justysia21
Elfikowa mama :D
ale o co chodzi z tymi literami, ze ktos krzyczy????? nie kumam????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Krycha a ile tez Lactacyt kosztuje ?
Hejka wszystkim:-)
nareszcie mamy internecik podlaczony i mozna pisac ( jak znajde czas oczywiscie ). Justynko ja znow za pozno z tym avonem ???? bo jak nie to napisze co chce - daj znac . pozdrawiam cieplutko.
Witam.ach......ja mam takie pytanie,moze retoryczne.....ale.....pisanie na wlaczonym capslocku to chyba oznacza krzyk????????????czy moze sie myle?bo chyba kultura netowa powiada,ze sie nie powinno krzyczecno ,ale moze sie myle.....
Krycha najgorszy pierwszy dzionek potem mu będzie lepiej a teraz powinien cię zrozumieć i twoje mdłości heh:-d ale tak naprawde to przykro mi że to diabelstwo tak wszystkim dokucza:-(