
A co do wylotu bo sie pytalas tylko nie doczytalam ... Maz Justysii, Bartosz podskoczy po nas :))

Alex masz dzis urodzinki ??? A wiec wszystkiego najlepszego Duzo zdrowka szczescia pomyslnosci i takie tamm same najlepsze wymyslnosci :))

Sylcia007, spakowani juz jesteście? Nastawcie się, że piękna pogoda Was nie powita, no chyba, że cosik się zmieni do wieczora :sorry2:, bo teraz wieje i pada i tak szaro jakoś...

Martuana, zwijasz się z forum?

Wiecie co, zaczynam chyba tracić apetyt :baffled: na nic smaka nie mam, jem bo muszę :szok::confused:... Dziwne to, nigdy tak nie miałam...

Aga_irlandia, jak Mayeczka dziś się ma? A Wam już przesło całkowicie?

reklama
dzieńdoberek
witam się po ciężkiej nocy i nas dopadł ten tajemniczy wirus:wściekła/y:
wczoraj ja padłam wieczorkiem a w nocy Adaś ostro wymiotował nie nadążałam wymieniać pościeli:no:
rano wypił troszkę mleczka i jakoś się utrzymało
zobaczymy co dalej

martuana a ty dokąd się wybierasz? hę?:baffled: jesteś matka polka takie głupoty cię wystraszyły?:cool:

cytrusek a ty może od czasu do czasu byś skrobnęła jednak? :-D

ktoś pytał o cenę lactacydu? około 6E duża butelka

lecę ba mały popłakuje

Do góry