reklama
alex2339
Fanka BB :)
Dziendoberek
A ja mam dola i tez ide na kawusie
A ja mam dola i tez ide na kawusie
Hejka. Aga to co wam rury zamarzły?Masakra.
Justysia pytałam Magdy o avonki i wiem ze kulki brazujace chce z tych stron buy one get one free a co dalej to nie wiem. Miała cos wybrac i mi napisac ale jeszcze eska nie dostałam. Do kiedy mozna skladac zamowienia??
Justysia pytałam Magdy o avonki i wiem ze kulki brazujace chce z tych stron buy one get one free a co dalej to nie wiem. Miała cos wybrac i mi napisac ale jeszcze eska nie dostałam. Do kiedy mozna skladac zamowienia??
Ostatnia edycja:
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Heja babeczki
A ja ide na snaidanie Bo niedawno z lozka wstalam ... A jutro juz bede w domku
Nie ma jednak jak swoje lozko
)
D
drozdusia
Gość
Krycha no moje dzieciaki z reguły śpią do 9 ale jak z rana nakarmiłam małego to tak mi się kawusi zachciało:-)
K
krycha
Gość
Krycha no moje dzieciaki z reguły śpią do 9 ale jak z rana nakarmiłam małego to tak mi się kawusi zachciało:-)
Ech, jak Ci dobrze, że dzieciaczki tyle śpią... Nie ukrywam, że zazdroszczę

Sylcia007, bezpiecznego lotu życzę

Camomile, jak tam Igorasek???
Dziewczyny, mam prośbę, zy któraś mogłaby mi podesłać tę książkę o nauce zasypiania dzieciaczków, bo mi podczas formata wcięło, a obiecałam Gosiulce i teraz dupa blada nie mam jak sie wywiazać, no... I nie ukrywam, że sama też chciałabym stać się posiadaczką owej książki... Pomożecie?
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
dzien doberek
dziewczyny dzieki za wszystko
ogrzewanie bylo i jak na razie sie wlacza
gorzej z nami.....Kamila zaczela w nocy wymiotowac i miec biegunke i mnie dopadlo tez wrrr......Anita poszla spac do kolezanki i tam tez wymiotowala.....polozylam sie spac o 7.30........i juz na nogach jestem.....
Drozdi, ja nie wiem ,czy to dobry pomysl ,zebyscie przyjezdzali dzis.......cobyscie nie zalapali tego wirusa z powrotem....wrrrrr
Krycha,ja Ci nie pomoge z ta ksiazka ,bo jej nie mialam niestety
ogrzewanie bylo i jak na razie sie wlacza
Drozdi, ja nie wiem ,czy to dobry pomysl ,zebyscie przyjezdzali dzis.......cobyscie nie zalapali tego wirusa z powrotem....wrrrrr
Krycha,ja Ci nie pomoge z ta ksiazka ,bo jej nie mialam niestety
Ostatnia edycja:
witajcie kochane mamusie :-):-)
jak tam wasze problemy z woda ?? mam nadzieje ze juz lepiej Dzis jest juz troszke cieplej i chyba zaczna naprawiac ...... straszne mi przykro ze was spotkaly takie niedogodnosci.....
drozdusia muwilas kiedys ze masz mozliwosc miec te kuferki z kosmetykami dla dzieciaczkow.... powiedz mi jak to wyglada teraz ?? bylaby szansa zalapac sie na taki kuferek??
nio ja juz pomalu zaczynam kompletowac wszystko dla maluszka - fakt ze jeszcze nic nie mam
''ciezki sprzet'' mam zamuwiony z dostawa do domku a z reszta to narazie latam po sklepch i poruwnuje ceny.. bo ruznice sa ogromne
a powiedzcie mie kobitki czy jest tu jakas specjalna lista z wyprawka do szpitala?? bo slyszalam ze co szpital to inne standardy.......
jak tam wasze problemy z woda ?? mam nadzieje ze juz lepiej Dzis jest juz troszke cieplej i chyba zaczna naprawiac ...... straszne mi przykro ze was spotkaly takie niedogodnosci.....
drozdusia muwilas kiedys ze masz mozliwosc miec te kuferki z kosmetykami dla dzieciaczkow.... powiedz mi jak to wyglada teraz ?? bylaby szansa zalapac sie na taki kuferek??
nio ja juz pomalu zaczynam kompletowac wszystko dla maluszka - fakt ze jeszcze nic nie mam

a powiedzcie mie kobitki czy jest tu jakas specjalna lista z wyprawka do szpitala?? bo slyszalam ze co szpital to inne standardy.......
K
krycha
Gość
dzien doberek
ogrzewanie bylo i jak na razie sie wlaczagorzej z nami.....Kamila zaczela w nocy wymiotowac i miec biegunke i mnie dopadlo tez wrrr......Anita poszla spac do kolezanki i tam tez wymiotowala.....polozylam sie spac o 7.30........i juz na nogach jestem.....
Krycha,ja Ci nie pomoge z ta ksiazka ,bo jej nie mialam niestety![]()
O rajuśko teraz Wy się męczycie??? Na pocieszenie mogę Ci jedynie napisać, że w miarę szybko odpuszcza

Ano właśnie, wirus dziś dopadł mojego węża

Dzindusia, powinnaś dostać listę ze szpitala co trzeba zabrać ze sobą i, moja rada, podziel to sobie na trzy, bo oni stanowczo tam przesadzili. I tak szczerze to Twoja sprawa co zabierzesz do szpitala, co Ci będzie potrzebne, a ta listą może się tylko sugerować ;-)
reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
ech Krycha szkoda gadac....a tu jeszcze wody brak.......zuzylismy przez noc caly zapas ,ktory mielismy.....Andrzej zaraz pojedzie kombinowac wode.....mogloby juz odpuscic w tych rurach...........wrrrrrrrrrrrrrrrrr tylko ciekawi mnie ,czy jak pozamarzalo to z rurami wszystko w porzadku bedzie.....
Ostatnia edycja: