HEJKA WITAM SIĘ U NAS WODY DALEJ BRAK ALE JUŻ ODWILŻ TAKŻE MAM NADZIEJE ŻE NIEDŁUGO BĘDE PŁYWAĆ W WŁASNEJ WANNIE A JAK NA RAZIE KUCHNIA WIETNAMSKA MI ZASMAKOWAŁA HEHH MĘŻUŚ NIE CHCE ABYM SIĘ PRZEMĘCZAŁA A I GARÓW DO ZMYWANIA MNIEJ;-) ZUPKA DLA MALUSZKÓW JUŻ UGOTOWANA I Z GŁOWIZNY JUSTYŚ MARECZEK NIE MÓGŁ PRZEBOLEĆ ŻE BARTOSZ POJECHAŁ MIAŁ NADZIEJE NA ZABAWE I BYŁ TAAAAAAKI SMUTNY:--D
reklama
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Na pewno? Na pierwszej wizycie w szptalu dostajesz kopertę w której są jakieś ulotki i książeczka i gdzieś między tymi papierami powinny być wytyczne co trzeba zabrać do szpitala... A może to nawet w tej książeczce było, już nie pamiętam...
Z moim wężem coraz mniej wesoło... Bardzo źle się czuje... Kombinuje jak się z pracy zerwać, ale marne szanse raczej :-(...
Ja nie dostalam zadnej listy zadnej koperty zadnych ulotek Nic w ogole nic nie dostalam Dostalam jedynie list od GP do szpitala na usg a jakos w 5 miesiacu ciazu dostalam karte ciazowa w ktorej wszystko bylo wypelniane A jakies ulotki jak chcialam to bralam z szpitala z miejsca z roznymi ulotkami lud dostaje teraz poczta ulotki
sylcia dzieki wielkie za ta liste, tez szukalam w necie ale tego jest tyle ze az mnie glowa rozbolala.... fajnie jak ktos poleci juz jakas w miare sprawdzona liste.....:-):-)
krycha ja tez nie dostalam jeszcze zadnej ksiazeczki ani listy w szpitalu a bylam juz dwa razy, chyba przy kolejnej wizycie sie upomne... A moze na szkole rodzenia dadza mi jakas liste...
Tak czy owak lista od sylci wydaje sie byc ok :-):-) a pewnie i tak w praniu wyjdzie czego jeszcze bede potrzebowac... a co okaze sie totalnie zbedne;-)
Nie ma za co Ja z teo wszystkiego nie bralam ale w sumie wiekszosc
HEJKA WITAM SIĘ U NAS WODY DALEJ BRAK ALE JUŻ ODWILŻ TAKŻE MAM NADZIEJE ŻE NIEDŁUGO BĘDE PŁYWAĆ W WŁASNEJ WANNIE A JAK NA RAZIE KUCHNIA WIETNAMSKA MI ZASMAKOWAŁA HEHH MĘŻUŚ NIE CHCE ABYM SIĘ PRZEMĘCZAŁA A I GARÓW DO ZMYWANIA MNIEJ;-) ZUPKA DLA MALUSZKÓW JUŻ UGOTOWANA I Z GŁOWIZNY JUSTYŚ MARECZEK NIE MÓGŁ PRZEBOLEĆ ŻE BARTOSZ POJECHAŁ MIAŁ NADZIEJE NA ZABAWE I BYŁ TAAAAAAKI SMUTNY:--D
Noo zta woda masz nieciekawei Ja juz jutro bede w domu i mam nadzieje ze woda jest u nas i ogrzewanie rowniez
alex2339
Fanka BB :)
Krycha a ile tez Lactacyt kosztuje ?
nio sylcia na dooradoyle to raczej woda jest Przynajmniej w mojej okolicy nie slyszalam zeby ktos mial problemy z woda lub grzaniem.... wiec tym sie kurat nie przejmuj Bedzie dobrze:-):-):-) mam tylko nadzieje ze nie bedziesz miala problemow z lotem.... oby pogoda dopisala ;-)
justysia21
Elfikowa mama :D
Martuana nastepnym razem ja na ploteczki a Bartosz sie z Malikiem pobawic przyjedzie hihihihi alez on jest slodki ten Twoj Mareczek
Agnieszka13111980
Ja również dostałam kopertę w której min są wytyczne co do "pakunków" Dzindusia jak chcesz to Ci ją prześlę lub zeskanuję wrzucę tutaj .
hej, nio jasne jak masz to dawaj wysle ci mailaJa również dostałam kopertę w której min są wytyczne co do "pakunków" Dzindusia jak chcesz to Ci ją prześlę lub zeskanuję wrzucę tutaj .
justysia na kiedy mozna sie spodziewac avonkow?? i co przeprowadzasz sie juz na pewno??
Ostatnia edycja:
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
jestem
u nas troche lepiej Krycha dzieki za telefon
DROZDUSIA dziekuje bardzo za wszystko Tobie i Tomkowi
ach......ja mam takie pytanie,moze retoryczne.....ale.....pisanie na wlaczonym capslocku to chyba oznacza krzyk????????????czy moze sie myle?bo chyba kultura netowa powiada,ze sie nie powinno krzyczecno ,ale moze sie myle.....
no nic.....uciekam,bo przyszlam tylko dac znac, ze troszke lepiej u nas....oby noc tez przebiegla spokojnie
pozdrawiam
u nas troche lepiej Krycha dzieki za telefon
DROZDUSIA dziekuje bardzo za wszystko Tobie i Tomkowi
ach......ja mam takie pytanie,moze retoryczne.....ale.....pisanie na wlaczonym capslocku to chyba oznacza krzyk????????????czy moze sie myle?bo chyba kultura netowa powiada,ze sie nie powinno krzyczecno ,ale moze sie myle.....
no nic.....uciekam,bo przyszlam tylko dac znac, ze troszke lepiej u nas....oby noc tez przebiegla spokojnie
pozdrawiam
Agnieszka13111980
aga_irlandia masz rację caps=krzyk
reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
Agnieszka ;-);-);-)