Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Martuana - luzik... nikt mi sie nie skarzyl... :-) a z bledami to sie zgadzam, o wiele milej sie czyta jak nie ma bledow.Mnie osobiscie bardzo przeszkadzaja w odbiorze czytanego tekstu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
HEJKA;-)JAK MYŚLE CHODZI O MNIE ALE CÓŻ MNIE TAK WYGODNIEJ;-) CZY ZNACZY ŻE KRZYCZE?? NO CÓŻ JEŻELI TO POWÓD DO DYSKUSJI CZY KŁUTNI TO BŁACHY JAK DLA MNIE;-) ALE JAK KTOŚ MA Z TYM PROBLEM CZY ZRESZTĄ WOGULE PROBLEM PROPONUJE ABY NIE CZYTAŁ MOICH POSTÓW;-)ZRESZTĄ Z TEGO CO WIEM JEST OPCJA ABY IGNOROWAĆ DANĄ OSOBE ALE TAKICH UCZONYCH INFORMATYKÓW JAK CO NIEKTÓRZY WIDZE NIE MUSZE UCZYĆ;-) SYLWIA I CO JAK Z JEDZIESZ Z LOTNISKA?? NO I MIŁEGO LOTU KOCHANA;-)
Hejka wszystkim:-)
nareszcie mamy internecik podlaczony i mozna pisac ( jak znajde czas oczywiscie ). Justynko ja znow za pozno z tym avonem ???? bo jak nie to napisze co chce - daj znac . pozdrawiam cieplutko.
hello Kobito!!!!! Jak Majeczka się miewa? Radzicie sobie z tym katarzyskiem? A Was nic nie wzięło? Mój wąż dziś się męczy :-(... Ech, szkoda gadać! Oby do jutra przeszło
JA TEZ SIE ZEGNAM
Sylcia trza nadrobic Twa nieobecnosc i to szybko tylko teraz do mnie bedzie dalej niz blizej ale sie zorganizujemy
no babki mam nadzieje ze mnie bedziecie odwiedzaly na tej wsi hihihiih