reklama
alex2339
Fanka BB :)
Dziendoberek
A ja mam dola i tez ide na kawusie
A ja mam dola i tez ide na kawusie
Hejka. Aga to co wam rury zamarzły?Masakra.
Justysia pytałam Magdy o avonki i wiem ze kulki brazujace chce z tych stron buy one get one free a co dalej to nie wiem. Miała cos wybrac i mi napisac ale jeszcze eska nie dostałam. Do kiedy mozna skladac zamowienia??
Justysia pytałam Magdy o avonki i wiem ze kulki brazujace chce z tych stron buy one get one free a co dalej to nie wiem. Miała cos wybrac i mi napisac ale jeszcze eska nie dostałam. Do kiedy mozna skladac zamowienia??
Ostatnia edycja:
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Heja babeczki A ja ide na snaidanie Bo niedawno z lozka wstalam ... A jutro juz bede w domku Nie ma jednak jak swoje lozko )
D
drozdusia
Gość
Krycha no moje dzieciaki z reguły śpią do 9 ale jak z rana nakarmiłam małego to tak mi się kawusi zachciało:-)
K
krycha
Gość
Krycha no moje dzieciaki z reguły śpią do 9 ale jak z rana nakarmiłam małego to tak mi się kawusi zachciało:-)
Ech, jak Ci dobrze, że dzieciaczki tyle śpią... Nie ukrywam, że zazdroszczę ;-)
Sylcia007, bezpiecznego lotu życzę
Camomile, jak tam Igorasek???
Dziewczyny, mam prośbę, zy któraś mogłaby mi podesłać tę książkę o nauce zasypiania dzieciaczków, bo mi podczas formata wcięło, a obiecałam Gosiulce i teraz dupa blada nie mam jak sie wywiazać, no... I nie ukrywam, że sama też chciałabym stać się posiadaczką owej książki... Pomożecie?
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
dzien doberek
dziewczyny dzieki za wszystko
ogrzewanie bylo i jak na razie sie wlaczagorzej z nami.....Kamila zaczela w nocy wymiotowac i miec biegunke i mnie dopadlo tez wrrr......Anita poszla spac do kolezanki i tam tez wymiotowala.....polozylam sie spac o 7.30........i juz na nogach jestem.....
Drozdi, ja nie wiem ,czy to dobry pomysl ,zebyscie przyjezdzali dzis.......cobyscie nie zalapali tego wirusa z powrotem....wrrrrr
Krycha,ja Ci nie pomoge z ta ksiazka ,bo jej nie mialam niestety
ogrzewanie bylo i jak na razie sie wlaczagorzej z nami.....Kamila zaczela w nocy wymiotowac i miec biegunke i mnie dopadlo tez wrrr......Anita poszla spac do kolezanki i tam tez wymiotowala.....polozylam sie spac o 7.30........i juz na nogach jestem.....
Drozdi, ja nie wiem ,czy to dobry pomysl ,zebyscie przyjezdzali dzis.......cobyscie nie zalapali tego wirusa z powrotem....wrrrrr
Ostatnia edycja:
witajcie kochane mamusie :-):-)
jak tam wasze problemy z woda ?? mam nadzieje ze juz lepiej Dzis jest juz troszke cieplej i chyba zaczna naprawiac ...... straszne mi przykro ze was spotkaly takie niedogodnosci.....
drozdusia muwilas kiedys ze masz mozliwosc miec te kuferki z kosmetykami dla dzieciaczkow.... powiedz mi jak to wyglada teraz ?? bylaby szansa zalapac sie na taki kuferek??
nio ja juz pomalu zaczynam kompletowac wszystko dla maluszka - fakt ze jeszcze nic nie mam ''ciezki sprzet'' mam zamuwiony z dostawa do domku a z reszta to narazie latam po sklepch i poruwnuje ceny.. bo ruznice sa ogromne
a powiedzcie mie kobitki czy jest tu jakas specjalna lista z wyprawka do szpitala?? bo slyszalam ze co szpital to inne standardy.......
jak tam wasze problemy z woda ?? mam nadzieje ze juz lepiej Dzis jest juz troszke cieplej i chyba zaczna naprawiac ...... straszne mi przykro ze was spotkaly takie niedogodnosci.....
drozdusia muwilas kiedys ze masz mozliwosc miec te kuferki z kosmetykami dla dzieciaczkow.... powiedz mi jak to wyglada teraz ?? bylaby szansa zalapac sie na taki kuferek??
nio ja juz pomalu zaczynam kompletowac wszystko dla maluszka - fakt ze jeszcze nic nie mam ''ciezki sprzet'' mam zamuwiony z dostawa do domku a z reszta to narazie latam po sklepch i poruwnuje ceny.. bo ruznice sa ogromne
a powiedzcie mie kobitki czy jest tu jakas specjalna lista z wyprawka do szpitala?? bo slyszalam ze co szpital to inne standardy.......
K
krycha
Gość
dzien doberek
O rajuśko teraz Wy się męczycie??? Na pocieszenie mogę Ci jedynie napisać, że w miarę szybko odpuszcza ... Zdrówka dla Was
Ano właśnie, wirus dziś dopadł mojego węża dopiero dziś, ale zjadł tabletkę na wymioty, węgile i chyba nospę i polazł do pracy ... Dzwonię co jakiś czas do Niego i póki co daje radę! Szkoda mi Go... Ja mogłam zalec na kanapie, a On musi pracować... Aha i narzekał, że go kolana bolą , najchętniej by usiał albo się położył, ale nie może no bo przecież w pracy jest, hm...
Dzindusia, powinnaś dostać listę ze szpitala co trzeba zabrać ze sobą i, moja rada, podziel to sobie na trzy, bo oni stanowczo tam przesadzili. I tak szczerze to Twoja sprawa co zabierzesz do szpitala, co Ci będzie potrzebne, a ta listą może się tylko sugerować ;-)
reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
ech Krycha szkoda gadac....a tu jeszcze wody brak.......zuzylismy przez noc caly zapas ,ktory mielismy.....Andrzej zaraz pojedzie kombinowac wode.....mogloby juz odpuscic w tych rurach...........wrrrrrrrrrrrrrrrrr tylko ciekawi mnie ,czy jak pozamarzalo to z rurami wszystko w porzadku bedzie.....
Ostatnia edycja: