reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

hej kobietki
wczoraj byłam z moim fraglesikiem na bilansie na 6 tygodni.no i mierzy 62 centymetry i wazy 5700.to chyba godna waga dla takiego facecika cio?:-p

reklama
niu wróciłam:tak: pokawkowałam dzisiaj tu i tam :-D:-D odrobiłam wczorajsze straty:-D

szkoda martuana, że do justysi nie doszliście :-D:-D zobaczyłabyś jak bajtel karmił chrupkami Julcię:-D:-D
a ja już widziałam nowe mieszkanie Justysi ( i wiem, gdzie jechać :-D:-D) bo byłam tam u fryzjerki w identycznym:-D:-D chyba obok:tak:

drozdusia dzieć ci rośnie jak na drożdżach:tak::tak::tak:

hej kobietki
wczoraj byłam z moim fraglesikiem na bilansie na 6 tygodni.no i mierzy 62 centymetry i wazy 5700.to chyba godna waga dla takiego facecika cio?:-p

Porządny z niego facet, nie ma co! A przystojniaczek :tak::tak::tak:...

Ms.Marple, znaczy rośnie Ci mały pomocnik ;-)?

Sylcia007, żałuję, ale autka nie mamy i nie mogę pomóc :-(...

Justysia21, znaczy Wy już dziś się przeprowadzacie :szok:????? Dobrze zrozumiałam?

Idem Brzdąca wyprać :sorry2:

hihihi Bozenka bedziesz wszystkim droge tlumaczyc hihiiih jak zgram zdjecia to wrzuce jak to Adasko dokarmia moja Jule hihihi slodki widok :)
heh Krycha zle.... 18.01.2010 hahahhahahahah
Drozdi masz malego pulpecika czolam wczoraj ta wage :)

No ładnie to i Bożenka w moich stronach byla a do mnie na kawusie nie wpadla:zawstydzona/y: nie pisła nic a nic:wściekła/y:no to widzę Justynka21 ze jak cos spacerki razem bedziemy odprawiać;-) a ja wam powiem że mieszkam tutaj 3 lata a nawet nie wiem ze jest tutaj jakas fryzjerka polka:-D wiem ze pare rodzin polskich tu mieszka 2 z widzenia znam i jeszcze na 2 osiedlu też mieszkają jacyś Polacy:happy2:

;) hihihi

Załączniki

• DSC00719.jpg
    DSC00719.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Sylwik mój cały dzionek w pracy a mi ciężko z dwójką maluszków sorki:-( Bożenko maluch dzisiaj nie nadawał się marudny więc wziełam go na spacer i tak się zagadałam przez tel..że zaszłam hoho a On sobie pospał:tak: Justyś superowo waży wow duże chłopisko z niego:tak:

Do góry