reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Hmm, Martuana, ale mi smaka zrobiłaś no, na chińszczyznę... Ale dziś muszę zadowolić się barszczykiem i ziemniaczkami z kotletem z piersi z kurczaka :sorry2:

Aga_irlandia, nie ma problemu! Ale wiesz, jakbyś potrzebowała ;-)...

Gosiulka i ja się z Tobą zgodzę, obrazek śliczny za oknem:tak:

A moje wojsko śpi jak zabite hahahahahahahahahahaha sama zostałam na placu boju i film sobie oglądam, herbatkę ciepłą popijam i obiad doglądam...

reklama
Dziewczyny o WOŚP znalazłam takie cos w internecie ;D
"
Będziemy kwestować w LIMERICK city and county.
Nasze puszki dostępne będą w "polskich sklepach", zakładach fryzjerskich, etc.
Szczegóły dostępne na naszej stronie www.wosp-limerick.eu
Siedziba Sztabu to Europejskie Centrum Pomocy i Wsparcia - to tam w ciągu dnia będzie można przyjść, ogrzać się, rozliczyć z puszki i dostać "coś na ząb i do pochlipania".​
Od 17:30 zapraszamy na KONCERT do LOCKE BAR w Limerick. Zagrają dla nas PSYCHOPIGS - zespół z Galway. Zaśpiewają dwie fantastyczne dziewczyny KASIA i EWA i zagra dla nas SPECJALNY GOŚĆ WIECZORU - GWIAZDA POLSKIEJ SCENY MUZYCZNEJ i nie tylko....
Tradycyjnie zapraszamy wszystkich chętnych na ŚWIATEŁKO DO NIEBA, które wystrzeli z naszych serc o 19.00, aby być o 20.00 w POLSCE!"

Witam
Ale dziś milutki dzień wręcz idealny na spacerek,właśnie wróciliśmy :-):-)obiadek się robi więc troszkę nadrabiam zaległości w czytaniu;-)
Co do wody o masakra jak dla mnie współczuję :-(na wczorajszych zakupach było widać jak szybko woda znika z półek sklepowych.
Ktoś się wybiera na" orkiestrę"?

U mnie woda ciagle jest, a u kogo zamarzla to naprawde wspolczuje, bo oczywiscie ze mozna sobie na jeden dzien dwa dac rade, ale na dluzszy czas to naprawde uciazliwe ehehh, najwazniejsze ze wam ogrzewania chodza kochani, u mojej tesciowej, ogrzewanie siadlo od wczoraj siedzi w zimnicy szkoda gadac.
A za oknem ciagle pieknie, u mnie na osiedlu dzieciaczki sie bawia i kulkami rzucaja, powstaly nawet 3 balwany:) ehh slodki widok jak tatusiowiel lepia ze swoimi pociechami balwany ...:) sama sobie przypominam ta frajde w Polsce co rok w zime, sanki, slizkawki, balwany , sniezki,i lyzwy na jeziorak ah to byla frajda hahah:) ehhh napewno tym dzieciakom brakuje takiej prawdziwej zimy:) :):)

No u mniw trzez dzieciaczki z tatusiem mini balwanka ulepili i go postawili na morku przed domem
Dla mnie to oczywiscie zaden snieg i zadna zima ale dzieciaki mialy taka radoche jak sie sniezkami mogly pozucac az sie lza w oku kreci

Krycha dzieki za checi:)damy rade:)to nie koniec swiata:)
a jak i dla mnie to moge zyc i w innej epoce:):):)zawsze sobie rade dam hahahhahahahha a to podstawa:)najwazniejsze zeby umiec sie dostosowac:)
no nic lece dalej......wode mi znajomi dowiezli,coby mineralka kibelka nie splukiwac hahahhahahh.....
Gosiulka masz racje ,za oknem slicznie:)

Jakbym byla slaba i nie umiala sie dostosowac to napewno Irlandi abyla by jednym z ostatnich krajow w ktorym chcialabym pomieszkiwac czy mieszkac :)

hellllooo!!!ja wode mam :) i piekny obrazek za oknem tez :) domi nawet balwanka w wersji mini ulepił :) adula spi a ja obiadek pichce :) miłej niedzieli :)

Witam kochaneczko :) No i brawa dla Dominiczka :))

No u mniw trzez dzieciaczki z tatusiem mini balwanka ulepili i go postawili na morku przed domem
Dla mnie to oczywiscie zaden snieg i zadna zima ale dzieciaki mialy taka radoche jak sie sniezkami mogly pozucac az sie lza w oku kreci

Obrazek, widok wspanialy :))

witam mamusie :-):-)

tak was czytam i czytam i oczom niewierze.... woda pozamarzala , ogrzewanie padlo?? to gdzie wy mieszkacie baby?? :szok::szok: gdzies poza limerick??straszne... u mnie naszczescie nie ma takich rewelacjii choc mimo ze grzeje caly dzionek too i tak zimno w domku Szczerze wspolczuje i mam nadzieje ze szybciutko sytuacja sie unormuje duzo ciepelka zycze:-):-)

reklama
Do góry