reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Hejka laski:-)Ale mi dzisiaj to już nie jest do śmiechu:szok:bo u nas też woda zamarzła:szok::wściekła/y::no: i tam gotowanie to nie taki wielki problem bo można jakiś bardziej suchy prowiancik i obiadki w restauracjach jadać ale co z chigieną?? ja pierdziu mycie i toalety??przy takiej rodzince jak nasza to szok w trampkach:szok: Bożenko a co u Ciebie ?? bo jakoś umilkłaś mam nadzieje że zdrowa jesteś? i wszystko oki?

Hejka laski:-)Ale mi dzisiaj to już nie jest do śmiechu:szok:bo u nas też woda zamarzła:szok::wściekła/y::no: i tam gotowanie to nie taki wielki problem bo można jakiś bardziej suchy prowiancik i obiadki w restauracjach jadać ale co z chigieną?? ja pierdziu mycie i toalety??przy takiej rodzince jak nasza to szok w trampkach:szok: Bożenko a co u Ciebie ?? bo jakoś umilkłaś mam nadzieje że zdrowa jesteś? i wszystko oki?

Kochana co Ty wygadujesz ? Jak woda pozamarzla ?! My tak blisko mieszkamy kolo siebie Kurcze a a a jak i u mnie po zamarzlama :szok: :szok: :szok: !!!!????? Kurdenso'n musze nakupowac wod w butelkach Bo ja Nadine takimi karmie Musze zrobic konkretny zapas

Witam kochane
I u nas woda zamarzla, na jedna noc!!!!!! juz nawet o picie i toalete bym sie az tak nie martwila, albe najgorsze jest ze ogrzewanie mamy na gaz, a jesli nie ma wody to i ogrzewania nie mozna wlaczyc!!!! bo przeciez grzeje wode!!!! Zimnica w domu byla jak cholerka!!! ehhh szkoda gadac.... oby te mrozy sobie juz poszly z tej Irlandii.... buuu ja lubie ciepelko....

Aha no i zapomnialam sie pochwalic ze moje corenka juz raczkuje, sama wstaje a do tego ma dwa zabalki:):):)

Ostatnia edycja:
Witam kochane
I u nas woda zamarzla, na jedna noc!!!!!! juz nawet o picie i toalete bym sie az tak nie martwila, albe najgorsze jest ze ogrzewanie mamy na gaz, a jesli nie ma wody to i ogrzewania nie mozna wlaczyc!!!! bo przeciez grzeje wode!!!! Zimnica w domu byla jak cholerka!!! ehhh szkoda gadac.... oby te mrozy sobie juz poszly z tej Irlandii.... buuu ja lubie ciepelko....

Aha no i zapomnialam sie pochwalic ze moje corenka juz raczkuje, sama wstaje a do tego ma dwa zabalki:):):)

Kurcze szybciutko dziewczynka rosnie Ci i juz taka silna :)) Kurcze gratulacje :))
A i u Ciebie woda pozamarzala ?! boszee boje sie wracac :(

A co do raczkowan u Nas Nadinka powolii cuduje wychyla sie i probuje raczkowac :)) Juz ladnie z tym swiatelkiem pamieta ciagle i jeszcze raczka rusza pokazuje ze swiecii :)) Noo i te jej wspaniale papa Mach i czasem powie papa :)) Nawet bardzo czesto umie sama pomachac wie kiedy :))

Boszee jak te dzieciaczki szybko rosna ... A pamietam jakby to wczoraj bylo jak Nadinka sie urodzila i lezala mi taka malenka na klatce :))

heja
u nas tez woda zamarzla!!!!!!!!!ogrzewanie jeszcze chodzi i mam nadzieje,ze tak pozostanie.....bo inaczej cienko to widze......
wode Andrzej kupil ( 4 zgrzewki) jakos damy rade......nanieslismy tez wody od sasiadow do mycia i splukiwania toalet.....a jutro jak tak dalej bedzie to do znajomych kapac sie pojedziemy:)no coz\.....dzis mycie w misce bylo......i nie bylo tak zle.....jakos sobie trza radzic.....
oby te mrozy szybko przeszly ....

heja
u nas tez woda zamarzla!!!!!!!!!ogrzewanie jeszcze chodzi i mam nadzieje,ze tak pozostanie.....bo inaczej cienko to widze......
wode Andrzej kupil ( 4 zgrzewki) jakos damy rade......nanieslismy tez wody od sasiadow do mycia i splukiwania toalet.....a jutro jak tak dalej bedzie to do znajomych kapac sie pojedziemy:)no coz\.....dzis mycie w misce bylo......i nie bylo tak zle.....jakos sobie trza radzic.....
oby te mrozy szybko przeszly ....

Nie ma co Kiedys ludzie sie mylii tak samo i zylii :) A wiec i my babkiii moje damy rade :))

reklama
aga irlandia a wy ogrzewanie macie na gaz???
boszeee ja sie boje ze woda znow nam zamarznie, i juz o picie i mycie tak jakos sie nie martwie bo przeciez mozna wode do picia kupic a umyc sie w misce, najgorsze tylko ze nie ma ogrzewania, i co wtedy????????

Sylcia no Twoja Nadusia to tez bystrzacha jest:):) i moja papa robi hihi i juz wiele slow zna :) ale wogole taka zniej lobuziara sie zrobila ehhh przez caly dzien biegania za nia taka jestem zmachana jakbym w kaminiolomach pracowala, spi mi dwa razy w dzien tylko po pol godziny, klade ja o 20 spac a tej dalej cyrki w glowie!! MASAKRA!!!

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry