reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
mi bledy tez przeszkadzaja... fakt.... ale czy ktos pisze duzymi czy malymi nie ma dla mnie znaczenia hihihihi latwiej trzymajac babla na reku duzymi pisac bo nie trzeba zmieniac na duze jak sie pisze imiona a wiadomo ladnie jest komus z szacunkiem pisac... hihiihi to se hmmm sobie napisalam :)
Martuana musisz sobie sowaczka zmienic bo Ci sie Markowski ten teges sfiksowal :p

Kasia Irlandka-zgadzam sie,co do bledow ortograficznych:tak:

Marta ku Twojej szanownej uwadze,ja sie nikomu nie skarzylam;-)Jakbys poczytala regulamin ,to bys wiedziala.....i nie bylo to jakakolwiek zlosliwoscia z mojej strony....czyste spostrzezenie:szok:
No ,ale kazdy odbiera to jak chce...moim zdaniem czepiasz sie mnie ,conajmniej jakbym Ci cos zrobila......Wiadomo,ze kazdy ma prawo do wlasnego zdania i na tym polega kulturalna konwersacja....a Tobie ,jak widac nie bardzo to pasuje.....no ,ale coz....internet jest dla wszystkich.....
Ja uwazam Twoje uwagi troche nie na miejscu,bo nie bardzo jarze o co Ci chodzi????????No ,ale ufam,ze Ty to wiesz....:-pI niech tak pozostanie.,bo juz jedna zdyme z Toba w jednej z glownej roli juz zaliczylismy....Ja nie mam ochoty byc ta druga....

Aga ja się ciebie nie czepiam mam wręcz odwrotne wrażenie;-)a zadymianie nie jest ani nie było moją intencją wydaje mi się tylko że czasami lepiej jest powiedzieć coś miłego a nie tylko negować :tak: ale cóż nic na siłe ;-)

HEJKA;-)JAK MYŚLE CHODZI O MNIE:-D ALE CÓŻ MNIE TAK WYGODNIEJ;-) CZY ZNACZY ŻE KRZYCZE??:-D NO CÓŻ JEŻELI TO POWÓD DO DYSKUSJI CZY KŁUTNI TO BŁACHY JAK DLA MNIE;-):-D ALE JAK KTOŚ MA Z TYM PROBLEM CZY ZRESZTĄ WOGULE PROBLEM PROPONUJE ABY NIE CZYTAŁ MOICH POSTÓW:tak:;-)ZRESZTĄ Z TEGO CO WIEM JEST OPCJA ABY IGNOROWAĆ DANĄ OSOBE ALE TAKICH UCZONYCH INFORMATYKÓW JAK CO NIEKTÓRZY WIDZE NIE MUSZE UCZYĆ;-):-D SYLWIA I CO JAK Z JEDZIESZ Z LOTNISKA?? NO I MIŁEGO LOTU KOCHANA;-)

Hejka :)) Ahh no jutro mam lot na 17:30 mam nadzieje ze wszystko bedzie ok I ze Nadinka nie bedzie placzliwa Boje sie troszke bo jeszcze nie do konca jej sie przebil zabek i jest dzis troszke marudna Dam jej przed oddaniem bagazu duzego panadol i wezne z soba masc na zabki Mam nadzieje ze Nadinka bedzie milo spedzac jutrzejszy dzien :)

Hejka wszystkim:-)

nareszcie mamy internecik podlaczony i mozna pisac ( jak znajde czas oczywiscie ). Justynko ja znow za pozno z tym avonem ???? bo jak nie to napisze co chce - daj znac . pozdrawiam cieplutko.

Heja bejbe :)) W koncu sie odezwalas Chce Twoja kruszyneczke w koncu zobaczyc :)) ! Jak przylece do domku jutro osprzatam sie i w ogole zadomowie to zapraszam na kawke :))

:-D:-D:-D:-D hello Kobito!!!!! Jak Majeczka się miewa? Radzicie sobie z tym katarzyskiem? A Was nic nie wzięło? Mój wąż dziś się męczy :-(... Ech, szkoda gadać! Oby do jutra przeszło :tak:

Zdrowka dla meza-weza :)

dobry wieczór kobietki.mi dzisiaj dzionek upłynął bardzo miło i przyjemnie.wieczorek też zresztą:-)
Kaja dzięki za wspólną kolację;-)
Aga no problemos.polecamy się na przyszłość.zawsze chętnie pomożemy:tak: zdrówka dla Mayusi;-) i was wszystkich:tak:
żegnam się już,spokojnej nocki

JA TEZ SIE ZEGNAM :)
Sylcia trza nadrobic Twa nieobecnosc i to szybko :) tylko teraz do mnie bedzie dalej niz blizej ale sie zorganizujemy :):):)
no babki mam nadzieje ze mnie bedziecie odwiedzaly na tej wsi hihihiih

reklama
JA TEZ SIE ZEGNAM :)
Sylcia trza nadrobic Twa nieobecnosc i to szybko :) tylko teraz do mnie bedzie dalej niz blizej ale sie zorganizujemy :):):)
no babki mam nadzieje ze mnie bedziecie odwiedzaly na tej wsi hihihiih

Niemartw sie jeszcze bedziecie mnie mialy dosyc :)) Bedziesz troszke dalej mieszkac ale to przeciez zaden prooblem damy rade :)) Juz nie moge sie was doczekac i waszych dzieciaczkow i brzuszkow aby je wycalowac :))

Ide nynac bo jutro musze jechac do krakowa a pozniej ten caly lot Mam nadzieje ze wszystko bedzie ok i ze Nadinka nie bedzie plakala :(

DobranoC

Ostatnia edycja:
Do góry