reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

ano bez wody:)
landlord byl ,ale nic nie poradzi......dal nam 2 nowe wiadra do wody i zgrzewke mineralki :)dzwonil do gazownika i mamy sie modic, aby ogrzewanie sie zalaczalo,bo istnieje mozliwosc ,ze nie zaskoczy z tym cisnieniem:(:(:(:(jakby co ,podrzuci nam grzejniki elektryczne:(

reklama
tak,tak pamietam,ze jutro z wiertara:):):):)dzieki:)
na razie ogrzewanie chodzi a i temperatura nie jest tak bardzo niska:) bedzie dobrze:)choc podobno ma byc lepiej,zeby pozniej znow bylo gorzej:)
a i nie udalo mi sie tego oprogramowania sciagnac:(a plyty jak nie bylo,tak nie ma:(
a o ktorej planujecie wjechac do nas???????????

powiem T,może coś wymyśli do jutra.i grunt żeby ogrzewanie było.z resztą sobie świetnie poradzisz:tak:
wjedziemy jak wam pasuje

Jakbym byla slaba i nie umiala sie dostosowac to napewno Irlandi abyla by jednym z ostatnich krajow w ktorym chcialabym pomieszkiwac czy mieszkac :)

ja nikomu nie zarzucam ,ze jest slaby;-)mialam tylko na mysli ,ze gorsze warunki moga byc, a rade jak ktos chce, to sobie da:-D
no nic wracam do swojej epoki:-p:-p:-p:-p:-p:-p

dobranoc

Ojj kochana ale ja obsolutnie tego tak nie chcialam napisac abys Ty to odebrala tak jak odebralas :) Musialabys po prostu widziec jak ja to mowie :))

dzień doberek. ja już po śniadanku,popijam kawusię;-) a dzieciaczki śpią,jak miło. i tak cicho.....mmmmmmm, życie jest piękne

reklama
Dzień dobry! My dopiero wstałyśmy z Oliwką :-D:szok::-D:szok::-D... Przebudził się ten mój Bączek około 05.30 i tak się kręciła, łaziła i kursowała między mną a wężem, który szykował się do pracy, aż w końcu zasnęła przy mnie znowu :-p;-).

Drozdusia, widzę, że Twoja załoga dziś długo śpi! A czemu Ty ie z nimi ;-)???

Aga_irlandia, mieliście to ogrzewanie? Hm... Normalnie przykro czytać takie rzeczy jak samemu ciepło w tyłek i tym bardziej się docenia co się ma... Gdyby coś było trzeba to wodę, pralkę i gorącą herbatkę u mnie znajdziecie, choć widzę, że Drozdusia już nd Wami czuwa :-):-):-)

A jak u innych mamuś? Ktoś potrzebuje pomocy? Jak coś drzwi u mnie otwarte...

No a teraz muszę nakarmić głodomorka i siebie również, więc do klikania :sorry2:

Do góry