reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

aga irlandia a wy ogrzewanie macie na gaz???
boszeee ja sie boje ze woda znow nam zamarznie, i juz o picie i mycie tak jakos sie nie martwie bo przeciez mozna wode do picia kupic a umyc sie w misce, najgorsze tylko ze nie ma ogrzewania, i co wtedy????????

Sylcia no Twoja Nadusia to tez bystrzacha jest:):) i moja papa robi hihi i juz wiele slow zna :) ale wogole taka zniej lobuziara sie zrobila ehhh przez caly dzien biegania za nia taka jestem zmachana jakbym w kaminiolomach pracowala, spi mi dwa razy w dzien tylko po pol godziny, klade ja o 20 spac a tej dalej cyrki w glowie!! MASAKRA!!!

Heheh no Ty z swoja kruszynka masz co robic :)) Widzilam juz fotke na n-k Jak eona slicznie stoii :)) Brawo i Gratulacje moje wielkie :)) Dziewczyno przy tej bieganinie szybko spalisz resztki po ciazy :))

reklama
hej laski.u nas na szczęście jest i woda i ciepełko ale jak tak sobie czytam to boję się że to nie potrwa długo.dzisiejszy prysznic wzięłam z namaszczeniem bo może to ostatni przez kilka następnych dni:confused: i byle ogrzewanie nie siadło bo to już będzie masakra:shocked2:

Sylwia ja juz je dawno spalilam:):):) 5 kg waze mniej niz przed ciaza, moj Kieran chodzi tylko i narzeka ze tylka nie mam hahahh:) teraz o mnie dba zebym troche przytyla:) jedzonko mi szykuje hihi:) no przy malej bieganina jest, nie wiem skad ona tyle energii ma!!!

Drozdusia bez ogrzewania w tych domach z dziurami we wszystkich pokojach to jest masakra!! My w tamtym roku przez dwa tygodnie nie mielismy ogrzewania, bo nam siadlo a mechanicy nie mogli naprawic, i to mrozow nie bylo takich , a jeszcze pamietam ta zimnice ehh do domu sie nie chcialo z pracy wraca, a co dopiero w tym roku!! i

Ostatnia edycja:
Najważniejsze jest aby nie zużyć całej wody w zbiorniku :tak:który najczęściej znajduje się na poddaszu;-) jeżeli woda w nim jest c;-)entralne będzie działało tak jest przynajmniej u nas:tak: a dodatkowo umilamy sobie czas grzejąc w kominku i oglądaniem filmików :-D Jutro przyjedzie mój szwagier i podepnie się pod chydrant doleje nam wody do zbiornika i wanny a pitną mamy w baniaczkach :tak: także nie jest to:tak: może katastrofa ale myśle że mogło by być lepiej:-D Knajpki uszami mi wyjdą ale dzieciaczki są zadowolone :-D

hej laski.u nas na szczęście jest i woda i ciepełko ale jak tak sobie czytam to boję się że to nie potrwa długo.dzisiejszy prysznic wzięłam z namaszczeniem bo może to ostatni przez kilka następnych dni:confused: i byle ogrzewanie nie siadło bo to już będzie masakra:shocked2:

Nooo to dobrze ze taki prysznic sobie walnelas kochana :))

sylcia pewnie ,ze damy rade:) oby tylko ogrzewanie chodzilo:)reszte da sie przezyc...

dobra ja uciekam
dobranoc.....

Dobranoc :)))))))))))))))))))

Sylwia ja juz je dawno spalilam:):):) 5 kg waze mniej niz przed ciaza, moj Kieran chodzi tylko i narzeka ze tylka nie mam hahahh:) teraz o mnie dba zebym troche przytyla:) jedzonko mi szykuje hihi:) no przy malej bieganina jest, nie wiem skad ona tyle energii ma!!!

Drozdusia bez ogrzewania w tych domach z dziurami we wszystkich pokojach to jest masakra!! My w tamtym roku przez dwa tygodnie nie mielismy ogrzewania, bo nam siadlo a mechanicy nie mogli naprawic, i to mrozow nie bylo takich , a jeszcze pamietam ta zimnice ehh do domu sie nie chcialo z pracy wraca, a co dopiero w tym roku!! i

Noo to ladnie chce tyle tez zrzucic :)) !!!!!!!!!!

DOBRANOC LEJDIS :)))))))))))))))))))))))))))))))

Ostatnia edycja:
Dzień dobry mamusie! Poczytałam Wasze wczorajsze posty i strasznie mi przykro, że Wam woda pozamarzała, zwłaszcza Wam Gosiulku, mam nadzieję, że nie pomarzliście w tą noc... Gratulki dla córci, widać, że dumna z siebie jak nie wiem, jak stoi :-D! I już dwa ząbki ma super!

Ms.Marple, żyjesz??? Jak u Ciebie sytuacja wygląda? Przeszły Ci już te paskudne mdłości?

Justysa21, a Wy pozbyliście się już grypy? Jak się czujesz?

Drozdusia, a co u Was koło ulicy takie rozkopane? Chodni będą Wam powiększać czy rury przygotowali do ogrzania :blink:?

Wąż mi dziś dał pospać do 10.00, ale albo za długo spałam albo to jeszcze za mało, bo najchętniej wróciłabym do wyrka :-p! Ale się nie da... Trza jakiś obiadek wykąbinować, dziś gotujemy barszczyk ukraiński, ale pomyśłu na drugie danie jeszcze nie mamy... Może mielone, hm... Zobaczymy! Udanej niedzieli życzę, do klikania, paaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :sorry2:

Ps. Ja jakaś niedoinformowana jestem, a Wy wiecie gdzie ten koncert Milowicza ma być??? No i na którą? Bo przecież dziś WOŚP, nie :-)??? Dobrze, że się troszkę cieplej zrobiło, to wolontariusze tak nie pomarzną...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam sie mamusie
No wlasnie tak jak Martuana mowi najwazniejsze zeby wody w zbiorniku nie zurzyc.
Moj M wczoraj zagladal tam na poddasze i co sie okazalo ze tam rury pozamarzaly dlatego my tez nie mielismy wody ale moj pol nocy rozmrazal te rury i je izolowal i mam nadzieje ze to ocieplenie wystarczy
Bo wlasnie najgorzej jest jak ogzewania nie mozna wlaczyc

Właśnie wróciłam się jeszcze zapytać jak sytuacja wygląda u Kai_respect i Alex2339, ale widzę, że Alex2339 już jest i zdaje relacje :sorry2:

reklama
Witam ja na szczeście wode mam i nie zamarzła < odpukać :tak:> nie wiem Krycha od której co i jak z tą Orkiestrą ale wie że mó j chce jechać na ok 17 do Lock baru chyba tak to się pisze chyba tak cos mi mówił ale jak wstanie po nocce to się go zapytam. Może coś na stronce Polacy w Limerick będzie;-)

Do góry