reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Hejka babki :) U nas woda nie pozamarzla jak na razie bo lokatorzy nic nie mowili ... Ale oni zapewne siedza w zimnym Wiec nawet niewiedza czy ogrzewanie dziala ;/

A w polsce pruszy pruszy i pruszy masakra

reklama
Hej mamusie
U nas jak narazie ogrzewanie chodzi, a ta woda nam zamarzla kilka dni temu i caly dzien i noc nie mielismy, ale na rano juz wrocila, lepiej zeby to sie nie powtorzylo, bo u nas wogole wody nie bylo w zbiorniku, i ogrzewania nie dalo rady wlaczyc.

Krycha no malutka szybko sie rozwija ehhh nie wiem czy to dobrze czy zle, bo czasami juz nad nia nadazyc nie moge.najgorzej jest z jej usypianiem, ani w dzien ani wnocy zawsze jest awantura zaczym zasnie ehh juz mi czasami rece opadaja, a jak juz nie mam do niej sily zeby nad nia stac, to czasami caly dzien nie spi, tylko lazi dookola wtedy i marudzi..... masakra... co ja mam zrobic, juz czasami to sobie mysle ze potrzebuje do pomocy Superniani... a moze wy macie jakis dobre wzkazowki ....???

witam w niedziele:) u nas nadal wody brak:( ogrzewanie chodzi wiec zle nie jest a i gotowac normalnie mozna ,bo ja problemu nie widze:):):):) zmyc tez sie da ,bo przeciez to nie stwarza jakis klopotow masakrycznych.....gorszy problem to raczej z praniem bo pralka bez wody chodzic nie bedzie....no ale na upartego to w reku przeprac tez mozna :) u nas w domku jakos paniki nie ma ....jesc jest co...zaraz sie wezme za jakis obiadek i bedzie git:)jakos nie wyobrazam sobie jedzenia gdziekolwiek indziej a zwlaszcza w Mc.donalach i tego typu wynalazkach... bleeeeee...ja tam wole wiedzie co jem mimo wszystko....
dobra lece do kuchni.....
milej niedzieli

Hmmmmm jak pisalam oode ogrzewanie mam ale... byłam wziąść prysznic i mi woda nie zlatuje:szok:a zlew potem wanna potem prysznic ma to samo podłaczenie, jak ząbki mała rano myla to w zlewie bulgotało ale teraz żeby woda w brodziku stała:szok::baffled: a i w wannw jak puszczam to tez na szczęście z kibelka mi nie wylatuje pewnie inne podlaczenie - mam nadzieje:-D

Krycha no malutka szybko sie rozwija ehhh nie wiem czy to dobrze czy zle, bo czasami juz nad nia nadazyc nie moge.najgorzej jest z jej usypianiem, ani w dzien ani wnocy zawsze jest awantura zaczym zasnie ehh juz mi czasami rece opadaja, a jak juz nie mam do niej sily zeby nad nia stac, to czasami caly dzien nie spi, tylko lazi dookola wtedy i marudzi..... masakra... co ja mam zrobic, juz czasami to sobie mysle ze potrzebuje do pomocy Superniani... a moze wy macie jakis dobre wzkazowki ....???

Prześlij mi na priva swojego @ to prześlę Ci książkę, może pomoże! Ale tak sobie myślę, że bez awantury to się nie da niestety... Hm, no i jak Młoda taka aktywna to nie spanie Jej w głowie, bo pewnie szkoda na to czas ;-)

Kaja_respect, dzięki, zerknę sobie :tak:

Aga_irlanida, u nasz pralka cały czas na chodzi, możesz skorzystać jak chcesz :sorry2:

Krycha wyslalam, jak by nie doszlo to daj znac to sprobuje jeszcze raz:)

Ale sliczna zima za oknem!!!! Jednak troche tego sniegu brakuje w zime tutaj:):) Dobraejest troche odmiennosci, a nie caly czas deszcz i deszcz i wiatr:):)

Witam dziewczyny:) Wody dalej brak ale zbiorniczki już napełnione także nie jest źle :tak: Ale widze że co niektórym taka sytuacja pasi :-D może powinni się urodzić w innej epoce:-D;-) bo jak dla mnie woda to podstawa;-) nieuważam może że to koniec świata ale mogło by być lepiej;-)No nic zbieram się bo musze dzieciaczki poubierać i na jakiś obiadek do Wietnamczyków się wybrać:-D hahah A jakie mają pyszności mniammmmmmmmm POLECAM;-) A mnie to jak najbardziej pasi;-)

Ojj ja bez wody ani rusz Dbam o nia i zyc sie bez nie nie da :) Ja raz w tyg piore biale czarne-braz zielone-niebieskie zolte-pomarancz-itp czerwony-roz reczniki gotuje posciele piore Nadii pranie oraz jej koce rozki wklady do lozka itp Mycie sie kapiel sprzatanie gotowanie ... Potrzebna jest :)) A co do jedzonka uwielbiak Kfc chinszczyzne i arabskie zarelko :)) I u nas sa bardzo tanie takie dania :) Czasem lepiej sobie wyjsc na miasto i kupic kilka dan niz zrobic jedno w domu

Ojj ja bez wody ani rusz Dbam o nia i zyc sie bez nie nie da :) Ja raz w tyg piore biale czarne-braz zielone-niebieskie zolte-pomarancz-itp czerwony-roz reczniki gotuje posciele piore Nadii pranie oraz jej koce rozki wklady do lozka itp Mycie sie kapiel sprzatanie gotowanie ... Potrzebna jest :)) A co do jedzonka uwielbiak Kfc chinszczyzne i arabskie zarelko :)) I u nas sa bardzo tanie takie dania :) Czasem lepiej sobie wyjsc na miasto i kupic kilka dan niz zrobic jedno w domu
No jasne Sylwia czasem można poszaleć no i widze że wiesz co dobre:-D;-)

reklama
Krycha dzieki za checi:)damy rade:)to nie koniec swiata:)
a jak i dla mnie to moge zyc i w innej epoce:):):)zawsze sobie rade dam hahahhahahahha a to podstawa:)najwazniejsze zeby umiec sie dostosowac:)
no nic lece dalej......wode mi znajomi dowiezli,coby mineralka kibelka nie splukiwac hahahhahahh.....
Gosiulka masz racje ,za oknem slicznie:)

Do góry